Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Webdesign Volendam

Schakel een bureau in voor uw webdesign in Volendam dat verder denkt dan alleen een ‘mooie’ website. Wanneer u een website laat maken door een professional, doet u dit om resultaat te behalen, ofwel conversie. Een conversiegerichte website gaat verder dan alleen het aanspreken van bezoekers. Het beweegt ze een vooraf bepaalde actie te ondernemen, zoals een aanvraag of aankoop doen. Een webdesign ontworpen door SAM Design richt zich op het aanspreken van een gerichte doelgroep en het efficiënt laten converteren van deze doelgroep. Een ervaren team van webdesigners vertaalt uw wensen en visie naar een professioneel design. Lees direct verder over de mogelijkheden bij ons bureau als u ons inschakelt om uw webdesign in Volendam vorm te geven.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Een website laten maken door ons webdesign bureau

Een webdesign gerealiseerd door onze professionals uit Volendam beschikt over de juiste elementen en functionaliteiten om uw markt optimaal te benutten en efficiënt met verschillende soorten bezoekers om te gaan. Dit uit zich onder andere in twee belangrijke onderdelen. Uw website wordt geheel gemaakt vanuit een CMS naar keuze, zoals WordPress, Magento of Joomla. Daarbij wordt uw website of webshop opgebouwd vanuit CSS, zodat deze responsive is voor mobiele apparaten en verschillende browsers.

Deze twee essentiële onderdelen zijn echter lang niet het belangrijkste om tot optimaal resultaat te komen. Om maximale conversie te komen bouwt een webdesigner van SAM Design uw website vanuit een gedegen proces.

Webdesign Volendam

Lees enkele van onze klantenverhalen

Het proces met een webdesigner van SAM Design

Wanneer u SAM Design inschakelt om uw webdesign in Volendam vorm te geven, krijgt u te maken met een persoonlijke webdesigner, waar u in het gehele proces nauw mee betrokken bent. Samen met u brengt hij uw doelgroep en het voornaamste doel van de website in kaart en vraagt hij om enkele aanvullende gegevens van u om uw website beter te kunnen ontwerpen.

Op basis van bovengenoemde gegevens wordt een conceptdesign gemaakt, die aan u wordt voorgelegd. U kunt hier op- of aanmerkingen aan geven, waarna uw specialist met het definitieve webdesign aan de slag gaat. Uw website of webshop wordt ontwikkeld en het eindproduct wordt aan u voorgelegd, waarna deze direct live kan en u uw markt kunt benutten.

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Contact met een specialist voor uw webdesign in Volendam

Schakel SAM Design in om uw webdesign in Volendam te realiseren. Door contact met ons op te nemen, kunt u uw wensen voorleggen aan een specialist van ons bureau, zodat deze een realistisch kostenplaatje kan maken. Op deze manier kunt u een conversiegerichte website laten bouwen, waarmee u het maximale haalt uit uw bezoekers. Neemt u daarom direct contact met ons op en ga de samenwerking aan met ons webdesign bureau uit Volendam.

Nu aanvragen