Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Amersfoort

Een professionele website of webshop laten maken in Amersfoort? SAM Design is de partij waar u uw eigen, op maat gemaakte website kunt laten bouwen in Amersfoort. Onze specialisten vertalen uw wensen, visie en doelen naar een responsive, WordPress website of webshop, geheel afgestemd op uw doelgroep. De website die u laat maken bij ons bedrijf uit Amersfoort is bovendien resultaatgericht, met het oog op een maximale conversie. Het gehele design staat in beeld van een heldere call to action, zodat de bezoeker direct weet waar hij aan toe is en getriggerd wordt actie te ondernemen.

Waar moet uw website heden ten dagen aan voldoen, en waarom moet u uw website of webshop in Amersfoort bij ons laten maken? U leest het hieronder.

SAM Design is niet alleen werkzaam voor organisaties uit Amersfoort, maar maakt ook websites in Utrecht, Zeist, BarneveldEmmen, De Bilt, Ede, Nieuwegein en Hilversum.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw website of webshop in Amersfoort laten maken met WordPress

Wanneer u een website of een webshop laat maken door een bureau uit Amersfoort, is het belangrijk dat deze voorzien is van WordPress of een ander CMS. Een content managementsysteem is een must voor elke moderne website/webshop. Door een website te laten bouwen met WordPress, kunt u namelijk zelf gemakkelijk aanpassingen verrichten. Een website moet tegenwoordig constant up-to-date zijn om aan de eisen van zowel de consumenten als de steeds strenger wordende zoekmachines te voldoen. Door een CMS te koppelen aan uw website/webshop zorgt u er voor dat u zelf aanpassingen kunt doen en dat u hier niet een extra iemand voor hoeft in te huren.

Een WordPress webshop laten maken door een partij uit Amersfoort biedt u daarbij talloze mogelijkheden. Niet alleen is het zonder technische achtergrond mogelijk om zelf pagina’s toe te voegen, oude pagina’s te verwijderen en bestaande pagina’s aan te passen, ook kun je door middel van duizenden plug-ins je website geheel inrichten naar jouw voorkeur.
Wanneer u uw website door ons bureau uit Amersfoort laat bouwen, bieden wij u niet alleen bovengenoemd CMS. Ook de responsiveness van uw website of webshop is minstens zo belangrijk.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een website in Amersfoort laten maken door SAM Design

Kies voor SAM Design als u uw website in Amersfoort wilt laten maken door een professionele en ervaren partij. Alle designs die wij bouwen, worden opgeleverd in een responsive design, gekoppeld aan WordPress of ander CMS. Al met al ontstaat er een conversiegericht eindresultaat, geheel afgestemd op uw doelgroep.

Ook u kunt er daarom voor kiezen om uw website te laten maken door onze professionals uit Amersfoort. De afgelopen jaren hebben wij honderden websites opgeleverd, allen zeer divers. Toch hebben zij een ding gemeen: hun resultaatgerichtheid. De websites die wij maken, zijn voorzien van een heldere call to action, zodat bezoekers direct weten waar zij aan toe zijn en actie kunnen ondernemen.

Wilt u daarom ook de beschikking krijgen over uw eigen, professionele, resultaatgerichte, op maat gemaakte website, neem dan direct contact op via 085 303 5754 en laat uw website maken door SAM Design!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een website laten maken in Amersfoort

Ook u kunt uw website laten maken door SAM Design. Ons bureau uit Amersfoort wijst u een persoonlijke webdesigner aan, waarna u samen aan de slag kunt. Op basis van uw wensen en visie wordt er een eerste concept gemaakt, die volledig wordt afgestemd op uw doelgroep. Hierna heeft u nog een aantal aanpasmomenten, waarna wij tot een perfect eindresultaat komen. Dit alles wordt opgeleverd in een responsive, WordPress design, zodat u klaar bent om de markt aan te vallen!

Wilt u daarom uw website laten maken door een resultaatgerichte, professionele partij uit Amersfoort, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754!

 
 
Call Now Button