Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Amsterdam

Direct een WordPress website laten maken in Amsterdam door een ervaren professional? SAM Design biedt u de goedkoopste optie! Met een team van ervaren professionals zorgen wij er voor dat er een conversiegericht design ontstaat, waarmee u direct zowel bezoekers als klanten kunt genereren. Het eindresultaat wordt daarbij opgeleverd in WordPress. Het grote voordeel van een WordPress website laten maken in Amsterdam is dat u zelf eenvoudig de inhoud van uw website kunt aanpassen. Zelf kunt u eenvoudig foto’s, documenten en filmpjes toevoegen. Daarnaast is WordPress een systeem dat voldoet aan de technische eisen van Google. Met een website in dit CMS heeft u dus bij Google al een voordeel. Wij installeren voor u een speciale SEO-plugin, Yoast genoemd. Met deze plugin kan u uw website nog beter optimaliseren voor de zoekmachine Google. Wilt u daarom ook uw WordPress website laten maken in Amsterdam door SAM Design, lees dan verder!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

ebruiksvriendelijke WordPress website laten maken in Amsterdam

Een voordeel van een WordPress website laten maken in Amsterdam is de gebruiksvriendelijkheid van dit systeem. Gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker als voor de webbouwer. Zonder dat je over een technische achtergrond beschikt, kun je bestaande pagina’s toevoegen en aanpassen, waarbij je content als tekst, afbeeldingen en video’s kunt beheren.

WordPress, dat ooit is ontstaan als blog systeem, is de laatste paar jaar uitgegroeid tot een volwaardig content management systeem. Dit systeem blijft voortdurend in ontwikkeling. WordPress is een ‘gratis’ systeem. De broncode van WordPress is voor iedereen gratis beschikbaar. Wel zijn er nog een paar kanttekeningen waar we u graag meer over vertellen. Een nieuwe website laten maken in Amsterdam zal u online business flink laten groeien.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Zoekmachine vriendelijke WordPress website laten maken in Amsterdam

Een WordPress website laten maken in Amsterdam is tegenwoordig van cruciaal belang voor het genereren van bezoekers. Het CMS is zeer zoekmachine vriendelijk. Hiermee zorgt u er voor dat u automatisch hoger zal scoren in de zoekmachines. We optimaliseren optimaliseren uw website en genereren bezoekers op een professionele manier. Bovendien kunt u al snel live gaan. Als u zichzelf goed heeft voorbereid en goed weet wat u wil, kan een website binnen enkele dagen live staan. Vele bedrijven hebben al bij ons bureau een WordPress website laten maken in Amsterdam.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Winstgevende WordPress website laten maken in Amsterdam

Laatste voordeel van een WordPress website laten maken in Amsterdam is het feit dat WordPress een open source CMS is. Door de zeer actieve community wordt de software dagelijks beter. Wij zijn op de hoogte van de laatste veranderingen en de noodzakelijke updates die moeten worden verwerkt in uw website. Aan de hand van een vast stappenplan bouwen wij uw website. De eerste stap is de inventarisatie van uw wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het concept. Nadat het concept af is kunt u feedback, aanpassingen en wijzigingen laten doorvoeren. We gaan aan de slag met uw feedback en zetten uiteindelijk de laatste puntjes op de I. In de laatste stap leveren we de website af. Op deze manier kunt u goedkoop een website laten maken in Amsterdam.

SAM Webdesign gaat graag met uw website aan de slag. Een specialist informeert u graag over de mogelijkheden. De prijs is afhankelijk van uw wensen. Wij bouwen enkel websites op maat! Neem daarom direct contact met ons op en laat uw WordPress website maken in Amsterdam.

Call Now Button