Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Professionele website laten bouwen

Wilt u ook een professionele website laten bouwen door een ervaren partij? SAM Design is dan de partij om uw WordPress website te realiseren. Op basis van uw wensen, doelen en visie wordt een modern webdesign gebouwd, dat geheel responsive is voor mobiele apparaten. Wanneer u een professionele website laat maken door ons bureau, zorgen wij er bovendien voor dat deze in dienst staat van een helder doel en dat de bezoeker wordt getriggerd actie te ondernemen. Websites worden tegenwoordig steeds professioneler en om uw concurrenten voor te blijven, heeft u meerdere eisen om aan te voldoen. Aan welke onderdelen moet een website voldoen en waarom moet u een professionele website laten bouwen door SAM Design? Lees verder en ontdek het.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw professionele website laten bouwen met WordPress

Als u een professionele website wilt laten bouwen, zorg er dan ten alle tijden voor dat deze voorzien is van WordPress of ander CMS. Dit besturingssysteem van uw website zorgt er voor dat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen en hier geen professioneel webdesigner voor hoeft in te huren. Op deze manier kunt u bestaande content aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen of andere wijzigingen doorvoeren, zonder dat u hier iemand extra specialist voor hoeft in te huren. Hierdoor zal u op jaarbasis een stuk goedkoper uit zijn, zonder dat de professionaliteit van uw online business hieronder leidt.
Bij het laten bouwen van een professionele website met WordPress verschaft u zich daarbij ook nog eens een variëteit aan mogelijkheden. Door de keuze uit duizenden plug-ins kunt u elk onderdeel van uw website naar eigen voorkeur inrichten. Zo is het onder andere mogelijk contactformulieren en banners te ontwerpen, maar kunt u ook de beveiliging van uw website opschroeven.

Toch is dit CMS niet het enige benodigde wanneer u een professionele website wilt laten bouwen. Om deze reden zorgen wij er dan ook voor dat uw website geheel responsive is voor mobiele apparaten.

Een professionele website laten bouwen die responsive is

U kunt pas een professionele website laten bouwen als deze responsive wordt gemaakt voor mobiele apparaten. ‘Ouderwetse’ websites hebben standaard afmetingen en komen daardoor meer dan eens verkeerd in beeld. Vooral door de opkomst van smartphones en tablets wordt het steeds belangrijker dat een website dynamisch en responsive is. Het design past zich automatisch aan, waardoor de website ten alle tijden goed in beeld wordt gebracht.

Door een professionele website te laten bouwen die responsive is, speelt u in op een trend die momenteel gaande is. Het mobiele internetverkeer is groeiende en onlangs zelfs dat van de desktop gepasseerd. Door hierop in te spelen benut u de gehele markt en loop u geen potentiële leads mis omdat bezoekers uw webshop niet goed in beeld krijgen.

Het belangrijkste onderdeel van een complexe professionele website is de conversiegerichtheid. Dit draagt nog meer bij aan het rendement dan de responsiveness van uw design of de toevoeging van WordPress. Alle professionele websites die u bij ons kunt laten bouwen, staan dan ook in dienst van conversie en hebben een duidelijk doel.

Uw website laten maken door SAM Design

De afgelopen jaren heeft SAM Design al honderden professionele websites gebouwd voor partijen uit verschillende branches. Tientallen ondernemers hebben responsive designs opgeleverd zien worden in WordPress of een ander CMS. Al deze websites werden geproduceerd met verschillende doelen, maar hebben één ding gemeen: hun conversiegerichtheid.

Alle professionele websites die u bij ons bureau kunt laten bouwen, staan in het teken van een helder doel. Wanneer bezoekers op uw website of webshop belanden, is voor hun direct duidelijk waar zij aan toe zijn en kunnen zij actie ondernemen. Vooral aan dit laatste onderdeel schort het tegenwoordig bij andere websites. De designs zijn allemaal zeer professioneel en complex vormgegeven, maar bezoekers kunnen geen actie ondernemen. Alle websites van SAM Design zijn voorzien van duidelijke call to action buttons, waardoor de bezoeker onbewust toch sneller geneigd is voor u te kiezen.

Laat daarom direct uw professionele website bouwen door de specialisten van ons bureau. Neem contact met ons op via 085 303 5754 en laat u geheel vrijblijvend verder helpen.

Een greep uit onze portfolio

”Professionele

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Direct uw professionele website laten bouwen

Laat vandaag nog uw professionele website bouwen door SAM Design. Door contact met ons op te nemen, legt u de eerste hand aan een concept dat geheel is afgestemd op uw wensen, visie en doelgroep. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesign specialist brengt u het concept tot stand, waarna u door middel van verschillende aanpasmomenten de site stukje bij beetje bij kunt laten schaven tot een professioneel design waarmee u de markt aan kunt vallen. Dit alles wordt opgeleverd in een responsive design dat geschikt is voor mobiele apparaten, waarbij u door de toevoeging van WordPress zelfs na oplevering nog zelf aanpassingen kunt verrichten. Ook uw website kunt u up tot date houden door nieuwe producten toe te voegen.

Wilt u daarom ook zo snel mogelijk de beschikking krijgen over een professionele website en deze laten bouwen door een ervaren webdesigner, neem dan direct contact met ons op via 085 303 5754!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button