Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Responsive website laten bouwen

Wilt u ook een responsive website laten bouwen? SAM Design bouwt voor u een professionele website, die voorzien is van WordPress en geschikt is voor mobiele apparaten. Iedere moderne website moet geheel responsive zijn. Wanneer u een website laat maken, moet deze zich aan kunnen passen aan tablets en smartphones. Het mobiele internetverkeer neemt alleen maar toe, waardoor u hier op in moet spelen om uw potentiële klanten te kunnen bereiken. Toch is dit alleen niet genoeg. Om boven uw concurrenten uit te springen, heeft uw website of webshop meerdere eisen om aan te voldoen. Wat deze eisen zijn – en waarom u uw responsive website door SAM moet laten bouwen – leest u hieronder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De voordelen van een responsive website laten bouwen

U komt er tegenwoordig niet meer omheen om een responsive website te laten bouwen. In het huidige mobiele internettijdperk maakt iedereen vrijwel dagelijks gebruik van een smartphone of tablet. Het mobiele internetverkeer is onlangs dat van de desktop gepasseerd, maar dit zal in de nabije toekomst alleen nog maar verder toenemen. Door een responsive website te laten maken, speelt u in op deze transitie.

Voordat u een responsive website laat bouwen, is het handig te weten wat responsiveness exact inhoudt. Een website die responsive is, past zich aan aan het scherm waarop een bezoeker de site bekijkt, ongeacht of dit een desktop, smartphone of tablet is. Op elk apparaat wordt dezelfde website weergegeven, maar deze past zich aan aan de resolutie en de breedte van het scherm waarop het wordt weergegeven.

Een professionele website of webshop moet dus geheel responsive zijn. Toch is dit niet de enige component waarmee u uw website moet laten bouwen. Zo is de toevoeging van WordPress ook van cruciaal belang voor uw uiteindelijke conversie.

Een zelf aan te passen responsive website laten bouwen

Wanneer u een responsive website laat bouwen, moet u deze zelf aan kunnen passen. WordPress is het middel bij uitstek hiervoor. Door de toevoeging van dit besturingssysteem kunt u zelf aanpassingen doen, zonder dat u hiervoor een technische achtergrond nodig heeft. Gemakkelijk kunt u bestaande pagina’s aanpassen of nieuwe pagina’s toevoegen. U blijft altijd up-to-date en blijft relevant voor zowel bezoekers als de steeds strenger wordende zoekmachines.

Niet alleen kunt u uw responsive website gemakkelijk beheren met WordPress. Wanneer u uw website laat bouwen met dit CMS, kunt u deze geheel naar eigen voorkeur inrichten. Door middel van duizenden mogelijke plug-ins is het mogelijk uw beveiliging aan te passen, contactformulieren te maken en zelfs zelf banners te ontwerpen.
SAM Design is de partij die uw website aan al deze eisen kan laten voldoen. Toch zijn dit niet de enige redenen om uw responsive website te laten maken door ons webdesign bureau.

Een greep uit onze portfolio

”Responsive

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Responsive

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Uw responsive website laten bouwen door SAM Design

Wanneer u uw responsive website laat bouwen door SAM Design, staat deze in het teken van een duidelijk doel. Bij het opstellen van het concept brengen wij niet alleen uw wensen en visie in kaart, maar bepalen wij vooraf een doel. Uw website of webshop  zal dan ook niet alleen in dienst staan doel, maar ook subtiel worden afgestemd op uw doelgroep. Bij binnenkomst op de website weet een bezoeker direct wat de te ondernemen actie is, waarbij deze wordt getriggerd ook daadwerkelijk actie te ondernemen.

Niet alleen kunt u er bij het laten bouwen van uw website voor laten zorgen dat deze responsive is en volledig geschikt is voor mobiele apparaten, ook krijgt u genoeg kansen het design geheel naar uw voorkeur aan te laten passen. Zoals hierboven gezegd, stemmen wij het conceptdesign geheel af op uw doelen en visie. Hierna kunt u deze door middel van genoeg aanpasmomenten stukje bij beetje laten bijschaven naar een perfect eindresultaat. Daarbij kunt u door de koppeling van WordPress gemakkelijk zelf aanpassingen doen na oplevering.
Wilt u daarom ook binnen de kortste keren een professionele website laten bouwen, die geheel responsive is en is afgestemd op uw doelgroep, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en laat u verder helpen door een van onze specialisten.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact opnemen om uw responsive website te laten bouwen

Ook u kunt uw responsive website laten bouwen door de specialisten van SAM Design. U legt samen met een persoonlijk aangewezen professional zelf de eerste hand aan uw design. U bepaalt de invulling, wij verzorgen de uitvoering. Binnen de kortste keren staat er een conversiegericht design waarmee u de markt aan kunt vallen. Uw mobiele website is daarbij voorzien van WordPress of ander CMS, waardoor u altijd up-to-date kunt blijven.

Wilt u daarom ook zo snel mogelijk uw responsive website laten bouwen door een bewezen partij, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754.

 

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button