Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Schoorl

Wanneer u een professioneel bureau in wilt huren voor uw webdesign in Schoorl, doet u dit om rendement te halen uit het internet. Het is belangrijk een website te laten maken die aan een aantal uiterlijke eisen voldoet, maar de structuur en technische opbouw van deze website is nog veel belangrijker. Een zorgvuldig opgebouwd webdesign geeft niet alleen antwoord op een zoekvraag van een bezoekers, maar zet bezoekers ook daadwerkelijk aan tot actie.

Zaak voor u om een website of webshop te laten bouwen die deze gebruikerservaring kan bieden. Het webdesign bureau uit Schoorl dat dit voor u kan realiseren, is SAM Design. Wij zijn ook actief in Alkmaar, IJmuiden, Beverwijk en Heerhugowaard. Lees direct verder over onze diensten.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een conversiegerichte website laten maken

Om een conversiegericht webdesign te laten realiseren, moet u weten op welk slag mensen u zich richt. Ons bureau uit Schoorl brengt samen met u uw doelgroep in kaart, alsmede het hoofddoel van uw website. Een website dat slechts gemaakt wordt om mensen te informeren, zal een andere invulling hebben dan een commerciële webshop. Door uw huidige bedrijfsvisie te combineren met onze bewezen marketingstrategieën, komen we tot een design dat niet alleen filtert op relevante bezoekers, maar deze bezoekers ook triggert om actie te ondernemen.

Een website met CMS

Na oplevering van uw webdesign moet u deze ook zelf kunnen beheren. Een webdesigner van ons bureau uit Schoorl bouwt uw website dan ook op vanuit een CMS naar keuze. In het gros van de gevallen wordt WordPress gebruikt voor normale websites, terwijl Magento wordt gebruikt voor webshops.

Een responsive webdesign

Om conversie te behalen met uw webdesign in Schoorl, moet deze geheel responsive zijn voor mobiele apparaten. Onze webdesigners programmeren elke website vanuit CSS, zodat deze zich automatisch aanpast aan verschillende mobiele apparaten en browsers en ten alle tijden volledig in beeld verschijnt.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Samenwerken met ons webdesign bureau uit Schoorl

Werk samen met ons webdesign bureau uit Schoorl en krijg de beschikking over een op maat gemaakte, conversiegerichte website. Laat een design ontwerpen en realiseren op basis van uw wensen, afgestemd op uw doelgroep. Leg uw wensen vooraan een webdesigner van ons bureau en bespreek de kosten van een website op maat. Neem contact met ons op en schakel SAM Design in voor uw webdesign in Schoorl.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button