Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Hilversum

U heeft het idee om uw bedrijf te Hilversum winstgevender te maken door een website te laten maken bij ons webdesign bureau. Wat kenmerkt een professioneel design of een webshop? Dat en meer leest u verder.

Bij het laten bouwen van een website komen er een aantal dingen ter sprake: CMS (WordPress), responsive (mobiel) design, technisch vernuft, conversie en een ervaren webdesigner. Alle hiervoor genoemde onderdelen zitten standaard in de wwwebdesign service die we aanbieden.

Zit u niet in Hilversum, maar in Utrecht, De Bilt, Het Gooi of Zeist? Dit is geen probleem bij het laten maken van een website.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress bij het laten maken van een website Hilversum

WordPress vervult een kernrol van een site. Bij het laten maken van een website voor Hilversum zorgen wij daarom ervoor dat u bij elk project toegang heeft tot WordPress (of een ander CMS).

Voor het veranderen van uw internetpagina’s heeft u een programma nodig zoals WordPress. Om professioneel te werk te gaan voor u in Hilversum geeft een ervaren webdesigner u de mogelijkheid om dit systeem te gebruiken en na het laten bouwen van de site.

Een volledige website laten maken doet u bij ons webdesign bureau voor Hilversum: SAM Design.

Technische volledigheid Webshop

Om met de tijd mee te gaan dient uw webshop bij het laten maken voorzien te worden van alle technische functionaliteiten. Een sitemap en snelle laadtijden zijn onderdeel van de technische volledigheid die een deskundige designer voor u realiseert bij het laten bouwen van een webshop.

Door dit te implementeren zult u een stijging in de zoekmachines ervaren omdat de zoekmachines deze manier van een webshop laten maken op prijs stellen.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Conversie voor meer klanten

Een commerciële website draait op het genereren van klanten. Bij ons laat u een website of een webshop maken waarbij een webdesigner van ons webdesign bureau erop let dat de bezoekers die u aantrekt ook daadwerkelijk een aankoop doen. Uw bedrijf in Hilversum heeft baat bij het converteren.

Een goed design kan behoorlijk bijdragen aan de conversie. Denk hier aan het verbeteren van de interactiviteit van uw website, maar ook het plaatsen van de juiste knoppen of afbeeldingen. Bij ons te Hilversum kunt u een professionele website en webshop laten maken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Samenwerken met een webdesign bureau in Hilversum

Het laten maken van een website uitbesteden aan een professioneel webdesign bureau in Hilversum? Bij ons werkt u vanaf het begin samen met een webdesigner die u door het hele proces van het laten bouwen van de website begeleidt.

Responsive (mobiel) webdesign, WordPress, conversie en techniek zitten allen standaard in de diensten die wij leveren.

Kom in gesprek met een deskundige en laat uw website vandaag nog maken voor uw bedrijf in Hilversum.

Call Now Button