Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Groningen

Bij SAM Design kunt u uw webshop of website laten maken in Groningen. Specialisten van ons bureau realiseren een WordPress design voor u, volledig afgestemd op uw doelgroep. Wanneer u uw webshop door ons bureau laat bouwen, krijgt u de beschikking over een professioneel en conversiegericht design, geheel op basis van uw wensen en doelen. Een website laten maken wordt tegenwoordig steeds lastiger. Uw webshop moet aan steeds meer eisen voldoen om relevant te blijven. Gelukkig kan SAM Design deze allemaal voor u realiseren. Lees verder en ontdek wat wij allemaal in uw website of webshop verwerken en waarom u uw website door onze professionals uit Groningen moet laten maken.

Niet alleen organisaties uit Groningen hebben hun webshop / website laten maken door SAM Design; ook organisaties uit onder andere HarenVeendamWinschotenDelfzijlen Winsum zijn u al voorgegaan.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw webshop in Groningen laten maken: een WordPress website

Als u uw webshop laat maken door ons bedrijf uit Groningen, zorgen wij altijd voor dat deze gekoppeld is aan een CMS als WordPress. Op deze manier kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen doorvoeren, zonder dat hiervoor een technische achtergrond benodigd is. Waar u voorheen nog een fulltime specialist moest inhuren voor het beheer en onderhoud van uw webshop, kunt u dit tegenwoordig met de toevoeging van WordPress geheel zelf doen. Gemakkelijk kunt u bestaande pagina’s aanpassen of nieuwe componenten toevoegen.

Toch is de gebruiksvriendelijkheid niet het enige voordeel wanneer u uw webshop met dit CMS laat maken door ons bureau uit Groningen. U kunt namelijk ook aan de hand van duizenden plug-ins uw website geheel naar eigen voorkeur inrichten. De plug-ins kunnen gezien worden als een soort Apps, waarmee u verschillende processen voor uzelf kunt vergemakkelijken. Zo is het onder andere mogelijk een plug-in te installeren die uw SEO controleert.

Een responsive website in Groningen laten maken

Kiezen voor ons bureau om uw website in Groningen te laten maken, doet u niet alleen de beschikking krijgen over een WordPress website. Ook bouwen onze professionals uw website op dusdanige manier, dat deze geheel responsive is voor mobiele apparaten. Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van een smartphone of tablet. Deze worden niet alleen op recreatieve wijze gebruikt, maar ook om actief te zoeken naar producten of diensten. Het mobiele internetverkeer is onlangs zelfs dat van de desktop gepasseerd.

Wanneer u uw website laat maken door ons bureau uit Groningen, zorgen wij er dan ook voor dat uw webshop geheel responsive is voor mobiele apparaten. Op elk apparaat verschijnt deze goed in beeld, zodat u uw potentiele afzetmarkt optimaal benut.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Uw website in Groningen laten maken door SAM Design

Verschillende ondernemers uit Groningen hebben hun website/webshop al door SAM Design laten maken. De voornaamste reden hiervoor is dat wij alleen maar conversiegerichte websites opleveren. Vooraf bepalen wij wat het doel van uw website is en wat de actie is die de bezoeker moet ondernemen. Onze specialisten bouwen uw webshop op dusdanige manier dat deze geheel in dienst staat van dit doel. Bezoekers kunnen direct bij binnenkomst op de website actie ondernemen en worden op subtiele wijze getriggerd dit ook daadwerkelijk te doen.

Wanneer u uw website of webshop door ons bureau uit Groningen laat maken, zorgen wij er niet alleen voor dat bezoekers worden omgezet in klanten. Op aanvraag kunnen wij er namelijk ook voor een constante toestroom aan bezoekers zorgen. Onze achtergrond in online marketing maakt dat wij uw bedrijf op de juiste manieren weten te optimaliseren en op de juiste plekken weten te positioneren. Op deze manier trekken wij relevante bezoekers naar uw website en webshop, die daadwerkelijk op zoek zijn naar hetgeen u hebt te bieden. Wij bespreken daarover graag met u de mogelijkheden.

Uw website laten maken of webshop laten maken doet u bij SAM Design! 

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct uw website laten maken

Vandaag nog kunt u de eerste stap zetten en een op maat gemaakte, WordPress website door ons bureau uit Groningen laten maken. Op basis van uw wensen en doelen stellen wij een professioneel, responsive design op, geheel afgestemd op uw doelgroep. Een persoonlijk aangewezen webdesigner doorloopt met uw de benodigde stappen en staat u volledig bij in het proces van het bouwen van uw website / webshop. Op deze manier kan uw website binnen enkele weken al de lucht in gaan en bent u klaar om de markt aan te vallen.

Wilt u ook uw webshop of website laten maken in Groningen door SAM Design? Neem contact op via 085 303 5754 en bespreek geheel vrijblijvend met ons de mogelijkheden.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button