Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Rotterdam goedkoop

Wilt u ook een goedkope website laten maken in Rotterdam? Dan is SAM Design de partij waar u een professionele website kunt laten maken. Ons webdesign bureau zorgt er voor dat uw wensen worden vertaald in een mooie website. Wij helpen ondernemers in Rotterdam en omstreken met de ontwikkeling van een conversie gerichte website waarin de huisstijl van het desbetreffende bedrijf is verwerkt. Wanneer u een goedkope website wilt laten in Rotterdam, zorgen wij er voor dat het gebruiksgemak van deze website er niet onder komt te lijden.

Gebruiksgemak

Bij het maken van een website zetten wij het gebruiksgemak op de eerste plaats. Uw bezoekers moeten eenvoudig kunnen navigeren op uw site. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de website visueel aantrekkelijk is. Een aantrekkelijke website zorgt er namelijk voor dat bezoekers meer informatie tot zich nemen en dat ze langer op uw website blijven. Volgende stap is de website zo inrichten dat bezoekers overgaan tot conversie. Ook speelt de content natuurlijk een belangrijke rol hierin. Kortom: een website die wij opleveren is niet alleen mooi, maar ook praktisch en gericht op het behalen van de maximale conversie. Dit alles voor een lage prijs en relatief lage kosten. Website laten maken in Rotterdam, doet u goedkoop en vakkundig bij SAM.

Uw website laten maken of webshop laten maken doet u bij SAM Design! 


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Zakelijke website laten maken in Rotterdam goedkoop

Ook u kunt een goedkope website laten maken in Rotterdam. Wij zorgen voor een professionele site. Een goede website is tegenwoordig een must voor ieder bedrijf. Het is immers uw online visitekaartje. Als uw website niet professioneel oogt, zullen veel bezoekers uw website verlaten. Daarnaast worden websites die mobielvriendelijk zijn beter getoond in Google op de smartphone en tablet. Voor een Magento, Yoomla, Drupal of WordPress website laten maken in Rotterdam voor een lage prijs kan u altijd bij ons terecht. Wij zijn in staat met al deze programma’s voor u aan de slag te gaan. Benieuwd wie onze klanten zijn? Bekijk dan ons portfolio of neem contact met ons op. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien van bedrijven die een website hebben laten maken in Rotterdam bij ons bedrijf, goedkoop en vakkundig.

Website laten maken in Rotterdam: goedkoop en responsive

Website laten maken in Rotterdam, goedkoop of duurkoop. Dat is de vraag die wij altijd stellen. In uw website kunt u beter meer investeren. Dit is namelijk een van de belangrijkste onderdelen in het genereren van online leads. Uit ervaring weten wij dat de kosten nooit opwegen tegen de opbrengsten. Een website die responsive is en een website die vindbaar is in Google. Beiden kunnen we voor u realiseren. Van de opzet tot het live zetten van de WordPress website denken we met uw mee. Interesse in een website laten maken in Rotterdam, goedkoop en vakkundig voor een lage prijs?

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten maken Rotterdam goedkoop en op maat

Website laten maken Rotterdam goedkoop en professioneel. Bij SAM kan het. Bij ons betaalt u voor wat u wil. Wij werken niet met pakketten maar met maatwerk. Als wij 10 uur nodig hebben om al uw wensen te realiseren, zal u 10 uur betalen. De prijs en kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen.

Heeft u interesse in een professionele website laten maken in  Rotterdam? Neem dan contact op met onze specialisten. Een website laten maken in Rotterdam, goedkoop en vakkundig, kan bij SAM!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button