Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesigner Zeeland

Aan de slag met een webdesigner in Zeeland? Als webdesign bureau in Zeeland kennen wij uw branche, inclusief uw online concurrenten. Wij hebben passie voor ons vakgebied en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met onze nuchtere kijk en onze betrokkenheid maken we van elke site een daverend succes. Onze designers hebben kennis van het vak en kunnen met hun jarenlange ervaring uw wensen omzetten in een prachtig design. De afgelopen vijf jaar hebben wij honderden sites gemaakt. Onze klanten zijn allen zeer tevreden. Werp eens een blik op ons portfolio en zie wat we voor u als webdesigner in Zeeland kunnen betekenen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Van idee tot concept met een webdesigner in Zeeland

Als webdesigner in Zeeland zeggen we het vaak; een goed idee is het begin, een sterk ontwerp de route naar succes. Daarom is de conceptfase bij ons bureau erg belangrijk. We kijken wat er mogelijk is om uw doelen te behalen. We onderzoeken de technische ins en outs en ontwikkelen uiteindelijk een sterk concept. Dit concept past goed bij de strategie die u online wil voeren. Nadat wij klaar zijn met het concept heeft u de mogelijkheid tot het geven van feedback op het webdesign in Zeeland wat we willen maken. Deze feedback verwerken wij uiteindelijk tijdens de bouwen van de site. Na de conceptfase zal een webdesigner van ons bureau uit Zeeland aan de slag gaan met de realisatie van uw site.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesigner

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

De realisatie door een webdesigner in Zeeland

Een webdesigner in Zeeland maakt uw site in diverse fases. Vooraf krijgt u een time-table, waarin u precies kunt zien wanneer welke fase is afgerond. Na elke fase kunt u verbeterpunten doorgeven. Deze implementeert ons bureau voordat we naar de volgende fase van de ontwikkeling van uw site gaan. Na afronding van alle fases gaat de site live. U kunt vervolgens zelf eenvoudig pagina’s, foto’s, video’s en andere soorten content toevoegen. Mocht u vragen hebben over hoe u uw website kunt onderhouden, staat ons personeel altijd voor u klaar.

Na oplevering van de website helpen we u graag verder met het genereren van bezoekers voor uw site. De vindbaarheid in Google is namelijk cruciaal voor het realiseren van online bezoekers, leads en aanvragen. Een webdesigner in Zeeland vertelt u hier graag meer over.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

SAM Design inschakelen als webdesigner in Zeeland

Een webdesigner in Zeeland die een unieke beleving creëert, dat is SAM design. Steeds vaker is het vertrekpunt tegenwoordig online. Als het niet de website betreft, is het wel de sociale media, een digitale nieuwsbrief of andere online mogelijkheden. Op al deze plekken gaat ons bedrijf ervoor zorgen dat de klant u zal zien zoals u dat voor ogen heeft. Zo ontstaat er een perfecte match tussen vraag en aanbod wat zal resulteren in meer online leads.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen aan een professional van ons bedrijf? Neem dan contact op met ons webdesign bureau. Neem contact met ons op via 085 303 5754 en schakel SAM Design in als uw webdesign bureau in Zeeland.

 
 
Call Now Button