Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Limburg

Een webshop of een Website laten maken in Limburg? U wil een nieuwe WordPress website laten maken in Limburg? Laat dit doen door de specialisten van SAM Design, die al meer dan vijf jaar ervaring hebben in het bouwen van sites voor particulieren, het MKB en ZZP’ers in en rondom Limburg.

Er zijn diverse redenen waarom een website bouwen tegenwoordig erg belangrijk is. Op diverse manieren kunnen er klanten worden  getrokken. Zo kan er bijvoorbeeld een advertentie in een krant worden geplaatst. Het grot van de klanten vindt u tegenwoordig online. Uw website speelt hierin een cruciale rol. Daarbij geld dat, als de klant uw site / webshop kent hij of zij deze sneller zal doorgeven aan mensen om zich heen die behoefte hebben aan dezelfde diensten. Zo creëert u mond-tot-mond-reclame met de website die u heeft laten maken in Limburg. Wij zijn actief in : Maastricht en Roermond.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Succesvolle website laten maken in Limburg.

Een succesvolle webshop of een website laten maken in Limburg doet u bij SAM Design. Als u bij ons een WordPress site laat bouwen zorgen wij ervoor dat uw site alle ingrediënten bevat om hoog te scoren in Google. Dit is de snelste route naar uw site en webshop.

Om een website op een goede manier te lanceren is voorbereiding essentieel. Een belangrijk voorbeeld voor succes op een site is de content. Dit zijn de verschillende teksten die u gaat plaatsen op de pagina’s op uw site. Ook foto’s zijn tegenwoordig van groot belang om de bezoeker op uw site te houden. Heeft u hier nog niet goed over nagedacht? Dit is geen probleem. Ook op het gebied van teksten en foto’s kunnen wij u van dienst zijn. Een duidelijke Youtube video en andere nieuw media werken ook conversieverhogend op de website of webshop die u gaat laten maken in Limburg.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website laten maken in Limburg.

Een responsive website of een webshop laten maken in Limburg? Dat doen wij dagelijks voor al onze klanten. Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw site op elk type apparaat perfect wordt getoond? Dan bent u bij ons op de goede plek terecht gekomen voor het bouwen en van een responsive WordPress webshop of een website. Of uw site nu beken wordt op een computer, smartphone of tablet. Uw site zal er altijd goed uit zien en deze zal op maat worden geschaald. Het is niet meer van deze tijd dat uw website enkel op de pc goed wordt weergegeven. Hierdoor zal u veel klanten mislopen. Het percentage mobiele internet gebruikers blijft jaarlijks toenemen. Met een responsive website of een webshop laten maken in Limburg speelt u hier optimaal op in.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Website laten maken in Limburg door SAM Design.

Een website laten maken in Limburg waar u veel aanvragen, bestellingen en klanten op gaat genereren. Dat kunt u over laten aan de specialisten van SAM Design. Bij het bouwen houden we rekening met alle facetten die van invloed zijn op het behalen van een hoge conversie.

Wilt u geen ‘standaard’ WordPress website of webshop laten maken in Limburg en heeft u behoefte aan een inventariserend gesprek om uw ideeën voor uw site met een van onze specialisten te besprek? Laat dan uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Ook kunt u ervoor kiezen om telefonisch contact met ons op te nemen om een website en webshop te laten maken in Limburg.

Call Now Button