Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Strijen

Op zoek naar een bureau om een nieuw webdesign in Strijen door te laten ontwikkelen? Dan beseft u zich goed hoe belangrijk een website tegenwoordig is. De toegevoegde waarde van een professionele website wordt door de meeste bedrijven onderschat.

Een investering in een website is niet zomaar een investering. Dit is een investering in de toekomst van uw onderneming. Een website die van A tot Z professioneel in elkaar zit, zorgt er voor dat uw bedrijf betrouwbaar over komt. Hierdoor gaat een bezoeker sneller over tot de actie die u voor ogen heeft. Ander voordeel is het feit dat een website 24 uur per dag open is. Op het moment dat u bezig bent met uw werkzaamheden, is uw website bezig met het genereren van nieuwe klanten. SAM Design is de professionele webdesigner die u kan helpen met het opzetten van een professioneel webdesign in Strijen. Wij zijn actief in Spijkenisse!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Professioneel webdesign in Strijen

Een professioneel webdesign in Strijen verleidt een bezoeker tot actie. U heeft een bepaalde doelstelling die u met uw website wil verwezenlijken. Dit kan bijvoorbeeld online lead generatie zijn, maar ook direct producten verkopen of een ander bedrijfsdoel. Dit doel bespreekt u tijdens het inventariserende gesprek met een webdesigner van ons bureau. Naar aanleiding van uw doelstelling gaan we uw webdesign in Strijen zorgvuldig vormgeven.

Webdesign in Strijen in een CMS naar keuze laten maken

Het webdesign in Strijen ontwikkelen we in een Content Management Systeem (CMS), zoals WordPress, Magento, Drupal en Yoomla. Met al deze programma’s kunnen onze designers overweg. Daarbij bent u automatisch verzekerd van een responsive design. Wanneer de site is opgeleverd biedt deze op alle devices een perfecte gebruikerservaring.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Direct aan de slag met ons webdesign bureau in Strijen?

Overtuigd van onze webdesign kwaliteiten? Neem dan contact op met een webdesigner van ons bureau. Wij zijn telefonisch op 085 303 5745 of via de e-mail op info@sam-onlinemarketing.nl bereikbaar. Wij gaan graag aan de slag met uw webdesign in Strijen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button