Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Almelo

Een website of een webshop laten maken in Almelo om uw online groei te stimuleren? SAM Webdesign heeft jarenlange ervaring in het bouwen van conversiegerichte websites.

De eerste stap in het proces van een website / webshop laten maken in Almelo is het bepalen van de doelstelling die we willen behalen. Ook stellen we vast wat uw doelgroep is en bespreken we uw wensen voor de website. Als deze basis perfect op elkaar is afgestemd, is de conversiekans gemaximaliseerd. De volgende fase in het proces van een website en webshop laten maken in Almelo is het bouwen van het concept.

U kunt niet alleen een website laten maken in Almelo. Ook kunt u ons inschakelen om uw website te laten maken in Enschede, Zwolle, Deventer, Hengelo en Oldenzaal.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een website laten webshop in Almelo begint met het opzetten van het concept. Dit is het geraamte van de website/webshop. Na oplevering van het concept kunt u feedback geven en aanpassingen laten verrichten. Na goedkeuring gaan we aan de slag met het bouwen van de website.

Het maken van de website of webshop in WordPress

Het laten maken van de website of webshop in WordPress door ons bureau in Almelo vindt plaats in enkele stappen. Vooraf krijgt u een timetable toegezonden waarin staat op welke datum welke activiteit plaats vind. Zo bent u altijd op de hoogte van de vorderingen in het proces. Op de afleverdatum krijgt u de website opgeleverd en kunt u zelf aan de slag gaan met het invullen ervan.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Professionele website laten maken Almelo” data-lazy-src=

Prijzen

Website laten maken in Almelo in een CMS op maat

De website of webshop die u wil laten maken in Almelo bouwen we in een Content Management Systeem (CMS), zoals Magento, Drupal, Yoomla of WordPress. Deze programma’s worden gekenmerkt door unieke voordelen. Zo zijn ze erg eenvoudig in gebruik voor zowel gebruikers, bezoekers als ontwikkelaars. Daarnaast zijn deze systemen altijd voorzien van de modernste technieken. Bovendien werken ze kostenbesparend. Zo zijn er nog enkele voordelen waar we u graag verder over informeren. Als u ervoor kiest om een website / webshop te laten maken in Almelo zal u ook kunnen profiteren van deze voordelen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Moderne WordPress website laten maken in Almelo?

Welke opties zijn er inzake uw nieuwe WordPress website? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons via de e-mail bereiken op info@sam-onlinemarketing.nl of telefonisch op Tel: 085 303 5745. Ook kunt u ervoor kiezen om het contactformulier in te vullen. Wij nemen in dit geval zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een professionele website laten maken in Almelo is SAM Design uw partner.

Call Now Button