Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

WordPress website laten maken Nijmegen

Wilt u ook een WordPress website laten maken in Nijmegen? Uw website laten bouwen in Nijmegen doet u dan bij SAM. Ons bureau is gespecialiseerd in de ontwikkeling van prachtige, conversiegerichte websites, voorzien van een CMS als WordPress. Met dit CMS kunt u uw website op een eenvoudige manier beheren. Onderhoud door een externe partij is niet langer nodig, omdat u de informatie en content op uw website zelf kunt wijzigen. Nieuw afbeeldingen toevoegen, een blog schrijven of nieuwe pagina aanmaken. Dit is allemaal in een handomdraai geregeld. Dit is niet de enige reden om een website te laten maken in Nijmegen door SAM. Wilt u weten waarom u ons bureau moet inschakelen voor het laten maken van uw WordPress website in Nijmegen, lees dan verder!

Zo werken wij

Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Wat wij belangrijk vinden

Professionele WordPress website laten maken in Nijmegen

Een WordPress website laten maken in Nijmegen bij SAM zal altijd een website zijn van hoge kwaliteit die aan alle moderne eisen op het gebied van design voldoet. Van tevoren kunnen wij u exact aangeven hoeveel uren er in het ontwerp en in de bouw van de website gaan zitten. Zo krijgt u duidelijkheid over de kosten van een nieuwe website bouwen.

Doordat wij in het CMS WordPress werken, worden er een hoop kosten bespaard. Het programma is namelijk gratis. Er hoeft geen code te worden geschreven. Daarnaast is dit open source programma altijd up-to-date. Een WordPress website laten maken in Nijmegen bij ons bureau zal u een hoop nieuwe klanten op leveren.

WordPress website laten maken Nijmegen

Lees enkele van onze klantenverhalen

WordPress website laten maken door een professional in Nijmegen

Een WordPress website laten maken in Nijmegen bij SAM zal altijd volgens een vast stappenplan gebeuren: inventarisatiefase, conceptfase, ontwikkelingsfase, afrondingsfase. In dit gehele proces wordt u daarbij bijgestaan door een persoonlijk aangewezen specialist van ons bureau. Deze brengt samen met u uw doelgroep, visie en het doel van uw website in kaart. Hij neemt de uitvoering voor zijn rekening, waarbij hij ook te werk gaat als uw vaste contactpersoon. Tussentijds kunt u daarbij nog verschillende aanpassingen verrichten, zodat het design naadloos aansluit op wat u in eerste instantie voor ogen heeft.

Heeft u al interesse? Een professional van ons bureau vertelt u graag meer over dit stappenplan en hoe wij succesvolle websites ontwikkelen.

Neem direct contact met ons op via 085 303 5754, of mail ons via info@sam-onlinemarketing.nl en laat uw WordPress website maken in Nijmegen door SAM Design.

Nu aanvragen

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content