Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webbureau Rotterdam

Ons Webbureau in Rotterdam maakt voor u een prachtige converterende website. Als webdesign bedrijf in Rotterdam werken we aan uw online onderneming. Strategie bepaling speelt hier een belangrijk rol in. Online is tegenwoordig volwassen geworden, met alleen een mooie website zal u geen klanten meer trekken. Mensen en bedrijven zijn op zoek naar merken met een eigen verhaal. Dit noemt men ook wel de belofte die men online vervult. Daarom ontwikkelt ons webbureau niet alleen de strategie en het concept rondom uw doelen en uw beoogde doelgroep, maar kijken wij ook tot in de puntjes naar het verhaal wat u wil vertellen en de mentaliteit die bij uw bedrijf gaande is. Een webdesigner van ons webdesign bureau in Rotterdam maakt websites die tot in de kleinste pixels perfect zijn en waar bezoekers snel hun weg in kunnen vinden. Dat is een van onze voornaamste doelen. In een samenwerking met onze klanten bepaalt ons webbureau in Rotterdam hoe dit kan worden vertaald in een ontwerp voor uw website.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De techniek bij ons webbureau in Rotterdam.

Bij ons webbureau in Rotterdam speelt de techniek een grote rol. Geen uitdaging is te gek voor de professionals van ons bureau. Een webdesigner van ons bedrijf is in staat te werken met diverse content management systemen. Zo werken we bijvoorbeeld in het CMS WordPress, Yoomla, Magento en zo zijn er nog enkele systemen op het gebied van webdesign in Rotterdam waar we u mee van dienst kunnen zijn. Deze programma’s laten zich typeren door verschillende voordelen. Zo zijn ze ten eerste kostenbesparend. Het gebruik ervan is gratis. U hoeft geen licentiekosten te betalen. Bij SAM betaalt u enkel voor het aantal uren dat we nodig hebben om uw website te bouwen. Ander voordeel van deze systemen is dat ze altijd up-to-date zijn. Er komen periodiek updates uit van deze systemen. In een handomdraai bezit u de nieuwste versie met behulp van ons webbureau in Rotterdam.

Ander voordeel is het feit dat deze systemen SEO friendly zijn. Ze zijn perfect ingericht als u plannen heeft om uw website online te promoten. Bovendien is het eenvoudig om uw site responsive te maken in een van deze systemen. Een web designer van ons bedrijf kan dit voor u realiseren. Zo weet u zeker dat uw website op alle soorten schermen een optimale gebruikerservaring zal bieden. Het programma WordPress biedt een hoop extra functionaliteiten. Zo zijn er ongeveer 25.000 plug-ins beschikbaar die het beheer van de website vergemakkelijken. Ons webbureau in Rotterdam kijkt uit naar een samenwerking.

Een greep uit onze portfolio

”Webbureau

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Ervaren webbureau in Rotterdam.

Als webbureau in Rotterdam helpt SAM klanten van alle soorten formaten, klein, middel en groot door de gehele regio. Van de eenmanszaak tot aan overheidsbedrijven en verenigingen. U kunt ze allemaal vinden in ons uitgebreide portfolio. In dit portfolio ziet u wat we precies hebben kunnen realiseren voor onze huidige klanten.

Heeft u het portfolio bekeken en wilt u ook zo’n mooie website? Een webdesigner van SAM gaat graag voor u aan de slag! Een compleet team van professionals op het gebied van internet marketing, conversie, webdesign en bouw van ons webbureau in Rotterdam staat voor u klaar.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met een webbureau in Rotterdam.

Als webbureau in Rotterdam werken we volgens een vast stappenplan. In vier simpele stappen bouwen we uw website. Zo zal er altijd eerst een inventariserend gesprek plaats vinden. In dit gesprek bespreken we een vragenlijst met vragen zoals. Wat zijn uw wensen met betrekking tot de website? In welke functionaliteiten heeft u interesse? Wat is het doel wat u wil behalen met de website? Wie is uw doelgroep? Op welke manier beweegt uw doelgroep zich? Dit soort vragen voeren de boventoon in het eerste gesprek met ons webbureau in Rotterdam.

Op basis van het inventariserende gesprek gaan we aan de slag met het concept van uw website. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bouw van de site. Deze stappen bestaan ook weer uit enkele fasen. Uiteindelijk gaat de website live en kunt u zelf aan de slag met het beheer ervan. Een specialist van ons bedrijf vertelt u hier graag meer over. Ons bureau heeft reeds een groot portfolio opgebouwd met vele winstgevende websites. Wilt u vandaag nog aan de slag met een webdesign bedrijf in Rotterdam? Ons webbureau in Rotterdam staat voor u klaar.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button