Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Tilburg

Wilt u ook samenwerken met een webdesign bureau uit Tilburg? Dan is SAM uw aangewezen webdesigner! Door een unieke aanpak weten wij uw doelen en visie exact te vertalen naar een professioneel, conversiegericht design. Ook beschikken wij over de kennis en kunde om op een actieve manier relevante nieuwe bezoekers aan te trekken. Tegenwoordig kunt u niet meer om een webdesign bureau heen – ook in Tilburg. Steeds meer bedrijven laten een website maken of maken de overstap naar een webshop in plaats van een fysieke winkel. Uw website moet dan ook aan vele eisen voldoen. Wat zijn deze eisen en welke toegevoegde waarde kans ons webdesign bureau bieden voor uw webdesign in Tilburg? U leest het hieronder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Waarom een webdesign bureau uit Tilburg inschakelen?

Het is een gegeven dat u tegenwoordig niet meer om het inschakelen van een webdesign bureau uit Tilburg heen kunt. Steeds meer bedrijven richten hun vizier tegenwoordig op het internet. Zij laten allen een professionele website maken, waardoor de online concurrentie alleen maar toeneemt en u genoodzaakt bent een goede webdesigner in te schakelen. Dit is niet gek: de consument doet haar aankopen tegenwoordig bijna alleen nog maar via het internet en steeds meer winkelketens voelen zich genoodzaakt dan ook over te stappen naar een webshop.

Een webdesign bureau komt goed van pas om uw bedrijf uit Tilburg bij te staan in deze transitie. Een website moet tegenwoordig ook aan veel meer eisen voldoen dan voorheen. Het mobiele internetverkeer is in 2015 voor het eerst dat van de desktop gepasseerd. Het laten maken van een responsive webdesign speelt hierop in. De bezoeker kan uw website ook op tablets en smartphones goed zien.

De markt is daarbij ten alle tijden aan verandering onderhevig. Dit vraagt om de implementatie van een CMS als WordPress door uw webdesign bureau uit Tilburg. Hiermee kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen verrichten en andere veranderingen doorvoeren.

Het belangrijkste is natuurlijk dat u een webdesign bureau bij u in de buurt (in Tilburg) vindt dat uw website aan al deze eisen kan laten voldoen. De webdesigner die u hierbij kan helpen is SAM Design.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

SAM Design: Uw webdesign bureau uit Tilburg

SAM Design is het aangewezen webdesign bureau uit Tilburg dat u gaat helpen. Met een team van ervaren webdesigners weten wij uw visie naar een converterend design te vertalen, dat aansluit op uw wensen en doelgroep. De afgelopen jaren hebben onze specialisten honderden websites en webshops gemaakt, voor bedrijven afkomstig uit verschillende branches.

Ons webdesign bureau uit Tilburg wijst u bij een samenwerking een persoonlijke webdesigner aan. Deze is uw vaste aanspreekpunt en staat u in het gehele proces bij. Allereerst bepaalt u samen met hem uw doelgroep en zet u uw wensen en visie op papier. Hier gaat hij vervolgens mee aan de slag, waarna u een concept opgeleverd krijgt. Aan dit concept kunt u vervolgens de nodige aanpassingen doen, waarna uw webdesigner met een definitief ontwerp aan de slag gaat.

Het eindproduct wordt opgeleverd in een responsive, WordPress webdesign, waar u zelf in de loop der tijd gemakkelijk aanpassingen aan kunt verrichten. Wilt u meer weten over de diensten van ons webdesign bureau uit Tilburg, neem dan vandaag nog contact met ons op en leg uw case voor aan een specialist.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct in contact met ons webdesign bureau uit Tilburg

Vandaag nog kunt u de samenwerking aan gaan met uw webdesign bureau uit Tilburg: SAM Design. Samen meteen persoonlijk aangewezen webdesigner werkt u zelf aan uw eigen, professionele design. Bovendien wordt het eindresultaat ten alle tijden opgeleverd in een responsive design, voorzien van WordPress.

Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u direct samenwerken met ons webdesign bureau in Tilburg, neem dan contact op via 085-3035754!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button