Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Capelle aan den IJssel

U heeft een onderneming in Capelle aan den IJssel, maar nog geen website of webshop. Deze kunt u laten maken bij ons webdesign bureau. Zodoende zorgen wij ervoor dat u kunt profiteren van de gigantische stroom internetgebruikers.

Een professionele website of webshop laten bouwen voor uw bedrijf in Capelle aan den IJssel heeft te maken met WordPress, functionaliteit, responsive design en conversie. Lees verder wat dit inhoudt.

Een webdesigner inschakelen omdat u een webshop of website wilt laten maken in Capelle aan den IJssel? SAM Design is ook beschikbaar voor Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Samenwerken met een ervaren webdesigner

Samenwerken met een ervaren webdesigner voor Capelle aan den IJssel betekent dat u bij het laten maken van uw website / webshop constant advies kunt inwinnen over webdesign. Vanaf de concepten tot het eindresultaat van de ontwikkeling.

Aan de hand van uw voorbeelden bouwen wij een professionele website of webshop. Ons bureau biedt u in Capelle aan den IJssel meer bij het laten maken van een website dan alleen webdesign.

Website laten maken met WordPress

Een CMS zoals WordPress is een basis behoefte bij het laten maken van een website. Bij ons bedrijf voor Capelle aan den IJssel kunt u een webshop of een website laten bouwen in verschillende CMS. Onze webdesigners werken voornamelijk met WordPress en na het project krijgt u toegang tot dit programma.

Hiermee kunt u wijzigingen aanbrengen, zoals het uploaden van afbeeldingen of teksten. Voor een professioneel resultaat waarbij u zelf alles in beheer heeft doet u zaken met ons webdesign bureau in Capelle aan den IJssel.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website laten bouwen

De mobiele telefoons zijn geliefder dan ooit. Een website met een responsive design bouwen haakt hier naadloos op in doordat deze internetgebruikers uw webpagina’s goed kunnen bekijken.

Een designer test het webdesign via verschillende apparaten en maakt zo uw hele site responsive. Dit heeft tevens een positief effect op de zoekmachines. Ons webdesign bureau in Capelle aan den IJssel levert alle opdrachten om een website te laten maken standaard af met een responsive design.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Volledige website laten maken

Al het webdesign aan één partij uitbesteden? Dat kan bij SAM Design te Capelle aan den IJssel. Bij ons kunt u een website volledig professioneel laten bouwen door een ervaren webdesigner. WordPress, responsive webshop, conversie en de technische kanten zitten bij een complete website inbegrepen.

Pas met het inbrengen van conversie wordt uw onderneming in Capelle aan den IJssel winstgevend. Zonder klanten verdient u geen geld, ook al heeft u veel bezoekers.

Wilt u de conversie van het webdesign uitbesteden aan een expert in ontwerpen? Neem contact met ons bureau op en ontdek de mogelijkheden van het laten maken van een website door een ervaren webdesigner. Uw webshop laten maken of website laten maken doet u bij SAM Design! 

Call Now Button