Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesigner Zeeland

Aan de slag met een webdesigner in Zeeland? Als webdesign bureau in Zeeland kennen wij uw branche, inclusief uw online concurrenten. Wij hebben passie voor ons vakgebied en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met onze nuchtere kijk en onze betrokkenheid maken we van elke site een daverend succes. Onze designers hebben kennis van het vak en kunnen met hun jarenlange ervaring uw wensen omzetten in een prachtig design. De afgelopen vijf jaar hebben wij honderden sites gemaakt. Onze klanten zijn allen zeer tevreden. Werp eens een blik op ons portfolio en zie wat we voor u als webdesigner in Zeeland kunnen betekenen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Van idee tot concept met een webdesigner in Zeeland

Als webdesigner in Zeeland zeggen we het vaak; een goed idee is het begin, een sterk ontwerp de route naar succes. Daarom is de conceptfase bij ons bureau erg belangrijk. We kijken wat er mogelijk is om uw doelen te behalen. We onderzoeken de technische ins en outs en ontwikkelen uiteindelijk een sterk concept. Dit concept past goed bij de strategie die u online wil voeren. Nadat wij klaar zijn met het concept heeft u de mogelijkheid tot het geven van feedback op het webdesign in Zeeland wat we willen maken. Deze feedback verwerken wij uiteindelijk tijdens de bouwen van de site. Na de conceptfase zal een webdesigner van ons bureau uit Zeeland aan de slag gaan met de realisatie van uw site.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesigner

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

De realisatie door een webdesigner in Zeeland

Een webdesigner in Zeeland maakt uw site in diverse fases. Vooraf krijgt u een time-table, waarin u precies kunt zien wanneer welke fase is afgerond. Na elke fase kunt u verbeterpunten doorgeven. Deze implementeert ons bureau voordat we naar de volgende fase van de ontwikkeling van uw site gaan. Na afronding van alle fases gaat de site live. U kunt vervolgens zelf eenvoudig pagina’s, foto’s, video’s en andere soorten content toevoegen. Mocht u vragen hebben over hoe u uw website kunt onderhouden, staat ons personeel altijd voor u klaar.

Na oplevering van de website helpen we u graag verder met het genereren van bezoekers voor uw site. De vindbaarheid in Google is namelijk cruciaal voor het realiseren van online bezoekers, leads en aanvragen. Een webdesigner in Zeeland vertelt u hier graag meer over.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

SAM Design inschakelen als webdesigner in Zeeland

Een webdesigner in Zeeland die een unieke beleving creëert, dat is SAM design. Steeds vaker is het vertrekpunt tegenwoordig online. Als het niet de website betreft, is het wel de sociale media, een digitale nieuwsbrief of andere online mogelijkheden. Op al deze plekken gaat ons bedrijf ervoor zorgen dat de klant u zal zien zoals u dat voor ogen heeft. Zo ontstaat er een perfecte match tussen vraag en aanbod wat zal resulteren in meer online leads.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen aan een professional van ons bedrijf? Neem dan contact op met ons webdesign bureau. Neem contact met ons op via 085 303 5754 en schakel SAM Design in als uw webdesign bureau in Zeeland.

 
 

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button