Wilt u een website met:

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Webdesigner

Op zoek naar een ervaren webdesigner? SAM Design is een webdesign bureau met bewezen resultaten en succesvolle samenwerkingen door heel het land. Een webdesign moet uniek zijn en niet opgebouwd vanuit een template. Onze webdesigners gaan daarom op een zorgvuldige manier te werk, om zodoende uw website of webshop geschikt te maken voor elk apparaat (responsive) en makkelijk te beheren (CMS). Daarbij bouwen wij websites die beschikken over de juiste software en opgebouwd zijn met CSS. Een webdesigner werkt vanuit twee gedachten: uw visie en onze bewezen marketingstrategieën. Wilt u daarom ook samenwerken met een professionele, resultaatgerichte webdesigner, dan weet u ons te vinden.

Een flexibele webdesigner

Een webdesigner van SAM Design is voor meerdere projecten en verschillende soorten websites te gebruiken. De afgelopen jaren hebben onze webdesigners honderden websites gemaakt, bedoelt voor bedrijven en organisaties uit heel het land. Onze professionals hebben webshops geproduceerd voor ingewikkelde systemen, maar ook voor laagdrempeliger producten. Van een formeel design tot aan een toegankelijke website voor kinderen; alles is bij ons bureau mogelijk.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

De visie van onze webdesigners

Al onze webdesigners worden opgeleid vanuit de hoofdgedachte van ons bedrijf: resultaat behalen. Ongeacht of een website is gemaakt vanuit WordPress of Magento, of deze wel of niet over de juiste elementen en software beschikt, een website of webshop moet resultaat behalen. Alle onderdelen die wij doorlopen zijn ondergeschikt aan deze hoofdgedachte. Conversie wordt behaald door adequaat in te spelen op veranderingen binnen de markt en door deze markt maximaal te benutten. Hoe een webdesigner van ons bureau uw webdesign op dusdanige wijze produceert dat dit wordt bereikt? U leest het hieronder.

Het ideale webdesign

Uw aangewezen webdesigner gaat te werk vanuit uw visie en doelgroep, maar voegt hier zijn eigen kennis en kunde aan toe. Ons webdesign bureau zorgt er altijd voor dat een website uit minimaal twee belangrijke componenten bestaat. Allereerst moet uw webshop geschikt zijn voor elk apparaat, wat zich uit in de responsiveness van het design. Ten tweede moet u zelf snel veranderingen kunnen toepassen aan zowel uw webdesign als de content, zodat u direct inhaakt op een veranderende vraag bij uw publiek.

Een responsive design

Een modern webdesign is altijd geheel responsive voor mobiele apparaten. Een ieder weet dat het mobiele internetverkeer in de toekomst alleen nog maar meer toe zal nemen. Op dit moment is het mobiele internetverkeer dat van de ‘normale’ computer zelfs al gepasseerd. Onze webdesigner bouwt uw website daarom altijd op vanuit een zorgvuldig geschreven CSS en past het design van uw website op dusdanige wijze aan, dat u op elk mogelijk apparaat goed in beeld verschijnt.

Webdesigner

Lees enkele van onze klantenverhalen

Uw website zelf beheren (Magento of WordPress)

In de regel zal elke webdesigner van ons bureau een gewone website opbouwen vanuit WordPress, terwijl een website het gros van de keren wordt gemaakt vanuit Magento. Dit zijn verreweg de makkelijkst te beheren systemen. Het gebruik is alles behalve complex, waardoor u zonder een technische achtergrond gemakkelijk aanpassen aan het design of de content hiervan door kunt voeren.

De markt op het internet verandert met de dag, en u moet hier direct op inspelen. U heeft geen perfecte template nodig, niet de nieuwste software, geen grafisch designer, maar een website of webshop die aansluit op de vraag binnen de markt en hier zorgvuldig op inspeelt.

Ons webdesign bureau beschikt over de webdesigners die uw online project tot een succes zullen brengen. Krijg de beschikking over een conversiegericht, responsive design, wat direct klaar is om online resultaat te boeken. Wij zijn overtuigd van onze expertise en weten hoe wij uw webdesign vorm gaat geven. U ook?

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Direct een webdesigner spreken

Direct kunt u in contact komen met een professioneel webdesigner. Onze specialisten staan voor u klaar om uw wensen met u door te nemen en uw visie te verwerken naar een conversiegericht design. Krijg de beschikking over een website of webshop, die u via WordPress of Magento makkelijk kan beheren, en die geheel responsive is van mobiele apparaten. Wij gaan niet te werk vanuit een template, maar maken uw website op maat.

Samen maken wij uw online project tot een succes. Schakelt u ons ook in als uw webdesigner?

Nu aanvragen