Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Professionele website laten maken Den Haag

Wilt u een professionele website laten maken in Den Haag, dan bent u bij SAM Design aan het juiste adres. Een goedkope en vakkundig gebouwde website is onze specialiteit. Het maken van een uniek webdesign is waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Volgens ons bureau gaat het designen van een website verder dan het bouwen van een website. Ons streven is een website ontwikkelen die perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast moet deze WordPress website uw boodschap uitdragen en bezoekers overtuigen om uw producten en diensten aan te schaffen. Door al dit soort punten mee te nemen stellen wij als doel om voor uw bedrijf meer klanten te werven middels het internet. Wilt u een professionele website laten maken door ons bedrijf uit Den Haag, les dan verder!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Doelen behalen met uw professionele website in Den Haag

Voordat u een professionele website gaat laten maken in Den Haag, is het belangrijk om enkele vragen te beantwoorden. Haalt u al het maximale uit uw online visitekaartje? Is uw WordPress website responsive? Is uw website up-to-date? Bestaat de website uit een duidelijke navigatie? Krijgt u veel nieuwe klanten middels uw website? Dit soort vragen zijn allen belangrijk voor uw bedrijf; nu en in de toekomst. Als u een van bovenstaande vragen met nee moet beantwoorden is het tijd om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we samen kijken hoe we dit voor u kunnen oplossen. Het is hartstikke zonde als u klanten misloopt, doordat uw website niet maximaal rendeert. Wij kunnen uw website aanpassen naar de nieuwste kwaliteitseisen of een nieuwe website voor u ontwikkelen. Als u bij ons een professionele website gaat laten maken in Den Haag, zorgen we ervoor dat u bovengenoemde vragen volmondig ‘JA’ kunt antwoorden.

Professionele website laten maken in Den Haag, WordPress

Als u een professionele website wilt laten maken in Den Haag, moet deze ten alle tijden voorzien zijn van WordPress of ander CMS. Onze webdesigners maken gebruik van professionele software, ondersteunt door WordPress. Dit CMS staat bekend om haar kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast heeft dit systeem veel nieuwe updates die ervoor zorgen dat uw website altijd veilig is en blijft voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Na aflevering van de website kunt u deze eenvoudig beheren, content toevoegen en uw site online promoten. Graag gaan we goedkoop voor u aan de slag om een professionele website te laten maken in Den Haag.

Uw webshop laten maken of website laten maken doet u bij SAM Design!

Een greep uit onze portfolio

”Professionele

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Professionele website laten maken in Den Haag, advies?

Op deze pagina heeft u gelezen waarom u bij ons moet aankloppen om een website te laten maken in Den Haag.

Wilt u voordat u een nieuwe goedkope website laat maken in Den Haag eerst even sparren met ons om de diverse mogelijkheden te bespreken voor uw business? We nodigen u uit op ons kantoor of komen bij u langs. In dit gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken en geven we u graag een passend advies op maat. Zo weet u wat u precies kunt verwachten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en laat uw professionele website maken in Den Haag door SAM Design.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button