Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Alkmaar

Wilt u ook een WordPress website laten maken in Alkmaar? Bij SAM Design kunt u een website laten bouwen die geheel is afgestemd op uw wensen, visie en doelgroep. Binnen de kortste keren heeft u de beschikking over een professionele, op maat gemaakte website, voorzien van een CMS als WordPress. Hierbij is het mogelijk een simpele WordPress website te laten maken, voorzien van slechts een homepagina, maar is het ook mogelijk een webshop te laten maken met duizenden pagina’s. Bent u daarom klaar om online marktleider binnen uw niche en wilt u uw eigen WordPress website laten maken door een professional uit Alkmaar, lees dan verder!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress website laten bouwen in Alkmaar

Alle websites die u bij ons bedrijf in Alkmaar kunt laten maken, zijn voorzien van een CMS als WordPress. De koppeling van WordPress of een ander CMS (content managementsysteem) is tegenwoordig een must voor elke website. Wanneer u uw website hiermee laat bouwen, kunt u ten alle tijden up-to-date blijven, zonder dat u hier een fulltimer voor in hoeft te huren.

Wanneer u uw website in Alkmaar met WordPress laat maken, kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen doen. Het CMS biedt de mogelijkheid tot het toevoegen van pagina’s, zonder dat u hier een technische achtergrond voor nodig heeft. Met een eindeloze reeks aan plug-ins kunt u uw website geheel naar eigen voorkeur inrichten. Zo is het mogelijk een blogonderdeel toe te voegen, de beveiliging naar eigen voorkeur in te richten en is er zelfs een plug-in om je SEO mee te controleren.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een website laten maken door ons bureau uit Alkmaar: Niet alleen WordPress

De websites die u bij ons bureau uit Alkmaar kunt laten maken, zijn niet alleen voorzien van WordPress. Alle websites die wij bouwen, zijn ook nog eens geheel responsive voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Het mobiele internetverkeer neemt tegenwoordig nog steeds enorm toe, waardoor u hier met uw website op in moet spelen.

Wanneer u een responsive website laat maken, reageert deze op dynamische wijze op apparaten van verschillende schermgroottes, waardoor deze altijd juist wordt weergegeven. Kies daarom altijd voor SAM Design wanneer u een WordPress website wilt laten maken door een professional uit Alkmaar.

Uw website laten maken in Alkmaar door SAM Design

SAM Design is het bureau om uw website te laten maken in Alkmaar. Wij bouwen alleen responsive websites, gekoppeld aan een CMS als WordPress, waardoor u gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen en uw website zich gemakkelijk aanpast aan mobiele apparaten. Hierdoor ontstaat er een conversiegericht eindresultaat waar u maximaal online rendement mee behaalt.

Ook u kunt uw kunt een winstgevende website laten bouwen door onze professionals uit Alkmaar. De afgelopen jaren hebben onze webdesigners honderden websites gemaakt voor ondernemers en bedrijven uit verschillende branches. Hierbij heeft u zelf een flinke vinger in de pap en de grootste invloed op het eindresultaat.

Voordat u uw website door ons bureau uit Alkmaar laat maken, wijzen wij u een persoonlijk specialist aan. Deze neemt uw wensen, doelen, visie en doelgroep op en creëert op basis hiervan een eerste concept. Deze wordt aan u voorgelegd, waarna u zelf nog de nodige op- of aanmerkingen kan geven. Na nog een paar aanpasmomenten gaat uw designer met het definitieve design aan de slag. Binnen de kortste keren is uw eigen, professionele website klaar en kunt u uw online markt veroveren.
Wilt u uw website daarom laten maken door een professional uit Alkmaar, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085-3035754!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een WordPress website in Alkmaar laten maken

Ook u kunt er voor kiezen direct uw eigen WordPress website te laten maken door een professional uit Alkmaar. De specialisten van SAM Design weten een op maat gemaakt design te creëren, geheel op basis van uw visie en afgestemd op uw doelgroep. Alle websites die u bij ons kunt laten bouwen, zijn conversiegericht en klaar om SEO-technisch geoptimaliseerd te worden.

Wilt u direct de mogelijkheden met ons bureau bespreken en uw WordPress website in Alkmaar laten maken door SAM Design, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085-3035754!

Wat onze klanten zeggen

 

 

Call Now Button