Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Volendam

Schakel een bureau in voor uw webdesign in Volendam dat verder denkt dan alleen een ‘mooie’ website. Wanneer u een website laat maken door een professional, doet u dit om resultaat te behalen, ofwel conversie. Een conversiegerichte website gaat verder dan alleen het aanspreken van bezoekers. Het beweegt ze een vooraf bepaalde actie te ondernemen, zoals een aanvraag of aankoop doen. Een webdesign ontworpen door SAM Design richt zich op het aanspreken van een gerichte doelgroep en het efficiënt laten converteren van deze doelgroep. Een ervaren team van webdesigners vertaalt uw wensen en visie naar een professioneel design. SAM Design maakt ook websites in Purmerend. Lees direct verder over de mogelijkheden bij ons bureau als u ons inschakelt om uw webdesign in Volendam vorm te geven.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een website laten maken door ons webdesign bureau

Een webdesign gerealiseerd door onze professionals uit Volendam beschikt over de juiste elementen en functionaliteiten om uw markt optimaal te benutten en efficiënt met verschillende soorten bezoekers om te gaan. Dit uit zich onder andere in twee belangrijke onderdelen. Uw website wordt geheel gemaakt vanuit een CMS naar keuze, zoals WordPress, Magento of Joomla. Daarbij wordt uw website of webshop opgebouwd vanuit CSS, zodat deze responsive is voor mobiele apparaten en verschillende browsers.

Het proces met een webdesigner van SAM Design

Wanneer u SAM Design inschakelt om uw webdesign in Volendam vorm te geven, krijgt u te maken met een persoonlijke webdesigner, waar u in het gehele proces nauw mee betrokken bent. Samen met u brengt hij uw doelgroep en het voornaamste doel van de website in kaart en vraagt hij om enkele aanvullende gegevens van u om uw website beter te kunnen ontwerpen.

Op basis van bovengenoemde gegevens wordt een conceptdesign gemaakt, die aan u wordt voorgelegd. U kunt hier op- of aanmerkingen aan geven, waarna uw specialist met het definitieve webdesign aan de slag gaat. Uw website of webshop wordt ontwikkeld en het eindproduct wordt aan u voorgelegd, waarna deze direct live kan en u uw markt kunt benutten.

Deze twee essentiële onderdelen zijn echter lang niet het belangrijkste om tot optimaal resultaat te komen. Om maximale conversie te komen bouwt een webdesigner van SAM Design uw website vanuit een gedegen proces.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Contact met een specialist voor uw webdesign in Volendam

Schakel SAM Design in om uw webdesign in Volendam te realiseren. Door contact met ons op te nemen, kunt u uw wensen voorleggen aan een specialist van ons bureau, zodat deze een realistisch kostenplaatje kan maken. Op deze manier kunt u een conversiegerichte website laten bouwen, waarmee u het maximale haalt uit uw bezoekers. Neemt u daarom direct contact met ons op en ga de samenwerking aan met ons webdesign bureau uit Volendam.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button