Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Website laten maken Haren

Een website laten maken in Haren doet u bij SAM Design. Ons webshop bureau bouwt websites die niet alleen ‘mooi’ zijn, maar vooral zijn gericht op het halen van conversie. Elke website die wij maken, is geschikt voor mobiele apparaten (responsive), wordt opgeleverd in een gebruiksvriendelijk CMS (WordPress) en voldoet aan alle technische eisen.

Wilt u een website of een webshop laten maken door een professional uit Haren, Veendam, Winsum, Winschoten, Delfzijl of Groningen? Lees verder, of neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden omtrent webdesign

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Responsive website laten maken

Wanneer u uw website laat maken door ons bureau uit Haren, maken wij deze geheel responsive voor mobiele apparaten. Als u een website laat bouwen, moet deze geschikt zijn voor elk platform. Door de responsive websites van SAM Design komt u op elk apparaat goed in beeld en converteert uw website op elk medium. Tegenwoordig is een responsive site ook een absolute noodzaak; onlangs is het mobiele internetverkeer dat van de desktop voorbijgestreefd. Laat daarom een responsive website maken door onze webdesigners uit Haren en benut het internet maximaal.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

WordPress webshop laten bouwen

Een professionele webshop laten maken in Haren, is een webshop laten bouwen in WordPress. Het content management systeem (CMS) WordPress staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kunt u na oplevering uw webshop geheel zelf beheren en bent u hiervoor niet afhankelijk van een derde. Gemakkelijk kunt u zelf nieuwe details bouwen, producten toevoegen en andere wijzigingen aanbrengen. Om deze reden maakt SAM Design iedere webshop in WordPress, tenzij een ander CMS uw voorkeur geniet.

Technisch geoptimaliseerde website laten maken

Ons webdesign bureau uit Haren maakt alleen websites waarvan de techniek van A tot Z in orde is. Wanneer u uw website door onze webdesigners laat maken, bestaat deze uit alle benodigde technische componenten. Denk hierbij aan websitesnelheid, sitemap, crawlbestanden en andere functionaliteiten. Niet alleen is het laten bouwen van een technisch geoptimaliseerde website of webshop bevorderlijk voor de gebruikerservaring, ook zorgt het voor een verhoogde waardering van zoekmachines als Google.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Direct uw website in Haren laten maken

Samengevat laat u een conversiegerichte website maken door SAM Design uit Haren. Een website laten bouwen door ons bureau voldoet aan de volgende componenten:

  • Conversiegericht
  • Responsive
  • WordPress (of CMS naar keuze)
  • Technisch geoptimaliseerd

Haal meer uit het internet en laat een professionele website maken door SAM Design. Neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden met een specialist!

SAM Online Marketing & Webdesign