Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Kampen

Direct een website laten maken in Kampen? Als u uw online groei wil stimuleren is een webshop of een website laten maken in Kampen bij ons bureau de beste oplossing. De afgelopen jaren hebben wij honderden conversiegerichte WordPress websites weten te bouwen.

Website laten maken in Kampen – Het proces

Een website laten maken in Kampen start met het bepalen van de doelstelling. Ook bespreken we de doelgroep en uw wensen met betrekking tot de website. Dit soort aspecten lijken minder belangrijk dan dat ze in werkelijkheid zijn. Dit zijn namelijk de bouwstenen van uw website en webshop. Als deze aspecten goed zijn uitgewerkt op de website is de conversiekans maximaal. De tweede fase in het laten maken van een website  of een webshop in Kampen is de conceptfase. Wij zijn ook actief in Zwolle.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De conceptfase

In de conceptfase wordt het skelet van de website opgezet. De basis waar later op wordt voort gebouwd. Na dat het concept is afgerond kunt u nog diverse verbeterpunten doorgeven en aanpassingen laten verrichten. Na uw goedkeuring gaan we verder in het proces van een website laten maken in Kampen, het bouwen van de site.

Het bouwen van de webshop

De webshop die u wil laten maken in Kampen wordt in deze fase gebouwd. Vooraf krijgt u een timetable op de e-mail waarin staat wanneer welke fase is afgerond. Na afronding van elke fase kunt u aanpassingen laten verrichten. Op de afleverdatum zetten we de webshop live en kunt u aan de slag gaan met de invulling ervan. Natuurlijk kunnen we u hier ook

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Responsive website laten maken in Kampen

Een responsive website laten maken in Kampen is tegenwoordig een must have. Waarom? Bijna iedereen internet op zijn of haar mobiel. Er is een gigantische grote doelgroep die u kunt bereiken met een responsive design. Daarom implementeren wij in elke website die u gaat laten maken in Kampen een responsive design. Al uw mobiele bezoekers zal u op deze manier perfect bedienen. Daarnaast kunnen wij ook responsive webshops maken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

WordPress website laten maken in Kampen?

Wat zijn de mogelijkheden inzake een nieuwe website laten maken voor uw onderneming uit Kampen? Wij beantwoorden al uw vragen graag en informeren u over de opties voor het bouwen. Stuur een e-mail naar E-info@samonlinemarketing.nl, bel naar 085 303 5745 of vul het contactformulier in. In het laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een professionele WordPress webshop of een website laten maken in Kampen kunt u het beste terecht bij SAM Design.

Call Now Button