Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Berkel en Rodenrijs

U heeft een website nodig om meer klanten te genereren. Het laten maken van een webshop of een website voor uw bedrijf in Berkel en Rodenrijs is een stap in de juiste richting. Er zoeken elke dag ongekend veel mensen op het internet naar producten, informatie en diensten.

Een professioneel webdesign bureau bouwt voor u in Berkel en Rodenrijs een website of webshop waarmee u deze internetters kunt bereiken. Een ervaren designer kijkt niet alleen naar of een site mooi is, maar ook naar responsive design, WordPress, conversie en de technische kanten. Wat dit allemaal inhoudt? Lees verder!

Wij zijn niet alleen actief in Berkel en Rodenrijs. Ook als u een website of een webshop wilt laten maken in Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam is SAM Design uw partij.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Samenwerken met een ervaren webdesigner (webshop)

Wanneer u uw webshop/website laat maken bij ons webdesign bureau in Berkel en Rodenrijs gaat u een samenwerking aan met een ervaren webdesigner. Deze helpt u vanaf het begin af aan bij het ontwikkelen van de webshop en het design.

U levert onze webdesigner concepten en voorbeeldwebsites waarmee hij/zij aan de slag kan met het bouwen van de website. Professioneel samenwerken houdt in dat de communicatie sterk is. Wij leveren u advies over webdesign wanneer u bij ons een webshop/website laat maken.

Website laten maken met WordPress

Een CMS zoals WordPress is tegenwoordig een basiseis bij het laten maken van een website of een webshop. Onze webdesigners voor Berkel en Rodenrijs houden bij het bouwen van uw website of webshop zich bezig met WordPress. Nadat alles af is, krijgt u de toegang tot dit programma waarmee u onafhankelijk bent van een andere partij om uw website te beheren.

Zelf aanpassingen in het design uitvoeren, maar ook afbeeldingen uploaden, teksten invoegen of links verwijderen. Dit alles kan met WordPress. Wanneer u bij het laten maken van een professionele website liever een ander CMS wilt kan dat ook, ons webdesign bureau in Berkel en Rodenrijs werkt met verschillende programma’s.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website/webshop laten bouwen

Zeker met de alom aanwezige mobiele telefoons is een responsive website of webshop laten bouwen een goede keuze. Een webdesigner uit Berkel en Rodenrijs controleert of alle webpagina’s zich kunnen aanpassen aan verschillende schermformaten.

Door een website te laten maken met een responsive design voor de mobiel spreekt u ook de internetgebruikers aan die zoeken via hun smartphone. Zoekmachines stellen responsive internetpagina’s ook op prijs. Bij ons webdesign bureau in Berkel en Rodenrijs is het standaard dat u een website / webshop kunt laten bouwen met responsive design.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Volledige website laten maken

Een volledige website laten maken is voor degene die alles aan één partij in Berkel en Rodenrijs wilt uitbesteden. Een volledige website die professioneel is gebouwd vind u WordPress, responsive design en alle benodigde technische onderdelen.

Daarnaast letten onze designers op de conversie: uw website conversiegericht bouwen houdt in dat bezoekers klanten worden.

Webdesign uitbesteden? Neem contact op met ons bureau over het laten maken van een website.

Call Now Button