Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Alkmaar

U wilt een website of een webshop laten maken in Alkmaar. Bij SAM Design kunt u een WordPress website laten maken volgens uw eigen visie en doelen, geheel afgestemd op uw doelgroep. De websites die wij bouwen, zijn conversiegericht, winstgevend en staan in dienst van een heldere call to action. Een website laten maken bij ons bureau uit Alkmaar kan in alle soorten en maten; van een homepagina tot een webshops met duizenden pagina’s. Daarbij voldoen deze websites aan alle technische en inhoudelijke eisen om de markt binnen uw niche te veroveren. Wilt u een website/webshop laten maken door een professional uit Alkmaar, daarnaast zijn wij ook actief in HeerhugowaardDen Helder en IJmuiden.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress website of webshop laten maken Alkmaar

Alle websites die u bij ons bureau uit Alkmaar kunt laten maken, zijn voorzien van WordPress of een ander CMS. Tegenwoordig komt u er niet meer omheen om een webshop te laten bouwen in een CMS. Uw website of webshop moet ten alle tijden up-to-date blijven om zowel aan de eisen van de consument als de zoekmachines te voldoen. Met de toevoeging van een CMS als WordPress zorgt u er voor dat u zelf aanpassingen aan uw website kunt doen, zodat u hier niet een extra persoon voor in dienst hoeft te nemen.

Wanneer u uw website of webshop laat maken in Alkmaar met de toevoeging van een CMS, kunt u uw conversie op verschillende manieren verhogen. Allereerst kunt u zoals hierboven genoemd uw website ten alle tijden up-to-date houden. U kunt gemakkelijk blogs schrijven, nieuwe (product) pagina’s toevoegen en bestaande (product) pagina’s wijzigen.
Uw website en webshop met WordPress laten bouwen zorgt bovendien voor eindeloze mogelijkheden. U kunt zelf gemakkelijk plug-ins toevoegen, zodat u uw website en webshop onder andere zelf contactformulieren, extra layers en andere elementen kunt verreiken, geheel naar uw eigen voorkeur.

Alleen al om bovenstaande reden maakt SAM Design alleen maar websites met een CMS. Toch zijn er zat andere redenen te noemen waarom u uw website moet laten maken bij ons bureau uit Alkmaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van de responsiveness van uw design.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een responsive website laten maken in Alkmaar

Bij SAM Design kunt u een responsive website en webshop laten maken voor uw bedrijf uit Alkmaar. Tegenwoordig moet eigenlijk elke website en webshop gebouwd worden in een geheel responsive design. Iedereen maakt gebruik van een smartphone en/of tablet, waardoor het mobiel internetverkeer dat van de desktop reeds is gepasseerd. Wil je een optimale gebruikerservaring bieden, pas je website hier dan op aan.

Wanneer je een responsive website laat maken door een bureau uit Alkmaar, zorg je er voor dat je website zich op een dynamische manier aanpast aan mobiele apparaten van verschillende vormen en maten. De website wordt zo gebouwd dat deze automatisch meebeweegt met verschillende apparaten. Zo komt uw website altijd goed in beeld, wat uw conversie ten goede komt.

Uw website dus altijd maken door een partij uit Alkmaar die uw website of webshop responsive kan maken en van WordPress kan voorzien. Iets waar SAM Design aan voldoet.

 
 

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Webshop of website laten maken | SAM Design

SAM Design is het bureau uit Alkmaar voor een website laten maken. Wij bouwen alleen responsive websites of webshops, gekoppeld aan een CMS als WordPress, waardoor u gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen en uw website zich gemakkelijk aanpast aan mobiele apparaten. Hierdoor ontstaat er een conversiegericht eindresultaat waar u maximaal online rendement mee behaalt.

Ook u kunt uw kunt een winstgevende website laten bouwen door onze professionals uit Alkmaar. De afgelopen jaren hebben onze webdesigners en webshop experts honderden websites en webshop gemaakt voor ondernemers en bedrijven uit verschillende branches. Hierbij heeft u zelf een flinke vinger in de pap en de grootste invloed op het eindresultaat.

Voordat u uw website en een webshop door ons bureau uit Alkmaar laat maken, wijzen wij u een persoonlijk specialist aan. Deze neemt uw wensen, doelen, visie en doelgroep op en creëert op basis hiervan een eerste concept. Deze wordt aan u voorgelegd, waarna u zelf nog de nodige op- of aanmerkingen kan geven. Na nog een paar aanpasmomenten gaat uw designer met het definitieve design aan de slag. Binnen de kortste keren is uw eigen, professionele website klaar en kunt u uw online markt veroveren. Wilt u uw website of webshop daarom laten maken door een professional uit Alkmaar, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085-3035754!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button