Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Barneveld

Moderne webshop of website laten maken in Barneveld? Het uithangbord van uw organisatie speelt een cruciale rol in de groei van uw bedrijf. De website moet naadloos aansluiten op de doelstellingen die moeten worden behaald. Ook de doelgroepen moeten tijdens het bouwen worden meegenomen.

Als wij een webshop ontwikkelen, zorgen wij voor een optimale combinatie van design en techniek. De techniek moet perfect in elkaar zitten. Daarnaast moet het design aantrekkelijk zijn. Als deze facetten goed op elkaar zijn afgestemd is de kans op conversie maximaal. Er is dan een online presentatie opgezet waarop bezoekers kunnen worden omgezet in bestellingen, klanten en aankopen. Een WordPress website laten maken in Barneveld door een van onze specialisten is de eerste stap naar succes voor uw organisatie. Wilt u een webshop laten maken?


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken in Barneveld die gebruiksvriendelijk is.

Een webshop of een website laten maken in Barneveld die gebruiksvriendelijk is, daar kunt u ons bedrijf voor inschakelen. Wij bouwen WordPress websites die zich onderscheiden van de concurrentie voor een betaalbare prijs.

Wij kiezen ervoor om uw website of webshop te bouwen in een Content Management Systeem naar keuze, zoals Yoomla, Drupal of Magento. Deze systemen zijn eenvoudig in gebruik, zijn up to date en werken kostenbesparend. Zo zijn er nog enkele voordelen van een webshop of een website laten maken in Barneveld in dit systeem waar een van onze deskundigen u graag meer over verteld. Daarnaast werken wij ook voor klanten in Amersfoort.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten maken in Barneveld die responsive is

Naast het laten maken van een prachtige website / webshop in Barneveld, zorgen we ervoor dat deze responsive is. In het huidige internet tijdperk vind ons leven steeds meer plaats achter schermen. Daarom is het noodzakelijk om op alle typen schermen een optimale gebruikerservaring te bieden. Wij bouwen altijd een responsive design in als u een website of een webshop gaat laten maken in Barneveld.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button