Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Professionele webshop laten bouwen

Een professionele webshop laten bouwen door een expert? Dan bent u vast benieuwd wat het kost om een webshop te laten bouwen. De prijzen voor een professionele webwinkel lopen zeer uiteen. Dit is afhankelijk van de schaal waarop u te werk wilt gaan, de beschikbare functionaliteiten en aanvullende elementen. Hieronder brengen wij u alles bij over het laten bouwen van een professionele webshop en het inschakelen van de juiste professional op dit gebied.

De voordelen van een professionele webshop

Eerste voordeel van een webshop of webwinkel is dat u 24 uur per dag open bent. In vergelijking met de kosten die een fysieke winkel met zich meebrengt, zit u met een webwinkel niet vast aan openingstijden met aansluitend personeel. Een ander voordeel is het grote bereik van de online shop. U kunt een enorme doelgroep bereiken. Daarnaast kunt u een uitgebreid assortiment op uw webshop plaatsen, waarbij u zeer goedkoop uit bent. Zo zijn de personeelskosten bijvoorbeeld een stuk lager. Daarbij heeft u weinig tot geen onderhoudskosten. Een webshop is betaalbaar, in verhouding zelfs ronduit goedkoop en u kunt uw klanten snel uw diensten verlenen. Als extra verkoopkanaal naast uw eigen winkel zal u verschillende klanten zowel offline als via het internet kunnen bedienen. Kortom: een webshop biedt veel voordelen en mogelijkheden. Vandaag nog uw professionele webshop laten bouwen?


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een conversiegerichte webwinkel laten bouwen door professionals

Een professionele webshop laten bouwen die uw conversie verhoogd; dat is waar de focus van SAM Design ligt. Door bezoekersgegevens en onze expertise in webdesign te combineren, creëren we websites die tot wel 60% meer conversie hebben dan andere webwinkels. Dit hebben we inmiddels voor meerdere klanten weten te realiseren. Tegenwoordig wordt het internet gebruikt door iedereen.

Uw website moet perfect aansluiten aan de wensen van uw online doelgroep. Daarnaast moet dit medium eenvoudig in het gebruik zijn en direct duidelijkheid voor bezoekers scheppen.

Wij bouwen vanuit een heldere websitestructuur. Een vraag die wij vaak krijgen is wat het kost om een webshop te ontwikkelen. De kosten en prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Daarom bieden we diverse pakketten aan. U kunt al goedkoop bij ons terecht. Graag verwijzen wij u door naar de tarieven van het laten bouwen van een professionele webshop.

Een greep uit onze portfolio

”Professionele

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webshop

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webshop

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Professionele webshop laten ontwikkelen die responsive is

Een professionele webshop laten bouwen die responsive is en op diverse apparaten zichtbaar is, dat is tegenwoordig een must. Het internet gebruik op mobiele telefoons is namelijk nog steeds drastisch aan het toenemen. Steeds meer consumenten en bedrijven oriënteren zich via een smartphone. Daarom maken wij altijd een compleet responsive webwinkel op maat, op basis van uw wensen en publiek. Uw bezoekers krijgen een optimale gebruikservaring, waarbij de kans op conversie flink toeneemt. ‘Maar wat kost dit extra?’, is de vraag. Het is bij ons webdesign bureau zeer goedkoop om een professionele webshop te laten maken die responsive is. Het kost zelfs helemaal niks extra’s. Wij implementeren dit automatisch voor al onze klanten. Zo blijven de kosten voor u lager en kunt u goedkoop een professionele webshop laten bouwen door onze specialisten.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een professionele webshop laten bouwen die vindbaar is in Google

Een professionele webshop laten bouwen die eenvoudig vindbaar is in Google, dat levert veel klanten op. Wij kunnen een zoekmachine vriendelijke webshop voor u ontwikkelen. De shop zal binnen drie tot 6 maanden door onze optimalisatie vaardigheden worden gelezen door Google. Door onze SEO vaardigheden zal uw website vindbaar zijn op de zoekmachine tegen relatief lage kosten. SEO is in verhouding stukken goedkoper dan bijvoorbeeld een advertentie in een krant, tijdschrift of ander medium, terwijl de opbrengsten van SEO vaak veel hoger zijn. Het gros van de webdesign bedrijven belooft u vindbaarheid, dit is niet helemaal waar. Vindbaar zal u zijn op uw eigen bedrijfsnaam. Wij zorgen ervoor dat uw webshop vindbaar is op zoekwoorden waarop uw mogelijke klanten zoeken en zoekwoorden die relevant zijn voor uw shop. Vraag die ons vaak wordt gesteld is, ‘Wat kost het om een webshop te laten bouwen?’. Hier geeft een specialist u graag antwoord op. Kies voor het laten bouwen van een webshop voor SAM Design en krijg de beschikking over een professionele webwinkel.

Call Now Button