Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Weert

Nieuwe klanten genereren met het webdesign in Weert, online lead generatie, bezoekers omzetten in aanvragen, dat zijn de doelen die u wil bereiken met uw nieuwe website. Met alleen een mooie website bent u er nog lang niet. Er zijn een aantal onderdelen die perfect in elkaar moeten zitten. Als webdesigner in Weert kunnen wij u hier volledig in ondersteunen. Ons bureau richt zich enkel op de ontwikkeling van succesvolle websites. Bij een website laten maken speelt het CMS (Content Management Systeem) een belangrijke rol. Wat dit precies is en wat voor invloed dit heeft op het bouwen van het webdesign in Weert kunt u lezen in de volgende paragraaf.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesign in Weert in een gebruiksvriendelijk CMS

Het CMS wordt vaak gezien als het hart van een webdesign in Weert. Maar wat blijkt uit de praktijk. Het Content Management Systeem van vele websites is niet gebruiksvriendelijk. Voor ons bureau is het belangrijk dat we onze klanten de keuze geven om zelf hun website of webshop te beheren. Met behulp van het programma WordPress kan u waar u ook bent op de wereld uw website onderhouden. Na dat de website is afgerond krijgt u diverse handleidingen van een webdesigner waarin staat uitgelegd hoe u de website kunt onderhouden. Zo kan u eenvoudig statistieken op uw website bekijken en makkelijk content toevoegen. Ook kan u ervoor kiezen om naast het laten maken van de website het onderhoud aan ons uit te besteden. Wij bouwen voor u een conversiegericht webdesign in Weert voor een lage prijs.
Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Gebruiksvriendelijk webdesign in Weert laten maken

Wij richten ons met het webdesign in Weert op gebruiksvriendelijkheid. Uw bezoeker moet van A naar B worden begeleidt. Ons bureau denkt actief mee met de klant. Uw wensen en doelstellingen staan altijd centraal bij een webdesigner in Weert. Vandaag nog een website laten maken door een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag met het bouwen van uw nieuwe webdesign in Weert

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button