Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten bouwen

Ook u kunt een website laten bouwen door SAM Design. Samen met een persoonlijk webdesigner brengt u uw wensen en doelen in kaart, waarna dit wordt opgeleverd in een responsive webdesign, dat geheel aansluit op uw doelgroep. Onze professionele websites worden daarbij altijd gebouwd met de koppeling van WordPress of een ander CMS. Als u uw website door ons bureau laat bouwen, zorgen wij er daarbij voor dat deze inspeelt op het huidige mobiele tijdperk. Toch zijn er nog meerdere eisen waar zowel webistes als webshops aan moet voldoen. Wat bijvoorbeeld te denken van de conversiegerichtheid van een website. Een bezoeker moet actie kunnen ondernemen voordat u resultaat behaalt. Wat zijn eisen waaraan een website moet voldoen en waarom is SAM Design de partij om uw website door te laten bouwen? U leest het hieronder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een responsive website laten bouwen

Op het moment dat u een website laat bouwen door een professioneel bureau, moet deze site geheel responsive worden gemaakt. Het design moet zich op een dynamische manier aanpassen aan verschillende mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. ‘Normale’ websites hebben standaard afmetingen en kunnen niet inspelen op kleinere schermen van mobiele apparaten. Een responsive website werkt complexer en kan dit wel, waardoor uw content overal goed te zien is en u geen potentiële klanten misloopt door zoiets kleins.

Wanneer u een responsive website laat bouwen, speelt u in op een trend die momenteel gaande is. Bijna iedereen heeft wel een smartphone of tablet en maakt hier dagelijks gebruik van. Dit wordt nog maar eens onderstreept door het mobiele internetgebruik, dat onlangs zelfs dat van de desktop is gepasseerd. In de toekomst neemt dit alleen maar toe, waardoor u hier adequaat op in moet spelen en uw website responsive moet (laten) maken.

Toch is dit niet het enige waar op gelet moet worden bij het bouwen van uw website. Een professionele website heeft veel meer componenten om aan te voldoen. Zo moet u zelf aanpassingen kunnen verrichten, wat mogelijk is door de toevoeging van WordPress.

Een website laten maken met WordPress

Wanneer u een moderne website laat bouwen, laat deze dan voorzien van WordPress. Dit content managementsysteem zorgt er voor dat u gemakkelijk uw website kunt beheren, zonder dat u hier een technische achtergrond voor nodig heeft. U kunt met dit CMS zelf bestaande pagina’s aanpassen en zelfs nieuwe pagina’s aan uw website toevoegen. Om online relevant te blijven, moet uw website ten alle tijden up-to-date blijven. Wanneer u met uw webshop adequaat inspeelt op veranderingen binnen de markt, zien potentiële klanten u bovendien als een autoriteit binnen uw vakgebied, wat de uiteindelijke conversie ten goede komt.
 
Als u een website laat bouwen met WordPress, kunt u deze geheel naar eigen voorkeur inrichten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door de toevoeging van duizenden plug-ins kunt u uw beveiliging aanpassen, banners maken en zelfs uw content op SEO controleren. Uw professionele website ziet er binnen de kortste keren precies uit hoe u wilt.
 
SAM Design is de partij om uw website door te laten bouwen. Niet alleen wordt deze voorzien van WordPress en is deze responsive voor mobiele apparaten. Wij realiseren voor u een moderne website die uit veel meer componenten bestaat.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een professionele website laten bouwen door SAM

Wanneer u uw website laat bouwen door SAM Design, zorgen onze specialisten ervoor dat uw website aan alle componenten voldoet om professionaliteit uit te stralen naar uw potentiële klanten. Op basis van uw wensen en doelen leveren onze webdesigners een conversiegericht design op, geheel afgestemd op uw doelgroep. Het eindproduct wordt daarbij ten alle tijden voorzien van WordPress of een ander CMS naar keuze. Daarbij is deze geheel responsive voor mobiele apparaten. Toch valt tegenwoordig het meeste winst te behalen op de conversiegerichtheid van websites.
Alle websites die u door ons bureau laat maken, zijn gericht op conversie en staan in het teken van een duidelijk doel. Vooraf bepalen wij samen met u wat de actie is die bezoekers moeten ondernemen, waarna wij het design hier subtiel op inrichten. Bij binnenkomst is voor bezoekers direct duidelijk waar ze aan toe zijn. Daarbij worden zij subtiel door het verkoopproces geleid en getriggerd actie te ondernemen.

Het omzetten van bezoekers in klanten is belangrijk, maar om rendement te behalen, is slechts een professionele website niet genoeg. U kunt daarom niet alleen bij ons uw website laten bouwen, maar ook uw online marketing laten verzorgen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact opnemen voor een conversiegericht webdesign

Vandaag nog kunt u uw responsive website laten bouwen door de professionals van SAM Design. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesign specialist zet u zelf de eerste stap naar een conversiegericht design. Op basis van uw wensen en doelen maken wij een conceptsite, waarna u genoeg aanpasmomenten krijgt om het eindproduct naar uw hand te zetten. Het eindresultaat wordt opgeleverd in een WordPress design, waardoor u zelf aanpassingen kunt doen na oplevering. Daarbij is deze geheel geschikt voor mobiele apparaten.
Wilt u daarom direct de markt aanvallen en uw website laten bouwen door SAM Design, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754.

Call Now Button