Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Weert

Nieuwe klanten genereren met het webdesign in Weert, online lead generatie, bezoekers omzetten in aanvragen, dat zijn de doelen die u wil bereiken met uw nieuwe website. Met alleen een mooie website bent u er nog lang niet. Er zijn een aantal onderdelen die perfect in elkaar moeten zitten. Als webdesigner in Weert kunnen wij u hier volledig in ondersteunen. Ons bureau richt zich enkel op de ontwikkeling van succesvolle websites. Bij een website laten maken speelt het CMS (Content Management Systeem) een belangrijke rol. Wat dit precies is en wat voor invloed dit heeft op het bouwen van het webdesign in Weert kunt u lezen in de volgende paragraaf.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesign in Weert in een gebruiksvriendelijk CMS

Het CMS wordt vaak gezien als het hart van een webdesign in Weert. Maar wat blijkt uit de praktijk. Het Content Management Systeem van vele websites is niet gebruiksvriendelijk. Voor ons bureau is het belangrijk dat we onze klanten de keuze geven om zelf hun website of webshop te beheren. Met behulp van het programma WordPress kan u waar u ook bent op de wereld uw website onderhouden. Na dat de website is afgerond krijgt u diverse handleidingen van een webdesigner waarin staat uitgelegd hoe u de website kunt onderhouden. Zo kan u eenvoudig statistieken op uw website bekijken en makkelijk content toevoegen. Ook kan u ervoor kiezen om naast het laten maken van de website het onderhoud aan ons uit te besteden. Wij bouwen voor u een conversiegericht webdesign in Weert voor een lage prijs.
Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Gebruiksvriendelijk webdesign in Weert laten maken

Wij richten ons met het webdesign in Weert op gebruiksvriendelijkheid. Uw bezoeker moet van A naar B worden begeleidt. Ons bureau denkt actief mee met de klant. Uw wensen en doelstellingen staan altijd centraal bij een webdesigner in Weert. Vandaag nog een website laten maken door een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag met het bouwen van uw nieuwe webdesign in Weert

Call Now Button