Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Apeldoorn

Een website laten maken in Apeldoorn bij ons bureau is de eerste stap naar online lead generatie. Met onze veelzijdige kennis, kunde en jarenlange ervaring, bouwen wij dagelijks prachtige websites of webshops die zich richten op het behalen van de maximale conversie. Naast Apeldoorn zijn wij ook actief in Arnhem

Webshop laten maken in Apeldoorn – Doelstellingen bepalen

Een webshop of website laten maken in Apeldoorn bij ons bedrijf start met het vast stellen van de doelstellingen, doelgroepen en met het bespreken van uw wensen voor de website. Deze zaken nemen wij het gehele proces van website / webshop ontwikkeling in Apeldoorn mee.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Het eerste concept van de website

De tweede stap bij een website of een webshop laten maken in Apeldoorn is het opzetten van het eerste concept. Na oplevering van het concept, dat naar aanleiding van uw wensen is ontwikkeld, kunt u diverse aanpassingen laten verrichten om zo de puntjes op de i te zetten. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met het bouwen van de website of webshop die in het concept is bepaald.

Het bouwen van de website

De derde stap van een website of webshop laten maken in Apeldoorn is het daadwerkelijke bouwen van de website of webshop. De bouw vind in enkele stappen plaats. Na elke stap kunt u wederom aanpassingen laten verrichten. Vooraf sturen wij u een timetabel. Hierin staat precies wanneer we ons in welke fase bevinden van het proces. Op de afgesproken datum leveren we de website op en kunt u deze zelf gaan invullen. Belangrijk aspect van een website of webshop laten maken in Apeldoorn is dat deze mobielvriendelijk is.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Mobielvriendelijke WordPress website laten maken in Apeldoorn

Een mobielvriendelijke website laten maken in Apeldoorn is een must have. Iedereen internet tegenwoordig op zijn mobiel. Om iedereen een optimale weergave te bieden, is het belangrijk om een responsive design te implementeren op uw WordPress website. Zo zal u op alle typen devices een optimale gebruikerservaring bieden. Een specialist van ons bedrijf implementeert dit automatisch op uw website als u ervoor kiest om een website te laten maken in Apeldoorn.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Conversiegerichte website laten maken in Apeldoorn?

Welke mogelijkheden zijn er voor het bouwen van de nieuwe WordPress website of webshop van uw bedrijf uit Apeldoorn? Laat een specialist u verder informeren over de opties voor uw bedrijf. Stuur een mail, bel ons of vul het contactformulier in. In het laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een professionele website laten maken in Apeldoorn zijn wij uw professional.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button