Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten bouwen

Ook u kunt een website laten bouwen door SAM Design. Samen met een persoonlijk webdesigner brengt u uw wensen en doelen in kaart, waarna dit wordt opgeleverd in een responsive webdesign, dat geheel aansluit op uw doelgroep. Onze professionele websites worden daarbij altijd gebouwd met de koppeling van WordPress of een ander CMS. Als u uw website door ons bureau laat bouwen, zorgen wij er daarbij voor dat deze inspeelt op het huidige mobiele tijdperk. Toch zijn er nog meerdere eisen waar zowel webistes als webshops aan moet voldoen. Wat bijvoorbeeld te denken van de conversiegerichtheid van een website. Een bezoeker moet actie kunnen ondernemen voordat u resultaat behaalt. Wat zijn eisen waaraan een website moet voldoen en waarom is SAM Design de partij om uw website door te laten bouwen? U leest het hieronder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een responsive website laten bouwen

Op het moment dat u een website laat bouwen door een professioneel bureau, moet deze site geheel responsive worden gemaakt. Het design moet zich op een dynamische manier aanpassen aan verschillende mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. ‘Normale’ websites hebben standaard afmetingen en kunnen niet inspelen op kleinere schermen van mobiele apparaten. Een responsive website werkt complexer en kan dit wel, waardoor uw content overal goed te zien is en u geen potentiële klanten misloopt door zoiets kleins.

Wanneer u een responsive website laat bouwen, speelt u in op een trend die momenteel gaande is. Bijna iedereen heeft wel een smartphone of tablet en maakt hier dagelijks gebruik van. Dit wordt nog maar eens onderstreept door het mobiele internetgebruik, dat onlangs zelfs dat van de desktop is gepasseerd. In de toekomst neemt dit alleen maar toe, waardoor u hier adequaat op in moet spelen en uw website responsive moet (laten) maken.

Toch is dit niet het enige waar op gelet moet worden bij het bouwen van uw website. Een professionele website heeft veel meer componenten om aan te voldoen. Zo moet u zelf aanpassingen kunnen verrichten, wat mogelijk is door de toevoeging van WordPress.

Een website laten maken met WordPress

Wanneer u een moderne website laat bouwen, laat deze dan voorzien van WordPress. Dit content managementsysteem zorgt er voor dat u gemakkelijk uw website kunt beheren, zonder dat u hier een technische achtergrond voor nodig heeft. U kunt met dit CMS zelf bestaande pagina’s aanpassen en zelfs nieuwe pagina’s aan uw website toevoegen. Om online relevant te blijven, moet uw website ten alle tijden up-to-date blijven. Wanneer u met uw webshop adequaat inspeelt op veranderingen binnen de markt, zien potentiële klanten u bovendien als een autoriteit binnen uw vakgebied, wat de uiteindelijke conversie ten goede komt.
 
Als u een website laat bouwen met WordPress, kunt u deze geheel naar eigen voorkeur inrichten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door de toevoeging van duizenden plug-ins kunt u uw beveiliging aanpassen, banners maken en zelfs uw content op SEO controleren. Uw professionele website ziet er binnen de kortste keren precies uit hoe u wilt.
 
SAM Design is de partij om uw website door te laten bouwen. Niet alleen wordt deze voorzien van WordPress en is deze responsive voor mobiele apparaten. Wij realiseren voor u een moderne website die uit veel meer componenten bestaat.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een professionele website laten bouwen door SAM

Wanneer u uw website laat bouwen door SAM Design, zorgen onze specialisten ervoor dat uw website aan alle componenten voldoet om professionaliteit uit te stralen naar uw potentiële klanten. Op basis van uw wensen en doelen leveren onze webdesigners een conversiegericht design op, geheel afgestemd op uw doelgroep. Het eindproduct wordt daarbij ten alle tijden voorzien van WordPress of een ander CMS naar keuze. Daarbij is deze geheel responsive voor mobiele apparaten. Toch valt tegenwoordig het meeste winst te behalen op de conversiegerichtheid van websites.
Alle websites die u door ons bureau laat maken, zijn gericht op conversie en staan in het teken van een duidelijk doel. Vooraf bepalen wij samen met u wat de actie is die bezoekers moeten ondernemen, waarna wij het design hier subtiel op inrichten. Bij binnenkomst is voor bezoekers direct duidelijk waar ze aan toe zijn. Daarbij worden zij subtiel door het verkoopproces geleid en getriggerd actie te ondernemen.

Het omzetten van bezoekers in klanten is belangrijk, maar om rendement te behalen, is slechts een professionele website niet genoeg. U kunt daarom niet alleen bij ons uw website laten bouwen, maar ook uw online marketing laten verzorgen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact opnemen voor een conversiegericht webdesign

Vandaag nog kunt u uw responsive website laten bouwen door de professionals van SAM Design. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesign specialist zet u zelf de eerste stap naar een conversiegericht design. Op basis van uw wensen en doelen maken wij een conceptsite, waarna u genoeg aanpasmomenten krijgt om het eindproduct naar uw hand te zetten. Het eindresultaat wordt opgeleverd in een WordPress design, waardoor u zelf aanpassingen kunt doen na oplevering. Daarbij is deze geheel geschikt voor mobiele apparaten.
Wilt u daarom direct de markt aanvallen en uw website laten bouwen door SAM Design, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button