Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken kosten

Wat zijn de kosten van een website laten maken? De tarieven bij SAM Design lopen flink uiteen. Zoals u in het overzicht hieronder kunt zien, liggen de prijzen geheel aan wat u wilt. Om een indicatie te kunnen geven van de kosten waar u moet moet rekenen bij uw website of webshop, nemen we u mee door de wijze waarop wij onze prijzen bepalen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Wat zijn onze tarieven?

De tarieven van een website laten maken, zijn natuurlijk heel anders dan de totale kosten en de uiteindelijke prijs. In de basis werkt SAM Design vanuit een vast tarief van €75 euro per uur. Dit tarief geldt voor zowel websites als webshops. Hierdoor weet u in ieder geval al wat het vaste tarief van ons webdesign bureau is.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Kosten website laten maken berekenen

U weet het uurtarief voor een website of webshop laten maken. Maar hoe worden vervolgens de totale kosten berekend?

Het berekenen van de totale kosten voor een website laten maken, is een middenweg tussen uw budget en het aantal uren dat wij nodig denken te hebben. In het eerste gesprek maken wij kennis met u en proberen wij een beeld te krijgen van het soort website dat u wilt laten bouwen. Hierbij is het ook handig dat u alvast een budget hiervoor in gedachte heeft. Wanneer we tot gezamenlijke afspraken over het design kunnen komen, kunnen onze webdesigner hier vervolgens een urenberekening op los laten. Dit is inclusief concept, aanpasmomenten, uitwerking én controle. Geen zorgen: de prijs zal niet veranderen. Wij maken een offerte en na goedkeuring staat dit bedrag vast. Als blijkt dat wij meer uren nodig hebben, is dit voor eigen rekening. Bekijk hieronder alvast onze indicatiekosten voor een website laten maken!

Website of webshop: uiteenlopende kosten en tarieven

Zoals u hierboven hebt kunnen zien, lopen de kosten voor een website laten maken flink uiteen. Zo ligt de prijs voor een webshop gemiddeld hoger dan voor een ‘normale’, corporate website. Dit is logisch, daar er ook meer manuren in gaan zitten.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct de kosten van uw website bepalen

Wilt u direct een beeld krijgen van de kosten en tarieven voor een website laten maken? Voel u vrij om vrijblijvend een aanvraag in te dienen. Wij zullen u vervolgens opbellen om enkele gegevens naar ons op te sturen, waarna we een concreet beeld van de kosten kunnen krijgen. Wij zien uw aanvraag tegemoet!

Call Now Button