Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Sittard

Een professioneel webdesign in Sittard laten ontwerpen? Bij ons webdesign bureau te Sittard kunt u conversiegerichte websites laten maken die voorzien zijn van een unieke huisstijl en een grafische vormgeving waarmee u op efficiënte wijze klanten kunt verwerven. Verder is het mogelijk om bij onze webdesigners een website te laten bouwen met een WordPress webdesign, een responsive ontwerp en een SEO technische optimalisatie om de online vindbaarheid te verbeteren.

Wenst u een hoogstaand webdesign voor uw bedrijf?

Vraag dan een van onze webdesigners uit ons bureau voor meer informatie over diensten in de regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Sittard en de rest van Nederland. Laat SAM Design uw webdesign in Sittard ontwerpen.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Conversiegericht webdesign Sittard

Wanneer u de webontwikkeling van uw webdesign in Sittard uitbesteed aan een professional kies dan voor een conversiegerichte website. Door op een slimme manier uw conversie te verhogen zorgt u ervoor dat uw online onderneming rendabel wordt.

Veel webbezoekers aantrekken is goed, maar daar verdient u weinig aan. Een website laten maken dat speciaal is ontworpen om potentiële klanten en leads om te zetten in daadwerkelijke verkopen is wat een online bedrijf succesvol maakt. Laat onze webdesigners uit SAM Design in Sittard een conversiegerichte site voor u bouwen.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Webdesigner

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

WordPress website laten maken

Houdt u van eenvoud? Laat dan een WordPress webdesign maken voor uw onderneming in Sittard. Met een CMS (content managementsysteem) zoals WordPress bespaart u een hoop tijd en gedoe. U hoeft geen webontwikkelaar te zijn om hiermee overweg te kunnen.

Met een simpele druk op de knop voegt u een nieuwe webpagina toe, verwijdert u er een of brengt u wijzigingen aan. Door de ingebouwde zoekfunctie in het webdesign houdt u tijd over wanneer u naar specifieke content zoekt. Daarnaast kunt u met bepaalde opties een algemene aanpassing doorvoeren op alle webpagina’s. Wilt u dus een makkelijk hanteerbaar CMS zoals WordPress of een ander. Neem dan contact op met ons webdesign bureau van regio Sittard.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Responsive website laten bouwen in regio Sittard

Om het helemaal professioneel aan te pakken kiest u ervoor om in Sittard een responsive webdesign te laten bouwen. Doordat veel mensen tegenwoordig gebruik maken van mobiele telefonie met een internetaansluiting worden veel transacties via een mobiel apparaat, zoals een tablet of smartphone, uitgevoerd. Deze mobiele toestellen hebben afwijkende beeldformaten ten opzichte van desktop computers. Hiervoor kan men het beste een responsive website laten bouwen. Een webdesign met een hoge responsiveness maakt dat een site goed weergeven wordt. Als gevolg is de conversie hoger door de toegankelijkheid voor uw potentiële klanten en leads.

Laat daarom een responsive webdesign ontwerpen door onze webdesigners uit Sittard.

Call Now Button