Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Maastricht

Online groei behalen? De oplossing hiervoor is een webshop of een website laten maken in Maastricht. Met de kennis en ervaring van de experts van SAM Design bent u verzekerd van een succesvolle website.

De eerste stap in het behalen van succes is het bepalen van de doelstellingen die u wil behalen. Vervolgens moet de doelgroep worden bepaald. De doelstellingen en doelgroep vormen de basis in het bouwen van de website en webshop. Als hier een geschikte balans tussen ontstaat is de kans op succes het grootste. Om welke redenen u bij een expert van ons bedrijf moet zijn om uw website door te laten maken in Maastricht, leest u in het vervolg van deze pagina.

SAM Design bouwt niet alleen websites in Maastricht. Ook kunt u uw website laten maken (Limburg) in RoermondVenloHeerlenSittard en Kerkrade.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress website laten maken in Maastricht 

Als u de keuze maakt om een WordPress website te laten maken in Maastricht, garanderen wij u de beste combinatie van design en techniek. Technisch zal de website perfect in elkaar zitten. Het design zal uw bezoekers verleiden tot een aankoop. Als wij beide onderdelen op elkaar hebben afgestemd, zullen er leads, bestellingen en aankopen worden gegenereerd. Kortom, een professionele website laten maken door een expert van ons bureau in Maastricht is de eerste stap in het genereren van groei voor uw business.

Webshop laten maken in Maastricht met het oog op gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid staat vanaf de eerste stap in het ontwikkelen centraal als u ervoor kiest om een webshop te laten maken bij ons bedrijf in Maastricht. De WordPress sites zijn op maat, onderscheidend en betaalbaar. Uw nieuwe site ontwikkelen we in een CMS (Content Management Systeem), zoals Yoomla, Drupal, Magento en WordPress. De systemen zijn eenvoudig te gebruiken, altijd voorzien van de modernste technieken en werken kostenbesparend. Zo zijn er nog enkele pluspunten van de netbenoemde systemen. Een expert van ons bedrijf informeert u hier graag verder over en vertelt u graag meer over hoe een webshop laten maken in Maastricht in zijn werk gaat.

Responsive design bouwen in uw website

Behalve voor het laten maken van een nieuwe website in Maastricht, kunt u ons inschakelen voor het implementeren van een responsive design. Tegenwoordig speelt ons leven zich veelal af achter schermen. Daarom is het belangrijk om een responsive website te hebben. Deze biedt op alle soorten schermen een optimale gebruikerservaring. Elk design dat bij we bij SAM Design bouwen dat live gaat, bezit een responsive design.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Het eerste concept van de WordPress website

Een website laten maken in Maastricht start met de ontwikkeling van het concept. Met onze creatieve geest bedenken we telkens weer iets unieks. Uiteindelijk bouwen we een onderscheidende website en webshop met eigen huisstijl. Ook voor een online marketing campagne of voor het behalen van een andere online doelstelling kunt u contact opnemen met ons bureau.

Vandaag nog een website laten maken in Maastricht?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel een van onze specialisten op als u een WordPress webshop en website wil laten maken in Maastricht.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button