Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Mobiele website laten bouwen

Wilt u ook een mobiele website laten bouwen door de professionals van SAM Design? Onze webdesigners realiseren een responsive website, geheel op basis van uw wensen en visie, opgeleverd met WordPress of een ander CMS. Wanneer u uw mobiele website bovendien laat bouwen door ons webdesign bureau, zorgen wij er voor dat uw website of webshop een duidelijk doel heeft en dat bezoekers ook daadwerkelijk worden getriggerd deze actie te ondernemen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, moet uw site aan een aantal eisen voldoen. Aan welke eisen moet een conversiegerichte website voldoen en waarom moet u uw mobiele website laten bouwen door SAM Design? Wij vertellen het u hieronder.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Waarom een mobiele website laten bouwen?

Tegenwoordig komt u er niet meer omheen om een mobiele website te laten bouwen. Steeds meer consumenten maken dagelijks gebruik van een smartphone en/of tablet. Deze mobiele apparaten vragen om een dynamischer design dan op een desktop, waar een website altijd in één formaat wordt weergegeven. Wanneer uw website responsive is voor deze mobiele apparaten, wordt uw content altijd goed weergegeven en bent u ten alle tijden goed in beeld.

Het wordt in de nabije toekomst steeds belangrijker om een mobiele website te laten bouwen. Onlangs is het mobiele internetverkeer dat van de desktop gepasseerd. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze getallen in de toekomst alleen nog maar verder uiteen zullen lopen. Door een responsive website te laten maken, speelt u in op deze trend en speelt u in op een dubbel zo grote markt als voorheen.

Het is niet alleen belangrijk om een mobiele webshop te laten bouwen. Een professionele website vraagt ook nog andere onderdelen.

Mobiele website laten bouwen

Lees enkele van onze klantenverhalen

Een website laten bouwen met CMS

Bij het laten bouwen van een mobiele website door een professioneel webdesigner is het belangrijk er voor te zorgen dat deze voorzien is van WordPress of een ander CMS. De consument wordt steeds kritischer en de online concurrentie neemt alleen maar toe. Om relevant te blijven – en om uzelf te onderscheiden van uw concurrentie – is het belangrijk ten alle tijden up-to-date te blijven. Dit is mogelijk door de toevoeging van dit besturingssysteem aan uw website.

Door een website met WordPress te laten bouwen, zorgt u er voor dat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen. Niet langer hoeft u hier een fulltimer voor in te huren. Zelfs zonder technische achtergrond kunt u uw content beheren, nieuwe pagina’s toevoegen of oude pagina’s aanpassen.

De partij die dit allemaal voor u kan realiseren, is SAM Design. Laat u verder informeren via 085 303 5754 of neem direct contact met ons op om uw mobiele website te laten bouwen.

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Mobiele website laten maken door SAM Design

Ook u kunt uw mobiele website laten maken door SAM Design. Een team van professionals zorgt er voor dat er binnen de kortste keren een conversiegericht design staat, geheel responsive voor mobiele apparaten en voorzien van een CMS als WordPress.

Uw gehele website wordt geproduceerd op basis van uw wensen en doelen, waarbij wij design subtiel afstemmen op uw doelgroep. Allereerst maken wij voor u een concept, waarna u op basis van genoeg aanpasmogelijkheden zelf invloed uitoefent op het design dat u voor ogen had.

Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u direct uw mobiele website door ons webdesign bureau laten bouwen, neem dan contact met ons op via 085 5754 en laat u vrijblijvend verder helpen.

Nu aanvragen