Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken De Bilt

Uw stempel op het internet zetten en een webshop of een website laten maken voor uw onderneming in De Bilt? Het is zaak dat u een professioneel design neemt voor uw onderneming. Ons webdesign bureau heeft al veel bedrijven geholpen aan een dergelijk design, waarbij u het zelf beheert en waarmee u conversie bereikt.

Sleutelwoorden bij het laten bouwen van een website of een webshop zijn CMS (WordPress), responsive (mobiel) design, de technische benodigdheden voor een moderne site en conversie. Wilt u al uw webdesign aan één partij uitbesteden? Kies dan voor SAM Design.

Een website laten maken kan behalve in De Bilt ook voor Hilversum, Utrecht of Zeist.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress bij het laten maken van een website De Bilt

Een webshop laten maken of een website laten maken waarbij u toegang krijgt tot WordPress is normaal tegenwoordig. Ook u in De Bilt krijgt dit vanzelfsprekend opgeleverd (of een ander CMS) wanneer ons webdesign bureau klaar is met het bouwen van uw website / webshop.

Hiermee kunt u zelf professioneel te werk gaan met uw webpagina’s. U krijgt het volledig in eigen beheer.

Een complete webshop of een website laten maken door een webdesigner met ervaring doet u bij ons webdesign bureau in De Bilt.

Technische volledigheid

De technische volledigheid is iets wat niet overgeslagen mag worden bij het laten maken van een website voor u in De Bilt. De tijden zijn veranderd waardoor het nu nog makkelijker is om snelle laadtijden te verwezenlijken. Een professionele website laten bouwen? Een ervaren designer zorgt ervoor dat het is uitgerust met de laatste technische functionaliteiten. Dit heeft naast de gebruiksvriendelijkheid ook invloed op uw positie in de zoekmachines zoals Google.

Technische volledigheid is standaard wanneer u uw webshop / website laat maken bij SAM Design.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Conversie voor meer klanten

U wilt dat de bezoekers die u aantrekt klanten worden. U wilt daarom uw website laten maken door een webdesign bureau in De Bilt die weet hoe ze een webshop conversiegericht kunnen maken.

Een ervaren webdesigner heeft een flinke bijdrage aan de conversie door een website te bouwen welke interactief is. Verder zijn links, knoppen en afbeeldingen te gebruiken om de bezoekers naar de salespagina te leiden. U in De Bilt doet er zich goed aan om een webshop te laten maken waarbij professioneel wordt gelet op de conversie.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Samenwerken met een webdesign bureau in De Bilt

Bij het laten maken van een website wilt u samenwerken met een deskundige webdesigner voor De Bilt. Ons webdesign bureau stippelt het hele proces uit, vanaf concept tot einde van ontwikkeling. Door tijdens het bouwen van de website met u samen te werken krijgen wij een goed beeld van uw wensen en de functie van de website, inclusief uw doelgroep.

Een complete website zelf beheren met WordPress? Wij bieden u de mogelijkheid van een site met CMS, responsive (mobiel) design, conversie en techniek.

Neem contact op met een ervaren webdesigner van ons webdesign bureau in De Bilt om een website op maat te laten maken.

Call Now Button