Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Haren

Een website laten maken in Haren doet u bij SAM Design. Ons webshop bureau bouwt websites die niet alleen ‘mooi’ zijn, maar vooral zijn gericht op het halen van conversie. Elke website die wij maken, is geschikt voor mobiele apparaten (responsive), wordt opgeleverd in een gebruiksvriendelijk CMS (WordPress) en voldoet aan alle technische eisen.

Wilt u een website of een webshop laten maken door een professional uit Haren, Veendam, Winsum, Winschoten, Delfzijl of Groningen? Lees verder, of neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Responsive website laten maken

Wanneer u uw website laat maken door ons bureau uit Haren, maken wij deze geheel responsive voor mobiele apparaten. Als u een website laat bouwen, moet deze geschikt zijn voor elk platform. Door de responsive websites van SAM Design komt u op elk apparaat goed in beeld en converteert uw website op elk medium. Tegenwoordig is een responsive site ook een absolute noodzaak; onlangs is het mobiele internetverkeer dat van de desktop voorbijgestreefd. Laat daarom een responsive website maken door onze webdesigners uit Haren en benut het internet maximaal.

WordPress webshop laten bouwen

Een professionele webshop laten maken in Haren, is een webshop laten bouwen in WordPress. Het content managementsysteem (CMS) WordPress staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kunt u na oplevering uw webshop geheel zelf beheren en bent u hiervoor niet afhankelijk van een derde. Gemakkelijk kunt u zelf nieuwe details bouwen, producten toevoegen en andere wijzigingen aanbrengen. Om deze reden maakt SAM Design iedere webshop in WordPress, tenzij een ander CMS uw voorkeur geniet.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Technisch geoptimaliseerde website laten maken

Ons webdesign bureau uit Haren maakt alleen websites waarvan de techniek van A tot Z in orde is. Wanneer u uw website door onze webdesigners laat maken, bestaat deze uit alle benodigde technische componenten. Denk hierbij aan websitesnelheid, sitemap, crawlbestanden en andere functionaliteiten. Niet alleen is het laten bouwen van een technisch geoptimaliseerde website of webshop bevorderlijk voor de gebruikerservaring, ook zorgt het voor een verhoogde waardering van zoekmachines als Google.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct uw website in Haren laten maken

Samengevat laat u een conversiegerichte website maken door SAM Design uit Haren. Een website laten bouwen door ons bureau voldoet aan de volgende componenten:

  • Conversiegericht
  • Responsive
  • WordPress (of CMS naar keuze)
  • Technisch geoptimaliseerd

Haal meer uit het internet en laat een professionele website maken door SAM Design. Neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden met een specialist!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button