Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Kerkrade

Het internet biedt veel bezoekers. Een webshop of een website laten maken voor uw bedrijf in Kerkrade is een middel om deze bezoekers op te vangen. Maar wat komt er kijken bij het bouwen van een professionele website en webshop, wat heeft een ervaren webdesigner u te bieden?

Doorgaans is het standaard dat een website wordt afgeleverd met WordPress, responsive (mobiel) design, de technische kanten en een opmaak gericht op conversie.

SAM Design levert maatwerk. Een webshop laten maken of een website laten maken kan naast Kerkrade ook voor Heerlen en Maastricht.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken met WordPress

WordPress heeft zich bewezen in de webdesign kringen. Een webshop of een website laten maken bij ons webdesign bureau te Kerkrade betekent dat onze webdesigners standaard werken met WordPress. Andere CMS zijn ook mogelijk.

Door uw website en webshop te bouwen met WordPress krijgt u na het project alles in eigen hand. Zo bent u niet meer afhankelijk van derden. Met WordPress kunt u de inhoud van uw webpagina’s beheren, bijvoorbeeld teksten aanpassen of uw diensten aanbod veranderen.

Professioneel resultaat en volledige controle? Laat uw website maken door een vakkundige designer van ons webdesign bureau in Kerkrade.

Responsive webshop laten bouwen

De populariteit van de mobiel is een groot onderwerp in webdesign. Een webshop laten maken voor een onderneming in Kerkrade zonder responsive design kan bijna niet meer. Het is een basisbehoefte geworden van vrijwel elke site. Responsive design zorgt ervoor dat mobiele internetgebruikers uw webpagina’s altijd goed kunnen zien omdat deze zich verstellen naarmate de schermen anders zijn.

Bij het bouwen van uw webshop test een ervaren webdesigner de verschillende mobiele apparaten met de bedoeling uw webshop responsive te maken. Door uw webshop te laten maken bij ons webdesign bureau is uw bedrijf in Kerkrade klaar voor de toekomst dankzij een vakkundige webdesigner.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Conversie door webdesign

U in Kerkrade wilt meer dan alleen een mooie site. Wanneer het laten maken van een website commercieel gericht is, is het belangrijk dat het conversie opbrengt. De bezoekers die de internetpagina’s bekijken moeten naar de salespagina geleid worden. Dit kan door interactie maar ook door prikkelende factoren.

Een ervaren webdesigner weet wat bezoekers aanspreekt en kan dit in het webdesign verweven zodat er conversie optreedt. Uw bedrijf in Kerkrade heeft veel baat bij het laten bouwen van een conversiegerichte site.

Laat nu uw website maken door ons professionele webdesign bureau in Kerkrade waarbij conversie standaard zit inbegrepen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Volledige website laten maken

Wanneer u uw website en webshop laat maken door ons webdesign bureau in Kerkrade kunnen wij alles uit handen nemen. Een volledige website laten bouwen, met professionele begeleiding van een ervaren designer.

Een vaste webdesigner wordt gekoppeld aan uw project. WordPress, responsive design voor de mobiele gebruiker, technische onderdelen zoals snelle laadtijden en conversie hoort er allemaal bij.

Een volledige webshop laten maken voor een professioneel resultaat? Neem contact met een deskundige webdesigner voor Kerkrade op over het laten maken van een website.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button