Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Capelle aan den IJssel

U heeft een onderneming in Capelle aan den IJssel, maar nog geen website of webshop. Deze kunt u laten maken bij ons webdesign bureau. Zodoende zorgen wij ervoor dat u kunt profiteren van de gigantische stroom internetgebruikers.

Een professionele website of webshop laten bouwen voor uw bedrijf in Capelle aan den IJssel heeft te maken met WordPress, functionaliteit, responsive design en conversie. Lees verder wat dit inhoudt.

Een webdesigner inschakelen omdat u een webshop of website wilt laten maken in Capelle aan den IJssel? SAM Design is ook beschikbaar voor Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Samenwerken met een ervaren webdesigner

Samenwerken met een ervaren webdesigner voor Capelle aan den IJssel betekent dat u bij het laten maken van uw website / webshop constant advies kunt inwinnen over webdesign. Vanaf de concepten tot het eindresultaat van de ontwikkeling.

Aan de hand van uw voorbeelden bouwen wij een professionele website of webshop. Ons bureau biedt u in Capelle aan den IJssel meer bij het laten maken van een website dan alleen webdesign.

Website laten maken met WordPress

Een CMS zoals WordPress is een basis behoefte bij het laten maken van een website. Bij ons bedrijf voor Capelle aan den IJssel kunt u een webshop of een website laten bouwen in verschillende CMS. Onze webdesigners werken voornamelijk met WordPress en na het project krijgt u toegang tot dit programma.

Hiermee kunt u wijzigingen aanbrengen, zoals het uploaden van afbeeldingen of teksten. Voor een professioneel resultaat waarbij u zelf alles in beheer heeft doet u zaken met ons webdesign bureau in Capelle aan den IJssel.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website laten bouwen

De mobiele telefoons zijn geliefder dan ooit. Een website met een responsive design bouwen haakt hier naadloos op in doordat deze internetgebruikers uw webpagina’s goed kunnen bekijken.

Een designer test het webdesign via verschillende apparaten en maakt zo uw hele site responsive. Dit heeft tevens een positief effect op de zoekmachines. Ons webdesign bureau in Capelle aan den IJssel levert alle opdrachten om een website te laten maken standaard af met een responsive design.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Volledige website laten maken

Al het webdesign aan één partij uitbesteden? Dat kan bij SAM Design te Capelle aan den IJssel. Bij ons kunt u een website volledig professioneel laten bouwen door een ervaren webdesigner. WordPress, responsive webshop, conversie en de technische kanten zitten bij een complete website inbegrepen.

Pas met het inbrengen van conversie wordt uw onderneming in Capelle aan den IJssel winstgevend. Zonder klanten verdient u geen geld, ook al heeft u veel bezoekers.

Wilt u de conversie van het webdesign uitbesteden aan een expert in ontwerpen? Neem contact met ons bureau op en ontdek de mogelijkheden van het laten maken van een website door een ervaren webdesigner. Uw webshop laten maken of website laten maken doet u bij SAM Design! 

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button