Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webbureau Rotterdam

Ons Webbureau in Rotterdam maakt voor u een prachtige converterende website. Als webdesign bedrijf in Rotterdam werken we aan uw online onderneming. Strategie bepaling speelt hier een belangrijk rol in. Online is tegenwoordig volwassen geworden, met alleen een mooie website zal u geen klanten meer trekken. Mensen en bedrijven zijn op zoek naar merken met een eigen verhaal. Dit noemt men ook wel de belofte die men online vervult. Daarom ontwikkelt ons webbureau niet alleen de strategie en het concept rondom uw doelen en uw beoogde doelgroep, maar kijken wij ook tot in de puntjes naar het verhaal wat u wil vertellen en de mentaliteit die bij uw bedrijf gaande is. Een webdesigner van ons webdesign bureau in Rotterdam maakt websites die tot in de kleinste pixels perfect zijn en waar bezoekers snel hun weg in kunnen vinden. Dat is een van onze voornaamste doelen. In een samenwerking met onze klanten bepaalt ons webbureau in Rotterdam hoe dit kan worden vertaald in een ontwerp voor uw website.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De techniek bij ons webbureau in Rotterdam.

Bij ons webbureau in Rotterdam speelt de techniek een grote rol. Geen uitdaging is te gek voor de professionals van ons bureau. Een webdesigner van ons bedrijf is in staat te werken met diverse content management systemen. Zo werken we bijvoorbeeld in het CMS WordPress, Yoomla, Magento en zo zijn er nog enkele systemen op het gebied van webdesign in Rotterdam waar we u mee van dienst kunnen zijn. Deze programma’s laten zich typeren door verschillende voordelen. Zo zijn ze ten eerste kostenbesparend. Het gebruik ervan is gratis. U hoeft geen licentiekosten te betalen. Bij SAM betaalt u enkel voor het aantal uren dat we nodig hebben om uw website te bouwen. Ander voordeel van deze systemen is dat ze altijd up-to-date zijn. Er komen periodiek updates uit van deze systemen. In een handomdraai bezit u de nieuwste versie met behulp van ons webbureau in Rotterdam.

Ander voordeel is het feit dat deze systemen SEO friendly zijn. Ze zijn perfect ingericht als u plannen heeft om uw website online te promoten. Bovendien is het eenvoudig om uw site responsive te maken in een van deze systemen. Een web designer van ons bedrijf kan dit voor u realiseren. Zo weet u zeker dat uw website op alle soorten schermen een optimale gebruikerservaring zal bieden. Het programma WordPress biedt een hoop extra functionaliteiten. Zo zijn er ongeveer 25.000 plug-ins beschikbaar die het beheer van de website vergemakkelijken. Ons webbureau in Rotterdam kijkt uit naar een samenwerking.

Een greep uit onze portfolio

”Webbureau

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Webdesigner

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Ervaren webbureau in Rotterdam.

Als webbureau in Rotterdam helpt SAM klanten van alle soorten formaten, klein, middel en groot door de gehele regio. Van de eenmanszaak tot aan overheidsbedrijven en verenigingen. U kunt ze allemaal vinden in ons uitgebreide portfolio. In dit portfolio ziet u wat we precies hebben kunnen realiseren voor onze huidige klanten.

Heeft u het portfolio bekeken en wilt u ook zo’n mooie website? Een webdesigner van SAM gaat graag voor u aan de slag! Een compleet team van professionals op het gebied van internet marketing, conversie, webdesign en bouw van ons webbureau in Rotterdam staat voor u klaar.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met een webbureau in Rotterdam.

Als webbureau in Rotterdam werken we volgens een vast stappenplan. In vier simpele stappen bouwen we uw website. Zo zal er altijd eerst een inventariserend gesprek plaats vinden. In dit gesprek bespreken we een vragenlijst met vragen zoals. Wat zijn uw wensen met betrekking tot de website? In welke functionaliteiten heeft u interesse? Wat is het doel wat u wil behalen met de website? Wie is uw doelgroep? Op welke manier beweegt uw doelgroep zich? Dit soort vragen voeren de boventoon in het eerste gesprek met ons webbureau in Rotterdam.

Op basis van het inventariserende gesprek gaan we aan de slag met het concept van uw website. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bouw van de site. Deze stappen bestaan ook weer uit enkele fasen. Uiteindelijk gaat de website live en kunt u zelf aan de slag met het beheer ervan. Een specialist van ons bedrijf vertelt u hier graag meer over. Ons bureau heeft reeds een groot portfolio opgebouwd met vele winstgevende websites. Wilt u vandaag nog aan de slag met een webdesign bedrijf in Rotterdam? Ons webbureau in Rotterdam staat voor u klaar.

Call Now Button