Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Apeldoorn

Een website laten maken in Apeldoorn bij ons bureau is de eerste stap naar online lead generatie. Met onze veelzijdige kennis, kunde en jarenlange ervaring, bouwen wij dagelijks prachtige websites of webshops die zich richten op het behalen van de maximale conversie. Naast Apeldoorn zijn wij ook actief in Arnhem

Webshop laten maken in Apeldoorn – Doelstellingen bepalen

Een webshop of website laten maken in Apeldoorn bij ons bedrijf start met het vast stellen van de doelstellingen, doelgroepen en met het bespreken van uw wensen voor de website. Deze zaken nemen wij het gehele proces van website / webshop ontwikkeling in Apeldoorn mee.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Het eerste concept van de website

De tweede stap bij een website of een webshop laten maken in Apeldoorn is het opzetten van het eerste concept. Na oplevering van het concept, dat naar aanleiding van uw wensen is ontwikkeld, kunt u diverse aanpassingen laten verrichten om zo de puntjes op de i te zetten. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met het bouwen van de website of webshop die in het concept is bepaald.

Het bouwen van de website

De derde stap van een website of webshop laten maken in Apeldoorn is het daadwerkelijke bouwen van de website of webshop. De bouw vind in enkele stappen plaats. Na elke stap kunt u wederom aanpassingen laten verrichten. Vooraf sturen wij u een timetabel. Hierin staat precies wanneer we ons in welke fase bevinden van het proces. Op de afgesproken datum leveren we de website op en kunt u deze zelf gaan invullen. Belangrijk aspect van een website of webshop laten maken in Apeldoorn is dat deze mobielvriendelijk is.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Mobielvriendelijke WordPress website laten maken in Apeldoorn

Een mobielvriendelijke website laten maken in Apeldoorn is een must have. Iedereen internet tegenwoordig op zijn mobiel. Om iedereen een optimale weergave te bieden, is het belangrijk om een responsive design te implementeren op uw WordPress website. Zo zal u op alle typen devices een optimale gebruikerservaring bieden. Een specialist van ons bedrijf implementeert dit automatisch op uw website als u ervoor kiest om een website te laten maken in Apeldoorn.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Conversiegerichte website laten maken in Apeldoorn?

Welke mogelijkheden zijn er voor het bouwen van de nieuwe WordPress website of webshop van uw bedrijf uit Apeldoorn? Laat een specialist u verder informeren over de opties voor uw bedrijf. Stuur een mail, bel ons of vul het contactformulier in. In het laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een professionele website laten maken in Apeldoorn zijn wij uw professional.

Call Now Button