Website laten bouwen

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Website laten bouwen Haarlem

Wilt u een website laten bouwen in Haarlem? Dan bent u op zoek naar SAM design. Om een WordPress website laten maken in Haarlem, kunt u bij ons bureau terecht. Wij maken sites in uw huisstijl; ingericht naar uw wensen en opgeleverd in een prachtig design.

Websites die wij maken, zijn eenvoudig te beheren. Ook als u hier geen verstand van heeft. Wij werken namelijk in het content managementsysteem WordPress. Dit systeem is eenvoudig te beheren. Zo kunt u eenvoudig zelf teksten, afbeeldingen, content en andere media toevoegen. Een website laten bouwen in Haarlem doen wij altijd volgens een vast stappenplan.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Uw website laten bouwen in Haarlem door professionals

Wanneer u een website wilt laten bouwen in Haarlem, moet uw design volledig aansluiten op uw visie en doelgroep. Het is daarbij belangrijk dat uw website herkenbaar is door middel van verschillende foto’s. SAM Design realiseert dit voor u, zodat u een professionele uitstraling richting buitenwereld heeft. Na oplevering is het daarbij van cruciaal belang om na te denken over uw conversie strategie. Ook op dit punt helpt ons bureau u verder.

In de opbouw van uw website in Haarlem werken wij vanuit een helder doel. Vanaf stap één brengen wij uw doelgroep in kaart. Het design laten wij aansluiten op dit slag consumenten, waarbij bezoekers bij binnenkomst direct weten waar ze aan toe zijn. Door op tactische plekken buttons en andere hulpmiddelen in te bouwen, zetten we bezoekers subtiel aan tot het ondernemen van actie. Wilt u meer weten over deze unieke werkwijze, neem dan vandaag nog contact met ons op en laat uw website bouwen in Haarlem door SAM Design.

Website laten bouwen Haarlem

Lees enkele van onze klantenverhalen

Stappenplan voor website laten bouwen in Haarlem.

Een website laten bouwen in Haarlem doen wij volgens een vast stappenplan. Ten eerste vindt de inventarisatiefase plaats. In deze fase bespreken we uw wensen, bedrijf en ambities. Zodoende krijgen we een goed beeld van uw bedrijf.

In de volgende fase van uw website laten maken in Haarlem vindt de conceptfase plaats. In deze fase zetten we uw wensen met betrekking tot de WordPress website op papier. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met de bouw van de site. Ook deze fase bestaat uit enkele stappen.

Na afronding van de website gaat de website live en kunt u deze zelf gaan beheren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en laat uw website bouwen in Haarlem door SAM Design.

Nu aanvragen