Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Lisse

Website laten maken in Lisse om uw producten en diensten te verkopen aan uw doelgroep? Voor een WordPress webshop laten maken in Lisse kunt u terecht bij SAM Design. Volgens ons is een goed ontwerp een design dat niet afleidt en de drempels om af te haken glad strijkt. Een design waarbij de lezer wordt genavigeerd naar het doel wat u voor ogen heeft, zonder dat deze zoeker zich dit beseft. De lezer weet wat hij of zij moet doen. Centraal bij het bouwen staan flow, gevoel en het gedachteproces dat de bezoeker heeft. Achter het creëren van de geschikte look en feel zit een hele wetenschap. Een belangrijk onderdeel van een webshop of een website laten maken in Lisse is de vermenigvuldigingsfactor. Wij zijn ook actief in Leiden.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Professionele website laten maken in Lisse, de basis van succes.

Zoals de titel van deze paragraaf al zegt, een professionele website laten maken in Lisse is de basis van succes. Waarom? Het design van uw WordPress site kan vergeleken worden met een vermenigvuldigingsfactor. Hoe beter de website in elkaar steekt, hoe meer er uit elke marketingactie, bezoeker en tekst kan worden gehaald de jaren die in het verschiet zitten.

Over het algemeen wordt het belang van een website onderschat. Bedrijven willen niet te veel geld investeren in een website terwijl dit in principe de online ‘winkel’ is. Hier investeert u eenmalig een geldbedrag in en kunt u de komende jaren mee vooruit. Daarom raden wij altijd om iets meer te betalen voor de website. Met een mooie website komt u er niet meer tegenwoordig. Een website die zich richt op conversie, dat is nu belangrijk. Daarom bouwen wij enkel sites die gericht zijn op het behalen van de maximale conversie. Een professionele website laten maken in Lisse doen wij veelal in het programma WordPress.

WordPress webshop laten maken in Lisse.

Een professionele webshop laten maken in Lisse in het programma WordPress laat zich kenmerken door enkele voordelen. Zo is dit open source systeem bijvoorbeeld gebruiksvriendelijk. Het beheer is eenvoudig. U kunt na de oplevering eenvoudig pagina’s, video’s en content toevoegen.

Ander voordeel is de kostenbesparing. WordPress is vrij downloadbaar waardoor u geen dure licentiekosten hoeft te betalen. Daarnaast zijn er talloze plug-ins beschikbaar. Het programma is altijd up-to-date doordat ontwikkelaars continu bezig zijn met het verbeteren van dit programma. Zo weet u altijd dat u bent voorzien van de laatste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Het bouwen van een design is altijd anders. De ene keer is het een site die contentrijk is, de andere keer is het een simpele webshop waar meer beelden worden gebruikt. Maar het doel is in de meeste gevallen hetzelfde, verkopen genereren. Dit is het doel wat centraal staat in onze organisatie.

Een professionele site bouwen begint bij het kiezen van goede webhosting. Deze moet betrouwbaar zijn, een hoge uptime hebben, snelle servers en goede support. Dit is de basis waarop een site wordt gebouwd. Ook dit kunnen we voor u realiseren. Zo zijn er nog meer aspecten die belangrijk zijn bij een webshop laten maken in Lisse die we graag met u bespreken.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten maken in Lisse door ervaren specialisten.

Een website laten maken in Lisse bij SAM is een site die is gebouwd door ervaren specialisten. Wij beginnen altijd met luisteren. Wat is het idee wat u heeft achter de website en webshop? Wat wil u bereiken met uw nieuwe website en webshop? Wie zijn de doelgroepen die u wil bereiken?

Op basis van de antwoorden die u geeft brengen we het traject in kaart voor uw website of webshop. Uw manager stelt vervolgens een team samen van professionals. Een team dat perfect past bij de ideeën die u uit wil werken.

Wat wij willen en waar we ons constant mee bezig houden tijdens het bouwen is het volgende. ‘Bedrijven succesvol maken op het online platform’. De eerste stap hierin is het ontwikkelen van een WordPress site. Vervolgens gaan wij een stap verder.

Wij helpen u met het maximaliseren van het rendement uit de online investeringen die u heeft gemaakt voor uw site. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op zaken als responsiveheid, gebruiksvriendelijkheid en het implementeren van Call to Action elementen. Zo zijn er nog meer zaken die van belang zijn bij het verhogen van de conversie. Bij een website laten maken in Lisse nemen we al deze punten mee.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Website laten maken in Lisse met de specialisten van SAM?

Bent u naar aanleiding van dit artikel overtuigd van de kwaliteiten van SAM? Wij gaan graag voor u aan de slag met de bouw van een winstgevende website. Wat onze professionals tot nu toe hebben kunnen bouwen kunt u in ons portfolio terug zien.

WordPress website laten maken in Lisse?

Neem telefonisch, via de mail of middels het contactformulier contact op met een van onze professionals. Voor een website laten maken in Lisse bent u bij SAM op de juiste plek!

Call Now Button