Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Nijmegen

Wilt u ook een WordPress website laten maken in Nijmegen? Uw website laten bouwen in Nijmegen doet u dan bij SAM. Ons bureau is gespecialiseerd in de ontwikkeling van prachtige, conversiegerichte websites, voorzien van een CMS als WordPress. Met dit CMS kunt u uw website op een eenvoudige manier beheren. Onderhoud door een externe partij is niet langer nodig, omdat u de informatie en content op uw website zelf kunt wijzigen. Nieuw afbeeldingen toevoegen, een blog schrijven of nieuwe pagina aanmaken. Dit is allemaal in een handomdraai geregeld. Dit is niet de enige reden om een website te laten maken in Nijmegen door SAM. Wilt u weten waarom u ons bureau moet inschakelen voor het laten maken van uw WordPress website in Nijmegen, lees dan verder!

Uw website of webshop laten bouwen doet u bij SAM Design! 


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Professionele WordPress website laten maken in Nijmegen

Een WordPress website laten maken in Nijmegen bij SAM zal altijd een website zijn van hoge kwaliteit die aan alle moderne eisen op het gebied van design voldoet. Van tevoren kunnen wij u exact aangeven hoeveel uren er in het ontwerp en in de bouw van de website gaan zitten. Zo krijgt u duidelijkheid over de kosten van een nieuwe website bouwen.

Doordat wij in het CMS WordPress werken, worden er een hoop kosten bespaard. Het programma is namelijk gratis. Er hoeft geen code te worden geschreven. Daarnaast is dit open source programma altijd up-to-date. Een WordPress website laten maken in Nijmegen bij ons bureau zal u een hoop nieuwe klanten op leveren.
Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

WordPress website laten maken door een professional in Nijmegen

Een WordPress website laten maken in Nijmegen bij SAM zal altijd volgens een vast stappenplan gebeuren: inventarisatiefase, conceptfase, ontwikkelingsfase, afrondingsfase. In dit gehele proces wordt u daarbij bijgestaan door een persoonlijk aangewezen specialist van ons bureau. Deze brengt samen met u uw doelgroep, visie en het doel van uw website in kaart. Hij neemt de uitvoering voor zijn rekening, waarbij hij ook te werk gaat als uw vaste contactpersoon. Tussentijds kunt u daarbij nog verschillende aanpassingen verrichten, zodat het design naadloos aansluit op wat u in eerste instantie voor ogen heeft.

Heeft u al interesse? Een professional van ons bureau vertelt u graag meer over dit stappenplan en hoe wij succesvolle websites ontwikkelen.

Neem direct contact met ons op via 085 303 5754, of mail ons via info@sam-onlinemarketing.nl en laat uw WordPress website maken in Nijmegen door SAM Design.

Call Now Button