Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Limburg

Een webshop of een Website laten maken in Limburg? U wil een nieuwe WordPress website laten maken in Limburg? Laat dit doen door de specialisten van SAM Design, die al meer dan vijf jaar ervaring hebben in het bouwen van sites voor particulieren, het MKB en ZZP’ers in en rondom Limburg.

Er zijn diverse redenen waarom een website bouwen tegenwoordig erg belangrijk is. Op diverse manieren kunnen er klanten worden  getrokken. Zo kan er bijvoorbeeld een advertentie in een krant worden geplaatst. Het grot van de klanten vindt u tegenwoordig online. Uw website speelt hierin een cruciale rol. Daarbij geld dat, als de klant uw site / webshop kent hij of zij deze sneller zal doorgeven aan mensen om zich heen die behoefte hebben aan dezelfde diensten. Zo creëert u mond-tot-mond-reclame met de website die u heeft laten maken in Limburg. Wij zijn actief in : Maastricht en Roermond.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Succesvolle website laten maken in Limburg.

Een succesvolle webshop of een website laten maken in Limburg doet u bij SAM Design. Als u bij ons een WordPress site laat bouwen zorgen wij ervoor dat uw site alle ingrediënten bevat om hoog te scoren in Google. Dit is de snelste route naar uw site en webshop.

Om een website op een goede manier te lanceren is voorbereiding essentieel. Een belangrijk voorbeeld voor succes op een site is de content. Dit zijn de verschillende teksten die u gaat plaatsen op de pagina’s op uw site. Ook foto’s zijn tegenwoordig van groot belang om de bezoeker op uw site te houden. Heeft u hier nog niet goed over nagedacht? Dit is geen probleem. Ook op het gebied van teksten en foto’s kunnen wij u van dienst zijn. Een duidelijke Youtube video en andere nieuw media werken ook conversieverhogend op de website of webshop die u gaat laten maken in Limburg.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website laten maken in Limburg.

Een responsive website of een webshop laten maken in Limburg? Dat doen wij dagelijks voor al onze klanten. Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw site op elk type apparaat perfect wordt getoond? Dan bent u bij ons op de goede plek terecht gekomen voor het bouwen en van een responsive WordPress webshop of een website. Of uw site nu beken wordt op een computer, smartphone of tablet. Uw site zal er altijd goed uit zien en deze zal op maat worden geschaald. Het is niet meer van deze tijd dat uw website enkel op de pc goed wordt weergegeven. Hierdoor zal u veel klanten mislopen. Het percentage mobiele internet gebruikers blijft jaarlijks toenemen. Met een responsive website of een webshop laten maken in Limburg speelt u hier optimaal op in.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Website laten maken in Limburg door SAM Design.

Een website laten maken in Limburg waar u veel aanvragen, bestellingen en klanten op gaat genereren. Dat kunt u over laten aan de specialisten van SAM Design. Bij het bouwen houden we rekening met alle facetten die van invloed zijn op het behalen van een hoge conversie.

Wilt u geen ‘standaard’ WordPress website of webshop laten maken in Limburg en heeft u behoefte aan een inventariserend gesprek om uw ideeën voor uw site met een van onze specialisten te besprek? Laat dan uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Ook kunt u ervoor kiezen om telefonisch contact met ons op te nemen om een website en webshop te laten maken in Limburg.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button