Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Kampen

Als u uw online groei wil stimuleren is een webshop of een website laten maken in Kampen bij ons bureau de beste oplossing. De afgelopen jaren hebben wij honderden conversiegerichte WordPress websites weten te bouwen.

Website laten maken in Kampen – Het proces

Een website laten maken in Kampen start met het bepalen van de doelstelling. Ook bespreken we de doelgroep en uw wensen met betrekking tot de website. Dit soort aspecten lijken minder belangrijk dan dat ze in werkelijkheid zijn. Dit zijn namelijk de bouwstenen van uw website en webshop. Als deze aspecten goed zijn uitgewerkt op de website is de conversiekans maximaal. De tweede fase in het laten maken van een website  of een webshop in Kampen is de conceptfase. Wij zijn ook actief in Zwolle.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De conceptfase

In de conceptfase wordt het skelet van de website opgezet. De basis waar later op wordt voort gebouwd. Na dat het concept is afgerond kunt u nog diverse verbeterpunten doorgeven en aanpassingen laten verrichten. Na uw goedkeuring gaan we verder in het proces van een website laten maken in Kampen, het bouwen van de site.

Het bouwen van de webshop

De webshop die u wil laten maken in Kampen wordt in deze fase gebouwd. Vooraf krijgt u een timetable op de e-mail waarin staat wanneer welke fase is afgerond. Na afronding van elke fase kunt u aanpassingen laten verrichten. Op de afleverdatum zetten we de webshop live en kunt u aan de slag gaan met de invulling ervan. Natuurlijk kunnen we u hier ook

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Responsive website laten maken in Kampen

Een responsive website laten maken in Kampen is tegenwoordig een must have. Waarom? Bijna iedereen internet op zijn of haar mobiel. Er is een gigantische grote doelgroep die u kunt bereiken met een responsive design. Daarom implementeren wij in elke website die u gaat laten maken in Kampen een responsive design. Al uw mobiele bezoekers zal u op deze manier perfect bedienen. Daarnaast kunnen wij ook responsive webshops maken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

WordPress website laten maken in Kampen?

Wat zijn de mogelijkheden inzake een nieuwe website laten maken voor uw onderneming uit Kampen? Wij beantwoorden al uw vragen graag en informeren u over de opties voor het bouwen. Stuur een e-mail naar E-info@samonlinemarketing.nl, bel naar 085 303 5745 of vul het contactformulier in. In het laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een professionele WordPress webshop of een website laten maken in Kampen kunt u het beste terecht bij SAM Design.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button