Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Website laten bouwen Alkmaar

Wilt u ook een website laten bouwen door een professional uit Alkmaar? SAM Design is dan uw partij. Ons bureau produceert alleen maar responsive websites, voorzien van CMS als WordPress. Op deze manier ontstaat er een conversiegericht eindresultaat dat geheel up-to-date is en afgestemd op uw doelgroep. U kunt bovendien verschillende soorten websites laten bouwen bij ons bureau uit Alkmaar; van een website met alleen een homepagina tot een webshop met duizenden pagina’s. Onze websites zijn daarbij geheel klaar om geoptimaliseerd te worden voor zoekmachines als Google. Lees daarom verder over SAM Design en ontdek waarom u uw website moet laten bouwen door onze professionals uit Alkmaar.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Een website met WordPress in Alkmaar laten bouwen

Alle websites die u bij ons bureau uit Alkmaar kunt laten bouwen, zijn voorzien van WordPress of een ander CMS. Door de koppeling van dit content managementsysteem aan uw website kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen aan zowel het design als de inhoud van uw website verrichten, zonder dat u hier een technische achtergrond voor nodig heeft. Op deze manier hoeft u hier niet een extra professional voor in te huren.

Wanneer u een website met WordPress laat maken door een partij uit Alkmaar, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het CMS biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van plug-ins, waardoor u het design ook na oplevering geheel kunt inrichten op basis van uw eigen voorkeuren. Er is zelfs een plug-in om uw SEO mee te controleren.

Dit is niet het enige voordeel wanneer u uw website laat bouwen door ons bureau uit Alkmaar.

Website laten bouwen Alkmaar

Lees enkele van onze klantenverhalen

Een responsive website laten bouwen in Alkmaar

Ons bureau uit Alkmaar bouwt niet alleen website die voorzien zijn van WordPress. Alle websites die wij opleveren zijn namelijk ook geheel responsive voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Door de responsiveness van het design verandert deze automatisch mee met verschillende schermgroottes, zodat u geen mobiele zoekers misloopt.

De responsiveness van uw website is tegenwoordig zeer belangrijk. Het mobiele internetverkeer is het afgelopen jaar dat van de desktop zelfs gepasseerd. De verwachting is dat dit in de nabije toekomst alleen maar meer wordt. Laat daarom uw website bouwen door SAM Design uit Alkmaar, zodat u geen potentiele bezoekers misloopt.

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Direct uw website laten bouwen door onze professionals uit Alkmaar

Zet vandaag nog de eerste stap naar een professionele website en laat uw website bouwen door onze specialisten uit Alkmaar. Bij SAM Design kunt u uw website laten maken in Alkmaar volgens uw eigen wensen. Deze wordt geheel ingericht op basis van uw visie, doelen en doelgroep. Daarbij zijn al onze websites voorzien van WordPress of een ander CMS en geheel responsive voor mobiele apparaten.
Wilt u daarom ook de beschikking krijgen over uw op maat gemaakte, conversiegerichte, winstgevende website, neem dan contact met ons op via 085-3035754. SAM Design is uw partij uit Alkmaar om uw website te laten bouwen.

Nu aanvragen