Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Hilversum

U heeft het idee om uw bedrijf te Hilversum winstgevender te maken door een website te laten maken bij ons webdesign bureau. Wat kenmerkt een professioneel design of een webshop? Dat en meer leest u verder.

Bij het laten bouwen van een website komen er een aantal dingen ter sprake: CMS (WordPress), responsive (mobiel) design, technisch vernuft, conversie en een ervaren webdesigner. Alle hiervoor genoemde onderdelen zitten standaard in de wwwebdesign service die we aanbieden.

Zit u niet in Hilversum, maar in Utrecht, De Bilt, Het Gooi of Zeist? Dit is geen probleem bij het laten maken van een website.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress bij het laten maken van een website Hilversum

WordPress vervult een kernrol van een site. Bij het laten maken van een website voor Hilversum zorgen wij daarom ervoor dat u bij elk project toegang heeft tot WordPress (of een ander CMS).

Voor het veranderen van uw internetpagina’s heeft u een programma nodig zoals WordPress. Om professioneel te werk te gaan voor u in Hilversum geeft een ervaren webdesigner u de mogelijkheid om dit systeem te gebruiken en na het laten bouwen van de site.

Een volledige website laten maken doet u bij ons webdesign bureau voor Hilversum: SAM Design.

Technische volledigheid Webshop

Om met de tijd mee te gaan dient uw webshop bij het laten maken voorzien te worden van alle technische functionaliteiten. Een sitemap en snelle laadtijden zijn onderdeel van de technische volledigheid die een deskundige designer voor u realiseert bij het laten bouwen van een webshop.

Door dit te implementeren zult u een stijging in de zoekmachines ervaren omdat de zoekmachines deze manier van een webshop laten maken op prijs stellen.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Conversie voor meer klanten

Een commerciële website draait op het genereren van klanten. Bij ons laat u een website of een webshop maken waarbij een webdesigner van ons webdesign bureau erop let dat de bezoekers die u aantrekt ook daadwerkelijk een aankoop doen. Uw bedrijf in Hilversum heeft baat bij het converteren.

Een goed design kan behoorlijk bijdragen aan de conversie. Denk hier aan het verbeteren van de interactiviteit van uw website, maar ook het plaatsen van de juiste knoppen of afbeeldingen. Bij ons te Hilversum kunt u een professionele website en webshop laten maken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Samenwerken met een webdesign bureau in Hilversum

Het laten maken van een website uitbesteden aan een professioneel webdesign bureau in Hilversum? Bij ons werkt u vanaf het begin samen met een webdesigner die u door het hele proces van het laten bouwen van de website begeleidt.

Responsive (mobiel) webdesign, WordPress, conversie en techniek zitten allen standaard in de diensten die wij leveren.

Kom in gesprek met een deskundige en laat uw website vandaag nog maken voor uw bedrijf in Hilversum.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button