Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Tilburg

Op zoek naar een partij voor uw webdesign in Tilburg? SAM Design is de webdesigner die uw website ontwerp en in elkaar zet. Niet alleen weten wij uw visie en voorkeuren te vertalen naar een professioneel design, ook weten wij deze op een resultaatgerichte manier op de markt te zetten. Een website is tegenwoordig een serieus te nemen medium, waardoor u zorgvuldig met uw WordPress webdesign in Tilburg om moet gaan. De concurrentie op het internet is stijgende en uw bedrijf blinkt alleen nog maar uit met een professionele, goed in elkaar gezette site met CMS. Of u nu een normale website- of een webshop laat maken, het design moet aan een aantal punten voldoen. Wat is de winst die er met uw webdesign in Tilburg valt te behalen en waar moet een webdesign bureau aan voldoen?

Niet alleen organisaties uit Tilburg schakelen ons bureau in voor hun responsive webdesign; ook bedrijven uit onder andere Eindhoven, Goirle, Moergestel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, De Moer en Dongen zijn u voorgegaan.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De voordelen van webdesign in Tilburg

Het in de arm nemen van een professioneel bureau voor uw webdesign in Tilburg is tegenwoordig absoluut aan te raden. Steeds meer bedrijven worden afhankelijk van een webdesigner. Door de opkomst van het internet voelen meer en meer bedrijven zich genoodzaakt de overstap naar een website te maken en moeten zij hun fysieke winkel sluiten. Dit betekent ook dat de online concurrentie steeds meer toeneemt. Bovendien stellen consumenten en zoekmachines tegenwoordig steeds hogere eisen. Hoe speelt u hier op in?

Om te zorgen dat bezoekers u vinden, moet uw webdesign in Tilburg aan een aantal eisen voldoen. Alleen op deze manier blinkt u uit en zorgt u voor een rendabele website. Allereerst moet uw website aan een aantal technische eisen voldoen. Uw webdesigner moet er voor zorgen dat uw website responsive is. Dit wil zeggen dat deze zich automatisch aanpast aan mobiele apparaten als smartphones en tablets. Bovendien moeten de pagina’s van uw design snel genoeg laden. Dit om zowel de bezoekers als Google de pleasen.

Dit brengt ons bij de gebruiksvriendelijkheid. Uw webdesign in Tilburg moet constant up-to-date worden gehouden. U kunt hier niet fulltime een web designer op zetten, waardoor u zelf bent genoodzaakt af en toe aanpassingen te verrichten. Een CMS (content managementsysteem) al WordPress zorgt er voor dat u dit ook gemakkelijk kunt doen.

Ten slotte moet uw webdesign bureau er voor zorgen dat het design van uw bedrijf conversiegericht is. De gehele WordPress website moet in het teken staan van een duidelijke call to action. De webdesigner uit Tilburg die aan al deze eisen voldoet is SAM. Lees direct verder over onze diensten op het gebied van webdesign in Tilburg.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

SAM voor uw WordPress webdesign in Tilburg

SAM Design is de partij die u moet inschakelen voor een professioneel, conversiegericht, WordPress webdesign in Tilburg. Onze specialisten en webdesigners hebben al honderden websites ontworpen voor organisaties uit elk denkbare bedrijfssector. Deze websites staan bekend om hun diversiteit, maar hebben allemaal een aantal dingen gemeen.

Allereerst zijn al onze websites voorzien van een responsive design. Op elk mobiel apparaat worden deze goed weergegeven, zelfs wanneer het scherm wordt gedraaid. Ons webdesign bureau uit Tilburg levert daarbij elk design op in een CMS als WordPress. Dit zorgt er voor dat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen, nieuwe pagina’s kunt toevoegen en nieuwe features aan uw design kunt toevoegen. U kunt adequaat inspelen op veranderingen binnen de markt en nieuwe onderdelen aan uw website toevoegen, zoals een blog. Dit zijn echter niet de enige voordelen voor uw webdesign in Tilburg.

Het grootste voordeel van ons bedrijf voor uw webdesign in Tilburg is onze kennis van online marketing en zoekmachine optimalisatie. Hierdoor weten wij niet alleen een conversiegerichte website voor u te ontwerpen, maar beschikken wij ook over de kennis en kunde om op een actieve manier relevante bezoekers naar uw website te trekken. Een web designer van ons bureau is niet alleen een webdesigner, maar ook een marketeer. Uw online rendement is hierdoor maximaal.

Wilt u ook gebruik maken van deze combinatie van diensten, of wilt u de mogelijkheden voor uw design bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op en kom in contact met een specialist. Deze voorziet u graag van advies over uw webdesign in Tilburg.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact opnemen met een webdesigner voor uw webdesign in Tilburg

Vandaag nog kunt u de eerste stap zetten naar een professioneel webdesign in Tilburg. Een persoonlijk aangewezen webdesigner zet samen met u een WordPress design op, op basis van de  wensen, doelen, visie en doelgroep van uw bedrijf. Dit alles wordt opgeleverd in een responsive, WordPress design met CMS.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op via 085-3035754 en leg uw case voor aan een specialist. Ons webdesign bureau in Tilburg buigt zich graag over uw website. Wij gaan graag aan de slag met uw webdesign in Tilburg.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button