Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Lisse

Website laten maken in Lisse om uw producten en diensten te verkopen aan uw doelgroep? Voor een WordPress webshop laten maken in Lisse kunt u terecht bij SAM Design. Volgens ons is een goed ontwerp een design dat niet afleidt en de drempels om af te haken glad strijkt. Een design waarbij de lezer wordt genavigeerd naar het doel wat u voor ogen heeft, zonder dat deze zoeker zich dit beseft. De lezer weet wat hij of zij moet doen. Centraal bij het bouwen staan flow, gevoel en het gedachteproces dat de bezoeker heeft. Achter het creëren van de geschikte look en feel zit een hele wetenschap. Een belangrijk onderdeel van een webshop of een website laten maken in Lisse is de vermenigvuldigingsfactor. Wij zijn ook actief in Leiden.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Professionele website laten maken in Lisse, de basis van succes.

Zoals de titel van deze paragraaf al zegt, een professionele website laten maken in Lisse is de basis van succes. Waarom? Het design van uw WordPress site kan vergeleken worden met een vermenigvuldigingsfactor. Hoe beter de website in elkaar steekt, hoe meer er uit elke marketingactie, bezoeker en tekst kan worden gehaald de jaren die in het verschiet zitten.

Over het algemeen wordt het belang van een website onderschat. Bedrijven willen niet te veel geld investeren in een website terwijl dit in principe de online ‘winkel’ is. Hier investeert u eenmalig een geldbedrag in en kunt u de komende jaren mee vooruit. Daarom raden wij altijd om iets meer te betalen voor de website. Met een mooie website komt u er niet meer tegenwoordig. Een website die zich richt op conversie, dat is nu belangrijk. Daarom bouwen wij enkel sites die gericht zijn op het behalen van de maximale conversie. Een professionele website laten maken in Lisse doen wij veelal in het programma WordPress.

WordPress webshop laten maken in Lisse.

Een professionele webshop laten maken in Lisse in het programma WordPress laat zich kenmerken door enkele voordelen. Zo is dit open source systeem bijvoorbeeld gebruiksvriendelijk. Het beheer is eenvoudig. U kunt na de oplevering eenvoudig pagina’s, video’s en content toevoegen.

Ander voordeel is de kostenbesparing. WordPress is vrij downloadbaar waardoor u geen dure licentiekosten hoeft te betalen. Daarnaast zijn er talloze plug-ins beschikbaar. Het programma is altijd up-to-date doordat ontwikkelaars continu bezig zijn met het verbeteren van dit programma. Zo weet u altijd dat u bent voorzien van de laatste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Het bouwen van een design is altijd anders. De ene keer is het een site die contentrijk is, de andere keer is het een simpele webshop waar meer beelden worden gebruikt. Maar het doel is in de meeste gevallen hetzelfde, verkopen genereren. Dit is het doel wat centraal staat in onze organisatie.

Een professionele site bouwen begint bij het kiezen van goede webhosting. Deze moet betrouwbaar zijn, een hoge uptime hebben, snelle servers en goede support. Dit is de basis waarop een site wordt gebouwd. Ook dit kunnen we voor u realiseren. Zo zijn er nog meer aspecten die belangrijk zijn bij een webshop laten maken in Lisse die we graag met u bespreken.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten maken in Lisse door ervaren specialisten.

Een website laten maken in Lisse bij SAM is een site die is gebouwd door ervaren specialisten. Wij beginnen altijd met luisteren. Wat is het idee wat u heeft achter de website en webshop? Wat wil u bereiken met uw nieuwe website en webshop? Wie zijn de doelgroepen die u wil bereiken?

Op basis van de antwoorden die u geeft brengen we het traject in kaart voor uw website of webshop. Uw manager stelt vervolgens een team samen van professionals. Een team dat perfect past bij de ideeën die u uit wil werken.

Wat wij willen en waar we ons constant mee bezig houden tijdens het bouwen is het volgende. ‘Bedrijven succesvol maken op het online platform’. De eerste stap hierin is het ontwikkelen van een WordPress site. Vervolgens gaan wij een stap verder.

Wij helpen u met het maximaliseren van het rendement uit de online investeringen die u heeft gemaakt voor uw site. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op zaken als responsiveheid, gebruiksvriendelijkheid en het implementeren van Call to Action elementen. Zo zijn er nog meer zaken die van belang zijn bij het verhogen van de conversie. Bij een website laten maken in Lisse nemen we al deze punten mee.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Website laten maken in Lisse met de specialisten van SAM?

Bent u naar aanleiding van dit artikel overtuigd van de kwaliteiten van SAM? Wij gaan graag voor u aan de slag met de bouw van een winstgevende website. Wat onze professionals tot nu toe hebben kunnen bouwen kunt u in ons portfolio terug zien.

WordPress website laten maken in Lisse?

Neem telefonisch, via de mail of middels het contactformulier contact op met een van onze professionals. Voor een website laten maken in Lisse bent u bij SAM op de juiste plek!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button