Website laten bouwenWordPress website laten maken Amsterdam

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

WordPress website laten maken Amsterdam

Direct een WordPress website laten maken in Amsterdam door een ervaren professional? SAM Design biedt u de goedkoopste optie! Met een team van ervaren professionals zorgen wij er voor dat er een conversiegericht design ontstaat, waarmee u direct zowel bezoekers als klanten kunt genereren. Het eindresultaat wordt daarbij opgeleverd in WordPress. Het grote voordeel van een WordPress website laten maken in Amsterdam is dat u zelf eenvoudig de inhoud van uw website kunt aanpassen. Zelf kunt u eenvoudig foto’s, documenten en filmpjes toevoegen. Daarnaast is WordPress een systeem dat voldoet aan de technische eisen van Google. Met een website in dit CMS heeft u dus bij Google al een voordeel. Wij installeren voor u een speciale SEO-plugin, Yoast genoemd. Met deze plugin kan u uw website nog beter optimaliseren voor de zoekmachine Google. Wilt u daarom ook uw WordPress website laten maken in Amsterdam door SAM Design, lees dan verder!

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Gebruiksvriendelijke WordPress website laten maken in Amsterdam

Een voordeel van een WordPress website laten maken in Amsterdam is de gebruiksvriendelijkheid van dit systeem. Gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker als voor de webbouwer. Zonder dat je over een technische achtergrond beschikt, kun je bestaande pagina’s toevoegen en aanpassen, waarbij je content als tekst, afbeeldingen en video’s kunt beheren.

WordPress, dat ooit is ontstaan als blog systeem, is de laatste paar jaar uitgegroeid tot een volwaardig content management systeem. Dit systeem blijft voortdurend in ontwikkeling. WordPress is een ‘gratis’ systeem. De broncode van WordPress is voor iedereen gratis beschikbaar. Wel zijn er nog een paar kanttekeningen waar we u graag meer over vertellen. Een nieuwe website laten maken in Amsterdam zal u online business flink laten groeien.

WordPress website laten maken Amsterdam

Lees enkele van onze klantenverhalen

Zoekmachine vriendelijke WordPress website laten maken in Amsterdam

Een WordPress website laten maken in Amsterdam is tegenwoordig van cruciaal belang voor het genereren van bezoekers. Het CMS is zeer zoekmachine vriendelijk. Hiermee zorgt u er voor dat u automatisch hoger zal scoren in de zoekmachines. We optimaliseren optimaliseren uw website en genereren bezoekers op een professionele manier. Bovendien kunt u al snel live gaan. Als u zichzelf goed heeft voorbereid en goed weet wat u wil, kan een website binnen enkele dagen live staan. Vele bedrijven hebben al bij ons bureau een WordPress website laten maken in Amsterdam.

Winstgevende WordPress website laten maken in Amsterdam

Laatste voordeel van een WordPress website laten maken in Amsterdam is het feit dat WordPress een open source CMS is. Door de zeer actieve community wordt de software dagelijks beter. Wij zijn op de hoogte van de laatste veranderingen en de noodzakelijke updates die moeten worden verwerkt in uw website. Aan de hand van een vast stappenplan bouwen wij uw website. De eerste stap is de inventarisatie van uw wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het concept. Nadat het concept af is kunt u feedback, aanpassingen en wijzigingen laten doorvoeren. We gaan aan de slag met uw feedback en zetten uiteindelijk de laatste puntjes op de I. In de laatste stap leveren we de website af. Op deze manier kunt u goedkoop een website laten maken in Amsterdam.

SAM Webdesign gaat graag met uw website aan de slag. Een specialist informeert u graag over de mogelijkheden. De prijs is afhankelijk van uw wensen. Wij bouwen enkel websites op maat! Neem daarom direct contact met ons op en laat uw WordPress website maken in Amsterdam.

Nu aanvragen