Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken De Bilt

Uw stempel op het internet zetten en een webshop of een website laten maken voor uw onderneming in De Bilt? Het is zaak dat u een professioneel design neemt voor uw onderneming. Ons webdesign bureau heeft al veel bedrijven geholpen aan een dergelijk design, waarbij u het zelf beheert en waarmee u conversie bereikt.

Sleutelwoorden bij het laten bouwen van een website of een webshop zijn CMS (WordPress), responsive (mobiel) design, de technische benodigdheden voor een moderne site en conversie. Wilt u al uw webdesign aan één partij uitbesteden? Kies dan voor SAM Design.

Een website laten maken kan behalve in De Bilt ook voor Hilversum, Utrecht of Zeist.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress bij het laten maken van een website De Bilt

Een webshop laten maken of een website laten maken waarbij u toegang krijgt tot WordPress is normaal tegenwoordig. Ook u in De Bilt krijgt dit vanzelfsprekend opgeleverd (of een ander CMS) wanneer ons webdesign bureau klaar is met het bouwen van uw website / webshop.

Hiermee kunt u zelf professioneel te werk gaan met uw webpagina’s. U krijgt het volledig in eigen beheer.

Een complete webshop of een website laten maken door een webdesigner met ervaring doet u bij ons webdesign bureau in De Bilt.

Technische volledigheid

De technische volledigheid is iets wat niet overgeslagen mag worden bij het laten maken van een website voor u in De Bilt. De tijden zijn veranderd waardoor het nu nog makkelijker is om snelle laadtijden te verwezenlijken. Een professionele website laten bouwen? Een ervaren designer zorgt ervoor dat het is uitgerust met de laatste technische functionaliteiten. Dit heeft naast de gebruiksvriendelijkheid ook invloed op uw positie in de zoekmachines zoals Google.

Technische volledigheid is standaard wanneer u uw webshop / website laat maken bij SAM Design.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Conversie voor meer klanten

U wilt dat de bezoekers die u aantrekt klanten worden. U wilt daarom uw website laten maken door een webdesign bureau in De Bilt die weet hoe ze een webshop conversiegericht kunnen maken.

Een ervaren webdesigner heeft een flinke bijdrage aan de conversie door een website te bouwen welke interactief is. Verder zijn links, knoppen en afbeeldingen te gebruiken om de bezoekers naar de salespagina te leiden. U in De Bilt doet er zich goed aan om een webshop te laten maken waarbij professioneel wordt gelet op de conversie.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Samenwerken met een webdesign bureau in De Bilt

Bij het laten maken van een website wilt u samenwerken met een deskundige webdesigner voor De Bilt. Ons webdesign bureau stippelt het hele proces uit, vanaf concept tot einde van ontwikkeling. Door tijdens het bouwen van de website met u samen te werken krijgen wij een goed beeld van uw wensen en de functie van de website, inclusief uw doelgroep.

Een complete website zelf beheren met WordPress? Wij bieden u de mogelijkheid van een site met CMS, responsive (mobiel) design, conversie en techniek.

Neem contact op met een ervaren webdesigner van ons webdesign bureau in De Bilt om een website op maat te laten maken.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button