Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Arnhem

Wilt u ook een WordPress website laten maken door een professional uit Arnhem? Dan is SAM Design de partij waar u uw website kunt laten bouwen. Niet alleen maken wij uw WordPress website tegen voordelige kosten, ook zorgen wij voor maximale opbrengsten. Al onze websites zijn ontworpen in dienst van een duidelijk doel, zodat bezoekers makkelijk actie kunnen ondernemen en uw conversie wordt geoptimaliseerd. Wanneer u SAM Design kiest voor het laten maken van uw WordPress website in Arnhem, zijn er verschillende aspecten waar wij uw design aan laten voldoen. Wat zijn deze aspecten, hoe verwerken wij dit in uw design en waarom moet u kiezen voor SAM Design voor het laten maken van uw WordPress website? U leest het hieronder!

Uw website laten maken of webshop laten maken doet u bij SAM Design! 


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De voordelen van een WordPress website laten maken in Arnhem

Het laten maken van een WordPress website door een professional uit Arnhem biedt u een aantal voordelen. Allereerst zorgt de toevoeging van een CMS er voor dat een website zeer gemakkelijk aan is te passen, zonder dat hiervoor technische kennis benodigd is. U hoeft geen professional in te huren om uw website constant up-to-date te houden, want u kunt zelf gemakkelijk bestaande pagina’s aanpassen of nieuwe pagina’s toevoegen.

Als u een WordPress website in Arnhem laat maken, reikt u uzelf direct duizenden mogelijkheden toe in de vorm van plug-ins. Dit kun je zien als een soort Apps op je telefoon, waarmee je zowel het design als de inhoud van je website geheel naar eigen voorkeur in kunt richten. Van de beveiliging tot aan een controleplug-in voor je SEO; alles is mogelijk.

Wilt u daarom de beschikking krijgen over een professionele website en uw WordPress website laten maken door een ervaren partij uit Arnhem, kies dan voor SAM Design.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Meer dan alleen een WordPress website laten maken bij ons bureau uit Arnhem

Wanneer u kiest voor SAM Design voor het laten maken van uw WordPress website in Arnhem, is de toevoeging van dit CMS niet ons enige wapenfeit. Wij zorgen bij het bouwen van uw website voor de nieuwste onderdelen, zoals een responsive design. Hier kunt u tegenwoordig niet meer omheen.

Een responsive design zorgt er voor dat u inspeelt op de transitie van desktop naar mobiele apparaten. Waar iedereen een paar jaar geleden wel smartphones had, werd er in verhouding met nu toentertijd nog weinig gebruik van gemaakt. Tegenwoordig is het mobiele internetverkeer zelfs dat van de desktop gepasseerd.

Wanneer u uw WordPress website laat maken door ons bureau uit Arnhem, zorgen wij dan ook altijd voor een geheel responsive design. Uw heeft een geheel mobiele website, die zich gemakkelijk aanpast aan smartphones en tablets. Uw website wordt altijd goed in beeld gebracht en u loop geen potentieel mobiel publiek mis.

Wilt u daarom ook de beschikking krijgen over uw professionele, responsive, WordPress website, neem dan contact met ons op via 085-3035754 en ga in zee met SAM Design voor het laten maken van uw website in Arnhem.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct uw WordPress website laten bouwen in Arnhem

Ook u kunt uw eigen website laten maken door ons bureau uit Arnhem. Door contact met ons op te nemen, zet u de eerste stap naar een conversiegerichte website. Alle websites die wij bouwen, staan in dienst van een duidelijke call to action, waardoor de bezoeker direct actie kan ondernemen en subtiel wordt getriggerd om dit ook daadwerkelijk te doen.

Als u contact met ons opneemt, kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken. Samen bepalen we uw doelgroep en nemen wij uw wensen en visie op. Binnen de kortste keren staat er een professioneel design, waarmee u klaar bent de markt aan te vallen. Neem daarom vandaag nog contact op met ons bedrijf uit Arnhem en kies SAM Design voor het laten maken van uw WordPress website!

Uw webshop laten maken of website laten maken doet u bij SAM Design! 

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button