Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Kerkrade

Het internet biedt veel bezoekers. Een webshop of een website laten maken voor uw bedrijf in Kerkrade is een middel om deze bezoekers op te vangen. Maar wat komt er kijken bij het bouwen van een professionele website en webshop, wat heeft een ervaren webdesigner u te bieden?

Doorgaans is het standaard dat een website wordt afgeleverd met WordPress, responsive (mobiel) design, de technische kanten en een opmaak gericht op conversie.

SAM Design levert maatwerk. Een webshop laten maken of een website laten maken kan naast Kerkrade ook voor Heerlen en Maastricht.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken met WordPress

WordPress heeft zich bewezen in de webdesign kringen. Een webshop of een website laten maken bij ons webdesign bureau te Kerkrade betekent dat onze webdesigners standaard werken met WordPress. Andere CMS zijn ook mogelijk.

Door uw website en webshop te bouwen met WordPress krijgt u na het project alles in eigen hand. Zo bent u niet meer afhankelijk van derden. Met WordPress kunt u de inhoud van uw webpagina’s beheren, bijvoorbeeld teksten aanpassen of uw diensten aanbod veranderen.

Professioneel resultaat en volledige controle? Laat uw website maken door een vakkundige designer van ons webdesign bureau in Kerkrade.

Responsive webshop laten bouwen

De populariteit van de mobiel is een groot onderwerp in webdesign. Een webshop laten maken voor een onderneming in Kerkrade zonder responsive design kan bijna niet meer. Het is een basisbehoefte geworden van vrijwel elke site. Responsive design zorgt ervoor dat mobiele internetgebruikers uw webpagina’s altijd goed kunnen zien omdat deze zich verstellen naarmate de schermen anders zijn.

Bij het bouwen van uw webshop test een ervaren webdesigner de verschillende mobiele apparaten met de bedoeling uw webshop responsive te maken. Door uw webshop te laten maken bij ons webdesign bureau is uw bedrijf in Kerkrade klaar voor de toekomst dankzij een vakkundige webdesigner.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Conversie door webdesign

U in Kerkrade wilt meer dan alleen een mooie site. Wanneer het laten maken van een website commercieel gericht is, is het belangrijk dat het conversie opbrengt. De bezoekers die de internetpagina’s bekijken moeten naar de salespagina geleid worden. Dit kan door interactie maar ook door prikkelende factoren.

Een ervaren webdesigner weet wat bezoekers aanspreekt en kan dit in het webdesign verweven zodat er conversie optreedt. Uw bedrijf in Kerkrade heeft veel baat bij het laten bouwen van een conversiegerichte site.

Laat nu uw website maken door ons professionele webdesign bureau in Kerkrade waarbij conversie standaard zit inbegrepen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Volledige website laten maken

Wanneer u uw website en webshop laat maken door ons webdesign bureau in Kerkrade kunnen wij alles uit handen nemen. Een volledige website laten bouwen, met professionele begeleiding van een ervaren designer.

Een vaste webdesigner wordt gekoppeld aan uw project. WordPress, responsive design voor de mobiele gebruiker, technische onderdelen zoals snelle laadtijden en conversie hoort er allemaal bij.

Een volledige webshop laten maken voor een professioneel resultaat? Neem contact met een deskundige webdesigner voor Kerkrade op over het laten maken van een website.

Call Now Button