Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten bouwen Groningen

Ook u kunt u website laten bouwen in Groningen? SAM Design brengt uw wensen en doelen in kaart, waarna wij dit verwerken in een professioneel, op maat gemaakt, WordPress design. Alle websites die u bij ons bureau uit Groningen kunt laten maken, zijn daarbij voorzien van een heldere call to action. Bezoekers weten wanneer zij op uw website aanbelanden direct waar ze aan toe zijn en worden getriggerd actie te ondernemen. Op deze manier garanderen wij u conversie en zorgen wij dat u online rendement behaalt. Wat verwerken wij in uw design en waarom moet u onze specialisten uit Groningen inschakelen voor het laten bouwen van uw website? U leest het hieronder!

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een WordPress website laten bouwen in Groningen

Als u SAM Design kiest om uw website te laten bouwen in Groningen, zullen wij er altijd voor zorgen dat deze voorzien is van WordPress of ander CMS. Dit content managementsysteem maakt dat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen, zonder dat u een webdesign achtergrond heeft. Zeer gemakkelijk kunt u nieuwe pagina’s toevoegen of bestaande pagina’s aanpassen, zodat uw website ten alle tijden up-to-date blijft.

Dit is niet de enige reden om uw website in Groningen te laten bouwen met dit CMS. WordPress verschaft u namelijk duizenden andere mogelijkheden in de vorm van plug-ins. Deze kunnen gezien worden als de tegenhanger van mobiele apps. Elke plug-in regelt wat anders, waardoor u uw website geheel naar eigen voorkeur aan kunt passen.

Toch is dit niet het enige waaraan uw design moet voldoen als u uw website laat bouwen in Groningen. Om online rendement te behalen, moet u namelijk ook inspelen op een trend die momenteel gaande is.

Een moderne website laten bouwen in Groningen

Wanneer u uw website laat bouwen door de specialisten van ons bureau uit Groningen, zorgen wij er altijd voor dat uw website geheel responsive is voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Steeds meer consumenten maken gebruik van hun telefoon in de zoektocht naar producten en diensten. Het mobiele internetverkeer is onlangs zelfs dat van de desktop gepasseerd. Door uw website responsive te laten maken, speelt u in op deze trend

Om deze reden bouwt ons bedrijf uit Groningen alleen websites die geheel responsive zijn. Op elk apparaat wordt uw website volledig in beeld gebracht, waarbij het design zich op een dynamische manier aanpast aan de omgeving.

Wilt u daarom ook de beschikking krijgen over een professionele, conversiegerichte, responsive website, voorzien van WordPress, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en laat uw website bouwen door onze specialisten uit Groningen.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Direct uw website laten bouwen

Ook u kunt uw website in Groningen laten bouwen door onze specialisten. Op basis van uw wensen, visie en doelen stellen wij een concept op, waarna u de nodige aanpasmoment krijgt. Hierdoor staat er binnen enkele weken een design dat volledig is afgestemd op uw doelgroep, waarmee u klaar bent de markt aan te vallen.

Al onze websites leveren wij op in een conversiegericht design, die geheel responsive is en voorzien van WordPress. U kunt uw website daarbij in alle vormen en maken laten maken; van een enkele homepagina tot aan een webshop met duizenden pagina’s.

Wilt u daarom ook uw website laten bouwen door SAM Design, neem dan contact met ons op via 085 303 5754 en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden!

Uw website laten maken of webshop laten maken doet u bij SAM Design! 

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button