Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Veldhoven

Webdesign in Veldhoven is erg belangrijk. Het oog wil wat, maar ook de functionaliteiten en het indexeren in zoekmachines zijn belangrijke voorwaarden voor het behalen van succes. Voordat u het besluit neemt om uw bedrijf online te presenteren zijn er enkele vragen die moeten worden beantwoordt: Wat zijn uw doelstellingen? Wat zijn uw ambities? Wie is uw doelgroep?

Een webdesigner van ons bureau in Veldhoven bespreekt deze vragen met u in een inventariserend gesprek. Op basis van uw input gaan we aan de slag met het maken van de website die u voor ogen heeft. Uiteindelijk zal u een modern en converterend webdesign in Veldhoven krijgen.

SAM Design is niet alleen werkzaam in Veldhoven. Onze webdesigners zijn ook in te schakelen voor een professionele website in Eindhoven, Best, Helmond, Valkenswaard en Nuenen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Communiceren met uw webdesign in Veldhoven

De manier waarop online wordt gecommuniceerd met het webdesign in Veldhoven is van essentieel belang voor het behalen van succes. Het start met een professionele website. Dit is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast moet de website gevonden worden op Google. Over dit soort zaken moet worden nagedacht. Met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde zijn we in staat om u te helpen met alle zaken rondom het webdesign en het internet. Wij helpen u als webdesigner met het behalen van de doelstellingen van het bedrijf. De aanpak van ons bureau is servicegericht. De website die u gaat laten maken in Veldhoven bij ons bedrijf zal voldoen aan alle moderne eisen. Direct aan de slag met uw webdesign in Veldhoven?

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

WordPress webdesign in Veldhoven laten maken

Het webdesign in Veldhoven maken wij veelal in het programma WordPress. Dit programma laat zich kenmerken door enkele voordelen in vergelijking met de andere systemen waarin websites worden ontwikkeld. Zo is het programma ten eerste gratis, biedt het talloze plug-ins en kunt u overal ter wereld uw website bijwerken. Zo zijn er nog meer voordelen waar een specialist van ons bureau u meer over kan vertellen.

Vandaag nog een conversiegerichte website laten maken door een webdesigner in Veldhoven? Neem dan contact op met een van de professionals van ons bureau om een webdesign in Veldhoven te laten bouwen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button