Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Nijmegen

Wilt u ook een WordPress website laten maken in Nijmegen? Uw website laten bouwen in Nijmegen doet u dan bij SAM. Ons bureau is gespecialiseerd in de ontwikkeling van prachtige, conversiegerichte websites, voorzien van een CMS als WordPress. Met dit CMS kunt u uw website op een eenvoudige manier beheren. Onderhoud door een externe partij is niet langer nodig, omdat u de informatie en content op uw website zelf kunt wijzigen. Nieuw afbeeldingen toevoegen, een blog schrijven of nieuwe pagina aanmaken. Dit is allemaal in een handomdraai geregeld. Dit is niet de enige reden om een website te laten maken in Nijmegen door SAM. Wilt u weten waarom u ons bureau moet inschakelen voor het laten maken van uw WordPress website in Nijmegen, lees dan verder!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Professionele WordPress website laten maken in Nijmegen

Een WordPress website laten maken in Nijmegen bij SAM zal altijd een website zijn van hoge kwaliteit die aan alle moderne eisen op het gebied van design voldoet. Van tevoren kunnen wij u exact aangeven hoeveel uren er in het ontwerp en in de bouw van de website gaan zitten. Zo krijgt u duidelijkheid over de kosten van een nieuwe website bouwen.

Doordat wij in het CMS WordPress werken, worden er een hoop kosten bespaard. Het programma is namelijk gratis. Er hoeft geen code te worden geschreven. Daarnaast is dit open source programma altijd up-to-date. Een WordPress website laten maken in Nijmegen bij ons bureau zal u een hoop nieuwe klanten op leveren.
Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

WordPress website laten maken door een professional in Nijmegen

Een WordPress website laten maken in Nijmegen bij SAM zal altijd volgens een vast stappenplan gebeuren: inventarisatiefase, conceptfase, ontwikkelingsfase, afrondingsfase. In dit gehele proces wordt u daarbij bijgestaan door een persoonlijk aangewezen specialist van ons bureau. Deze brengt samen met u uw doelgroep, visie en het doel van uw website in kaart. Hij neemt de uitvoering voor zijn rekening, waarbij hij ook te werk gaat als uw vaste contactpersoon. Tussentijds kunt u daarbij nog verschillende aanpassingen verrichten, zodat het design naadloos aansluit op wat u in eerste instantie voor ogen heeft.

Heeft u al interesse? Een professional van ons bureau vertelt u graag meer over dit stappenplan en hoe wij succesvolle websites ontwikkelen.

Neem direct contact met ons op via 085 303 5754, of mail ons via info@sam-onlinemarketing.nl en laat uw WordPress website maken in Nijmegen door SAM Design.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button