Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Berkel en Rodenrijs

U heeft een website nodig om meer klanten te genereren. Het laten maken van een webshop of een website voor uw bedrijf in Berkel en Rodenrijs is een stap in de juiste richting. Er zoeken elke dag ongekend veel mensen op het internet naar producten, informatie en diensten.

Een professioneel webdesign bureau bouwt voor u in Berkel en Rodenrijs een website of webshop waarmee u deze internetters kunt bereiken. Een ervaren designer kijkt niet alleen naar of een site mooi is, maar ook naar responsive design, WordPress, conversie en de technische kanten. Wat dit allemaal inhoudt? Lees verder!

Wij zijn niet alleen actief in Berkel en Rodenrijs. Ook als u een website of een webshop wilt laten maken in Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam is SAM Design uw partij.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Samenwerken met een ervaren webdesigner (webshop)

Wanneer u uw webshop/website laat maken bij ons webdesign bureau in Berkel en Rodenrijs gaat u een samenwerking aan met een ervaren webdesigner. Deze helpt u vanaf het begin af aan bij het ontwikkelen van de webshop en het design.

U levert onze webdesigner concepten en voorbeeldwebsites waarmee hij/zij aan de slag kan met het bouwen van de website. Professioneel samenwerken houdt in dat de communicatie sterk is. Wij leveren u advies over webdesign wanneer u bij ons een webshop/website laat maken.

Website laten maken met WordPress

Een CMS zoals WordPress is tegenwoordig een basiseis bij het laten maken van een website of een webshop. Onze webdesigners voor Berkel en Rodenrijs houden bij het bouwen van uw website of webshop zich bezig met WordPress. Nadat alles af is, krijgt u de toegang tot dit programma waarmee u onafhankelijk bent van een andere partij om uw website te beheren.

Zelf aanpassingen in het design uitvoeren, maar ook afbeeldingen uploaden, teksten invoegen of links verwijderen. Dit alles kan met WordPress. Wanneer u bij het laten maken van een professionele website liever een ander CMS wilt kan dat ook, ons webdesign bureau in Berkel en Rodenrijs werkt met verschillende programma’s.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website/webshop laten bouwen

Zeker met de alom aanwezige mobiele telefoons is een responsive website of webshop laten bouwen een goede keuze. Een webdesigner uit Berkel en Rodenrijs controleert of alle webpagina’s zich kunnen aanpassen aan verschillende schermformaten.

Door een website te laten maken met een responsive design voor de mobiel spreekt u ook de internetgebruikers aan die zoeken via hun smartphone. Zoekmachines stellen responsive internetpagina’s ook op prijs. Bij ons webdesign bureau in Berkel en Rodenrijs is het standaard dat u een website / webshop kunt laten bouwen met responsive design.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Volledige website laten maken

Een volledige website laten maken is voor degene die alles aan één partij in Berkel en Rodenrijs wilt uitbesteden. Een volledige website die professioneel is gebouwd vind u WordPress, responsive design en alle benodigde technische onderdelen.

Daarnaast letten onze designers op de conversie: uw website conversiegericht bouwen houdt in dat bezoekers klanten worden.

Webdesign uitbesteden? Neem contact op met ons bureau over het laten maken van een website.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button