Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Schoorl

Wanneer u een professioneel bureau in wilt huren voor uw webdesign in Schoorl, doet u dit om rendement te halen uit het internet. Het is belangrijk een website te laten maken die aan een aantal uiterlijke eisen voldoet, maar de structuur en technische opbouw van deze website is nog veel belangrijker. Een zorgvuldig opgebouwd webdesign geeft niet alleen antwoord op een zoekvraag van een bezoekers, maar zet bezoekers ook daadwerkelijk aan tot actie.

Zaak voor u om een website of webshop te laten bouwen die deze gebruikerservaring kan bieden. Het webdesign bureau uit Schoorl dat dit voor u kan realiseren, is SAM Design. Wij zijn ook actief in Alkmaar, IJmuiden, Beverwijk en Heerhugowaard. Lees direct verder over onze diensten.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een conversiegerichte website laten maken

Om een conversiegericht webdesign te laten realiseren, moet u weten op welk slag mensen u zich richt. Ons bureau uit Schoorl brengt samen met u uw doelgroep in kaart, alsmede het hoofddoel van uw website. Een website dat slechts gemaakt wordt om mensen te informeren, zal een andere invulling hebben dan een commerciële webshop. Door uw huidige bedrijfsvisie te combineren met onze bewezen marketingstrategieën, komen we tot een design dat niet alleen filtert op relevante bezoekers, maar deze bezoekers ook triggert om actie te ondernemen.

Een website met CMS

Na oplevering van uw webdesign moet u deze ook zelf kunnen beheren. Een webdesigner van ons bureau uit Schoorl bouwt uw website dan ook op vanuit een CMS naar keuze. In het gros van de gevallen wordt WordPress gebruikt voor normale websites, terwijl Magento wordt gebruikt voor webshops.

Een responsive webdesign

Om conversie te behalen met uw webdesign in Schoorl, moet deze geheel responsive zijn voor mobiele apparaten. Onze webdesigners programmeren elke website vanuit CSS, zodat deze zich automatisch aanpast aan verschillende mobiele apparaten en browsers en ten alle tijden volledig in beeld verschijnt.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Webdesigner

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Samenwerken met ons webdesign bureau uit Schoorl

Werk samen met ons webdesign bureau uit Schoorl en krijg de beschikking over een op maat gemaakte, conversiegerichte website. Laat een design ontwerpen en realiseren op basis van uw wensen, afgestemd op uw doelgroep. Leg uw wensen vooraan een webdesigner van ons bureau en bespreek de kosten van een website op maat. Neem contact met ons op en schakel SAM Design in voor uw webdesign in Schoorl.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button