Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten bouwen Amersfoort

Een website laten bouwen in Amersfoort? SAM Design realiseert uw op maat gemaakte, WordPress website, geheel afgestemd op uw doelgroep. Wij maken daarbij alleen resultaatgerichte websites, die geheel in dienst staan van een vooraf bepaalde call to action. Bezoekers weten direct waar ze aan toe zijn en worden op een subtiele manier door het verkoopproces (be)geleid. Tegenwoordig kunt u uw website niet meer door zomaar iedere partij uit Amersfoort laten bouwen. Zowel het design als de inhoud van uw website moet aan meerdere eisen voldoen om resultaat te behalen. Waarom moet u uw website door ons bureau uit Amersfoort laten bouwen en wat wordt er allemaal in uw website verwerkt? U leest het hieronder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een WordPress website laten bouwen in Amersfoort

Wanneer u uw website laat bouwen door een professional uit Amersfoort, is het belangrijk dat deze voorzien wordt van WordPress of ander CMS. Alleen op deze manier kunt u zelf aanpassingen doen aan uw website wanneer dit nodig is, zonder dat u hier een fulltime professional voor in hoeft te huren. U kunt aanpassingen doen aan zowel de inhoud als het design, waarbij u weinig tot geen technische achtergrond nodig heeft.

Een website laten bouwen met WordPress biedt u daarbij eindeloze mogelijkheden. Door de toevoeging van duizenden plug-ins kunt u uw website geheel naar eigen voorkeur vormgeven, zelfs nadat het definitieve design is opgeleverd. U kunt verschillende beveiligingssoftware aan uw website toevoegen en er is zelfs een plug-in om uw SEO mee te checken.
Om een rendabele website te laten bouwen door een partij uit Amersfoort, moet het design echter aan meerdere eisen voldoen. Zo telt ook de responsiveness van uw website mee.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten bouwen in Amersfoort: Responsiveness

Wanneer u uw website wilt laten bouwen door een partij uit Amersfoort, telt ook de responsiveness van het design mee. Een responsive website beweegt op subtiele wijze mee met veranderende schermen van mobiele apparaten als smartphones en tablets.

De responsiveness heeft tegenwoordig een immense invloed op de conversiegerichtheid van uw website. Het gros van het internetverkeer vindt tegenwoordig plaats via mobiele apparaten. Iedereen zoekt via smartphones en tablets naar producten of diensten. Dit is dus een zeer belangrijk onderdeel van uw website wanneer u deze laat maken door een partij uit Amersfoort.
SAM Design is de partij die al deze punten voor u kan realiseren. Door middel van een responsive, WordPress design zorgen wij dat u online rendement behaald. Neem contact op via 085 303 5754 om de mogelijkheden met een specialist te bespreken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact opnemen en uw website in Amersfoort laten bouwen

Ook u kunt de beschikking krijgen over een professionele website door uw website te laten bouwen door SAM Design uit Amersfoort. Onze specialisten produceren een design dat geheel is vormgegeven op basis van uw wensen en visie, aansluitend op uw doelgroep. Een website laten maken in Amersfoort door SAM Design staat gelijk aan een rendabele website laten maken. Binnen de kortste keren staat er een design dat gereed is om de markt aan te vallen.

Neem daarom direct contact op via 085 303 5754 en laat uw website bouwen door onze professionals uit Amersfoort.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button