Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Enschede

Ook u kunt uw WordPress website laten maken in Enschede door SAM Design. Onze professionals bouwen alleen conversiegerichte websites, geheel afgestemd op uw doelgroep, waarbij ook uw wensen en doelen in acht worden genomen. Samen met een vast aangewezen contactpersoon gaat u een kort proces in, waarbij gestreefd wordt maximaal online rendement te behalen door middel van een professioneel design. Een WordPress website laten maken is dan ook niet het enige wat nodig is om relevant te blijven in Enschede. Met de steeds veeleisender wordende consument en zoekmachines heeft uw website een aantal componenten om aan te voldoen. Waar moet u website aan voldoen en waarom moet u uw WordPress website in Enschede laten maken door SAM Design? U leest het hieronder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Waarom een WordPress website laten maken in Enschede?

Wanneer u uw website laat maken in Enschede door ons bureau, is deze ten alle tijden voorzien van WordPress of ander CMS naar uw voorkeur. Dit maakt het makkelijk voor u om zelf aanpassingen te kunnen verrichten, waardoor u hier geen fulltime specialist voor in hoeft te huren. Om relevant te blijven, moet uw website tegenwoordig ten alle tijden up-to-date blijven. Daarbij kan het voorkomen dat u uw website van een nieuw tintje of een nieuwe pagina wilt voorzien. Door uw website met WordPress te laten maken, vormt dit geen obstakel.

Dit is niet het enige voordeel dat WordPress met zich meebrengt. Door de toevoeging van duizenden plug-ins kunt u elk aspect van uw website naar eigen voorkeur inrichten. De plug-ins kunnen gezien worden als een soort apps, waarmee u verschillende onderdelen aanpakt; van het verbeteren van uw beveiliging tot het controleren van uw SEO.

Toch is het laten maken van een WordPress website in Enschede niet het enige benodigde om online rendement te behalen. De websites die u bij ons bureau kunt laten bouwen, voldoen dan ook aan andere eisen.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Niet alleen een WordPress website laten maken in Enschede

Niet alleen kunt u bij ons bureau uit Enschede een website met WordPress laten maken. Om maximaal resultaat te behalen, zorgen wij er voor dat uw website geheel responsive is voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Het design beweegt op dynamische wijze mee met verschillende schermen en schermgroottes. Door een responsive website te laten bouwen, speelt u in op een trend die momenteel gaande is.

Het mobiele internetverkeer is heden ten dage nog steeds in opkomst. Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van een smartphone of tablet, maar ook in de zoektocht naar diensten en producten wordt hier tegenwoordig gebruik van gemaakt. Het mobiele internetverkeer is onlangs zelfs dat van de desktop gepasseerd. Door een responsive website speelt u in op deze trend en benut u uw hele afzetmarkt. Kies er daarom voor om uw WordPress website te laten maken door SAM Design. Heeft u aanvullende eisen voor ons bureau uit Enschede, dan horen wij dit graag. Neem contact met ons op via 085 303 5754 en leg uw wensen aan ons voor. Wij zien uw reactie tegemoet.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct uw WordPress website in Enschede laten maken

Vandaag nog kunt u de eerste stap zetten naar een professionele website en uw WordPress website laten maken door ons bureau uit Enschede. Uw vaste contactpersoon staat u bij in het gehele proces; van concept tot oplevering. Hierbij is dit vaste contactpersoon ook degene die het design voor zijn rekening neemt. Hierdoor worden korte lijnen gewaarborgd en weet u ten alle tijden hoe het proces er voor staat. U kunt bij ons een op maat gemaakte website laten bouwen, geheel op basis van uw wensen en visie, waarbij ook uw doelgroep in het design wordt meegenomen.
Zet daarom de eerste stap naar online rendement, neem contact met ons op via 085 303 5754 en laat uw WordPress website bouwen door onze professionals uit Enschede.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button