Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Responsive website laten bouwen

Wilt u ook een responsive website laten bouwen? SAM Design bouwt voor u een professionele website, die voorzien is van WordPress en geschikt is voor mobiele apparaten. Iedere moderne website moet geheel responsive zijn. Wanneer u een website laat maken, moet deze zich aan kunnen passen aan tablets en smartphones. Het mobiele internetverkeer neemt alleen maar toe, waardoor u hier op in moet spelen om uw potentiële klanten te kunnen bereiken. Toch is dit alleen niet genoeg. Om boven uw concurrenten uit te springen, heeft uw website of webshop meerdere eisen om aan te voldoen. Wat deze eisen zijn – en waarom u uw responsive website door SAM moet laten bouwen – leest u hieronder.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

De voordelen van een responsive website laten bouwen

U komt er tegenwoordig niet meer omheen om een responsive website te laten bouwen. In het huidige mobiele internettijdperk maakt iedereen vrijwel dagelijks gebruik van een smartphone of tablet. Het mobiele internetverkeer is onlangs dat van de desktop gepasseerd, maar dit zal in de nabije toekomst alleen nog maar verder toenemen. Door een responsive website te laten maken, speelt u in op deze transitie.

Voordat u een responsive website laat bouwen, is het handig te weten wat responsiveness exact inhoudt. Een website die responsive is, past zich aan aan het scherm waarop een bezoeker de site bekijkt, ongeacht of dit een desktop, smartphone of tablet is. Op elk apparaat wordt dezelfde website weergegeven, maar deze past zich aan aan de resolutie en de breedte van het scherm waarop het wordt weergegeven.

Een professionele website of webshop moet dus geheel responsive zijn. Toch is dit niet de enige component waarmee u uw website moet laten bouwen. Zo is de toevoeging van WordPress ook van cruciaal belang voor uw uiteindelijke conversie.

Een zelf aan te passen responsive website laten bouwen

Wanneer u een responsive website laat bouwen, moet u deze zelf aan kunnen passen. WordPress is het middel bij uitstek hiervoor. Door de toevoeging van dit besturingssysteem kunt u zelf aanpassingen doen, zonder dat u hiervoor een technische achtergrond nodig heeft. Gemakkelijk kunt u bestaande pagina’s aanpassen of nieuwe pagina’s toevoegen. U blijft altijd up-to-date en blijft relevant voor zowel bezoekers als de steeds strenger wordende zoekmachines.

Niet alleen kunt u uw responsive website gemakkelijk beheren met WordPress. Wanneer u uw website laat bouwen met dit CMS, kunt u deze geheel naar eigen voorkeur inrichten. Door middel van duizenden mogelijke plug-ins is het mogelijk uw beveiliging aan te passen, contactformulieren te maken en zelfs zelf banners te ontwerpen.
SAM Design is de partij die uw website aan al deze eisen kan laten voldoen. Toch zijn dit niet de enige redenen om uw responsive website te laten maken door ons webdesign bureau.

Responsive website laten bouwen

Lees enkele van onze klantenverhalen

Uw responsive website laten bouwen door SAM Design

Wanneer u uw responsive website laat bouwen door SAM Design, staat deze in het teken van een duidelijk doel. Bij het opstellen van het concept brengen wij niet alleen uw wensen en visie in kaart, maar bepalen wij vooraf een doel. Uw website of webshop  zal dan ook niet alleen in dienst staan doel, maar ook subtiel worden afgestemd op uw doelgroep. Bij binnenkomst op de website weet een bezoeker direct wat de te ondernemen actie is, waarbij deze wordt getriggerd ook daadwerkelijk actie te ondernemen.

Niet alleen kunt u er bij het laten bouwen van uw website voor laten zorgen dat deze responsive is en volledig geschikt is voor mobiele apparaten, ook krijgt u genoeg kansen het design geheel naar uw voorkeur aan te laten passen. Zoals hierboven gezegd, stemmen wij het conceptdesign geheel af op uw doelen en visie. Hierna kunt u deze door middel van genoeg aanpasmomenten stukje bij beetje laten bijschaven naar een perfect eindresultaat. Daarbij kunt u door de koppeling van WordPress gemakkelijk zelf aanpassingen doen na oplevering.
Wilt u daarom ook binnen de kortste keren een professionele website laten bouwen, die geheel responsive is en is afgestemd op uw doelgroep, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en laat u verder helpen door een van onze specialisten.

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Contact opnemen om uw responsive website te laten bouwen

Ook u kunt uw responsive website laten bouwen door de specialisten van SAM Design. U legt samen met een persoonlijk aangewezen professional zelf de eerste hand aan uw design. U bepaalt de invulling, wij verzorgen de uitvoering. Binnen de kortste keren staat er een conversiegericht design waarmee u de markt aan kunt vallen. Uw mobiele website is daarbij voorzien van WordPress of ander CMS, waardoor u altijd up-to-date kunt blijven.

Wilt u daarom ook zo snel mogelijk uw responsive website laten bouwen door een bewezen partij, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754.

Nu aanvragen