Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Volendam

Schakel een bureau in voor uw webdesign in Volendam dat verder denkt dan alleen een ‘mooie’ website. Wanneer u een website laat maken door een professional, doet u dit om resultaat te behalen, ofwel conversie. Een conversiegerichte website gaat verder dan alleen het aanspreken van bezoekers. Het beweegt ze een vooraf bepaalde actie te ondernemen, zoals een aanvraag of aankoop doen. Een webdesign ontworpen door SAM Design richt zich op het aanspreken van een gerichte doelgroep en het efficiënt laten converteren van deze doelgroep. Een ervaren team van webdesigners vertaalt uw wensen en visie naar een professioneel design. SAM Design maakt ook websites in Purmerend. Lees direct verder over de mogelijkheden bij ons bureau als u ons inschakelt om uw webdesign in Volendam vorm te geven.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een website laten maken door ons webdesign bureau

Een webdesign gerealiseerd door onze professionals uit Volendam beschikt over de juiste elementen en functionaliteiten om uw markt optimaal te benutten en efficiënt met verschillende soorten bezoekers om te gaan. Dit uit zich onder andere in twee belangrijke onderdelen. Uw website wordt geheel gemaakt vanuit een CMS naar keuze, zoals WordPress, Magento of Joomla. Daarbij wordt uw website of webshop opgebouwd vanuit CSS, zodat deze responsive is voor mobiele apparaten en verschillende browsers.

Het proces met een webdesigner van SAM Design

Wanneer u SAM Design inschakelt om uw webdesign in Volendam vorm te geven, krijgt u te maken met een persoonlijke webdesigner, waar u in het gehele proces nauw mee betrokken bent. Samen met u brengt hij uw doelgroep en het voornaamste doel van de website in kaart en vraagt hij om enkele aanvullende gegevens van u om uw website beter te kunnen ontwerpen.

Op basis van bovengenoemde gegevens wordt een conceptdesign gemaakt, die aan u wordt voorgelegd. U kunt hier op- of aanmerkingen aan geven, waarna uw specialist met het definitieve webdesign aan de slag gaat. Uw website of webshop wordt ontwikkeld en het eindproduct wordt aan u voorgelegd, waarna deze direct live kan en u uw markt kunt benutten.

Deze twee essentiële onderdelen zijn echter lang niet het belangrijkste om tot optimaal resultaat te komen. Om maximale conversie te komen bouwt een webdesigner van SAM Design uw website vanuit een gedegen proces.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Contact met een specialist voor uw webdesign in Volendam

Schakel SAM Design in om uw webdesign in Volendam te realiseren. Door contact met ons op te nemen, kunt u uw wensen voorleggen aan een specialist van ons bureau, zodat deze een realistisch kostenplaatje kan maken. Op deze manier kunt u een conversiegerichte website laten bouwen, waarmee u het maximale haalt uit uw bezoekers. Neemt u daarom direct contact met ons op en ga de samenwerking aan met ons webdesign bureau uit Volendam.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button