Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Strijen

Op zoek naar een bureau om een nieuw webdesign in Strijen door te laten ontwikkelen? Dan beseft u zich goed hoe belangrijk een website tegenwoordig is. De toegevoegde waarde van een professionele website wordt door de meeste bedrijven onderschat.

Een investering in een website is niet zomaar een investering. Dit is een investering in de toekomst van uw onderneming. Een website die van A tot Z professioneel in elkaar zit, zorgt er voor dat uw bedrijf betrouwbaar over komt. Hierdoor gaat een bezoeker sneller over tot de actie die u voor ogen heeft. Ander voordeel is het feit dat een website 24 uur per dag open is. Op het moment dat u bezig bent met uw werkzaamheden, is uw website bezig met het genereren van nieuwe klanten. SAM Design is de professionele webdesigner die u kan helpen met het opzetten van een professioneel webdesign in Strijen. Wij zijn actief in Spijkenisse!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Professioneel webdesign in Strijen

Een professioneel webdesign in Strijen verleidt een bezoeker tot actie. U heeft een bepaalde doelstelling die u met uw website wil verwezenlijken. Dit kan bijvoorbeeld online lead generatie zijn, maar ook direct producten verkopen of een ander bedrijfsdoel. Dit doel bespreekt u tijdens het inventariserende gesprek met een webdesigner van ons bureau. Naar aanleiding van uw doelstelling gaan we uw webdesign in Strijen zorgvuldig vormgeven.

Webdesign in Strijen in een CMS naar keuze laten maken

Het webdesign in Strijen ontwikkelen we in een Content Management Systeem (CMS), zoals WordPress, Magento, Drupal en Yoomla. Met al deze programma’s kunnen onze designers overweg. Daarbij bent u automatisch verzekerd van een responsive design. Wanneer de site is opgeleverd biedt deze op alle devices een perfecte gebruikerservaring.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Direct aan de slag met ons webdesign bureau in Strijen?

Overtuigd van onze webdesign kwaliteiten? Neem dan contact op met een webdesigner van ons bureau. Wij zijn telefonisch op 085 303 5745 of via de e-mail op info@sam-onlinemarketing.nl bereikbaar. Wij gaan graag aan de slag met uw webdesign in Strijen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button