Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Amersfoort

Een professionele website of webshop laten maken in Amersfoort? SAM Design is de partij waar u uw eigen, op maat gemaakte website kunt laten bouwen in Amersfoort. Onze specialisten vertalen uw wensen, visie en doelen naar een responsive, WordPress website of webshop, geheel afgestemd op uw doelgroep. De website die u laat maken bij ons bedrijf uit Amersfoort is bovendien resultaatgericht, met het oog op een maximale conversie. Het gehele design staat in beeld van een heldere call to action, zodat de bezoeker direct weet waar hij aan toe is en getriggerd wordt actie te ondernemen.

Waar moet uw website heden ten dagen aan voldoen, en waarom moet u uw website of webshop in Amersfoort bij ons laten maken? U leest het hieronder.

SAM Design is niet alleen werkzaam voor organisaties uit Amersfoort, maar maakt ook websites in Utrecht, Zeist, BarneveldEmmen, De Bilt, Ede, Nieuwegein en Hilversum.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw website of webshop in Amersfoort laten maken met WordPress

Wanneer u een website of een webshop laat maken door een bureau uit Amersfoort, is het belangrijk dat deze voorzien is van WordPress of een ander CMS. Een content managementsysteem is een must voor elke moderne website/webshop. Door een website te laten bouwen met WordPress, kunt u namelijk zelf gemakkelijk aanpassingen verrichten. Een website moet tegenwoordig constant up-to-date zijn om aan de eisen van zowel de consumenten als de steeds strenger wordende zoekmachines te voldoen. Door een CMS te koppelen aan uw website/webshop zorgt u er voor dat u zelf aanpassingen kunt doen en dat u hier niet een extra iemand voor hoeft in te huren.

Een WordPress webshop laten maken door een partij uit Amersfoort biedt u daarbij talloze mogelijkheden. Niet alleen is het zonder technische achtergrond mogelijk om zelf pagina’s toe te voegen, oude pagina’s te verwijderen en bestaande pagina’s aan te passen, ook kun je door middel van duizenden plug-ins je website geheel inrichten naar jouw voorkeur.
Wanneer u uw website door ons bureau uit Amersfoort laat bouwen, bieden wij u niet alleen bovengenoemd CMS. Ook de responsiveness van uw website of webshop is minstens zo belangrijk.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een website in Amersfoort laten maken door SAM Design

Kies voor SAM Design als u uw website in Amersfoort wilt laten maken door een professionele en ervaren partij. Alle designs die wij bouwen, worden opgeleverd in een responsive design, gekoppeld aan WordPress of ander CMS. Al met al ontstaat er een conversiegericht eindresultaat, geheel afgestemd op uw doelgroep.

Ook u kunt er daarom voor kiezen om uw website te laten maken door onze professionals uit Amersfoort. De afgelopen jaren hebben wij honderden websites opgeleverd, allen zeer divers. Toch hebben zij een ding gemeen: hun resultaatgerichtheid. De websites die wij maken, zijn voorzien van een heldere call to action, zodat bezoekers direct weten waar zij aan toe zijn en actie kunnen ondernemen.

Wilt u daarom ook de beschikking krijgen over uw eigen, professionele, resultaatgerichte, op maat gemaakte website, neem dan direct contact op via 085 303 5754 en laat uw website maken door SAM Design!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een website laten maken in Amersfoort

Ook u kunt uw website laten maken door SAM Design. Ons bureau uit Amersfoort wijst u een persoonlijke webdesigner aan, waarna u samen aan de slag kunt. Op basis van uw wensen en visie wordt er een eerste concept gemaakt, die volledig wordt afgestemd op uw doelgroep. Hierna heeft u nog een aantal aanpasmomenten, waarna wij tot een perfect eindresultaat komen. Dit alles wordt opgeleverd in een responsive, WordPress design, zodat u klaar bent om de markt aan te vallen!

Wilt u daarom uw website laten maken door een resultaatgerichte, professionele partij uit Amersfoort, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754!

 
 

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button