Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Eindhoven

Ook u kunt uw WordPress website laten maken in Eindhoven door de professionals van SAM Design. Onze specialisten bouwen een conversiegericht design, geheel op basis van uw wensen en doelen. Ons bedrijf staat voor rendabele websites, waarbij het design in dienst staat van het eindresultaat. Wanneer u uw WordPress website door ons bureau uit Eindhoven laat maken, bouwen wij deze op basis van verschillende componenten op, die allemaal in dienst staan van online rendement. Om uw website succesvol te krijgen, moet deze namelijk aan een aantal eisen voldoen. Wat zijn deze eisen en waarom moet u uw website laten maken in Eindhoven door SAM Design? Lees verder en ontdek het.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De voordelen van een WordPress website in Eindhoven laten maken

Tegenwoordig moet u uw website in Eindhoven altijd met WordPress laten maken. De toevoeging van dit CMS zorgt er voor dat u zelf gemakkelijk aanpassingen aan uw website kunt doen, zonder dat u hier een technische achtergrond voor nodig heeft. Bovendien kunt u uw website naar eigen voorkeur aanpassen. Zelf kunt u pagina’s toevoegen of verwijderen en bestaande pagina’s aanpassen. Op deze manier blijft de website constant up-to-date en voldoet u aan de steeds veeleisender wordende consument en zoekmachines. Dit is echter niet de enige reden om een WordPress website te laten bouwen.

Wanneer u uw website laat bouwen door onze specialisten uit Eindhoven, krijgt u tevens de beschikking over duizenden plug-ins. Deze plug-ins kunnen gezien worden als een soort Apps op de website. U kunt deze geheel naar eigen voorkeur instellen en koppelen aan WordPress, zodat u uw website van A tot Z kunt aanpassen. Deze plug-ins zijn voorgeprogrammeerde hulpmiddelen, waarmee u onder andere de beveiliging van uw website kunt instellen, contactformulieren kunt aanpassen en zelfs u SEO kunt checken.
De WordPress websites die u bij ons bureau uit Eindhoven kunt laten maken, zijn echter niet de enige benodigdheden om succesvol te worden.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Uw WordPress website in Eindhoven responsive laten maken

Al u in zee gaat met SAM Design voor het laten maken van uw WordPress website in Eindhoven, richten wij ons niet alleen op de koppeling van dit CMS. U kunt uw website namelijk ook geheel responsive laten bouwen. Op deze manier speelt u in op de transitie die tegenwoordig gaande is. Steeds meer consumenten maken tegenwoordig namelijk gebruik van smartphones, tablets of andere mobiele apparaten. Het mobiele internetverkeer is onlangs zelfs dat van de desktop gepasseerd.

Als u uw WordPress website daarom responsive laat maken, wordt deze altijd op een juiste manier weergegeven op mobiele apparaten. Het design verandert op dynamische wijze mee met verschillende apparaten van verschillende groottes en breedtes. Altijd wordt uw website goed weergegeven, zodat u geen mobiel traffic verliest. U benut uw markt optimaal en maximaliseert het rendement via uw website.

Kies daarom voor SAM Design om uw WordPress website te laten maken in Eindhoven. Wij nemen graag met u de mogelijkheden door. Neem contact met ons op via 085 303 5754 voor een vrijblijvend gesprek!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact opnemen en uw WordPress website in Eindhoven laten bouwen

Laat uw WordPress website maken door de specialisten van SAM Design uit Eindhoven. Onze professionals bouwen een professioneel, op maat gemaakt design, geheel op basis van uw wensen en visie. Bovendien stemmen wij dit eindresultaat geheel af op uw doelgroep en potentiële afzetmarkt. Binnen enkele weken is uw website klaar om de lucht in te gaan en kunt u door middel van uw website de markt aanvallen.

Uw website laten maken of webshop laten maken doet u bij SAM Design. 

Wilt u daarom ook zo snel mogelijk de beschikking krijgen over een professionele, conversiegerichte website, neem dan contact met ons op via 085 303 5754 en laat uw WordPress website maken door onze specialisten uit Eindhoven.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button