Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Rotterdam goedkoop

Wilt u ook een goedkope website laten maken in Rotterdam? Dan is SAM Design de partij waar u een professionele website kunt laten maken. Ons webdesign bureau zorgt er voor dat uw wensen worden vertaald in een mooie website. Wij helpen ondernemers in Rotterdam en omstreken met de ontwikkeling van een conversie gerichte website waarin de huisstijl van het desbetreffende bedrijf is verwerkt. Wanneer u een goedkope website wilt laten in Rotterdam, zorgen wij er voor dat het gebruiksgemak van deze website er niet onder komt te lijden.

Gebruiksgemak

Bij het maken van een website zetten wij het gebruiksgemak op de eerste plaats. Uw bezoekers moeten eenvoudig kunnen navigeren op uw site. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de website visueel aantrekkelijk is. Een aantrekkelijke website zorgt er namelijk voor dat bezoekers meer informatie tot zich nemen en dat ze langer op uw website blijven. Volgende stap is de website zo inrichten dat bezoekers overgaan tot conversie. Ook speelt de content natuurlijk een belangrijke rol hierin. Kortom: een website die wij opleveren is niet alleen mooi, maar ook praktisch en gericht op het behalen van de maximale conversie. Dit alles voor een lage prijs en relatief lage kosten. Website laten maken in Rotterdam, doet u goedkoop en vakkundig bij SAM.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Zakelijke website laten maken in Rotterdam goedkoop

Ook u kunt een goedkope website laten maken in Rotterdam. Wij zorgen voor een professionele site. Een goede website is tegenwoordig een must voor ieder bedrijf. Het is immers uw online visitekaartje. Als uw website niet professioneel oogt, zullen veel bezoekers uw website verlaten. Daarnaast worden websites die mobielvriendelijk zijn beter getoond in Google op de smartphone en tablet. Voor een Magento, Yoomla, Drupal of WordPress website laten maken in Rotterdam voor een lage prijs kan u altijd bij ons terecht. Wij zijn in staat met al deze programma’s voor u aan de slag te gaan. Benieuwd wie onze klanten zijn? Bekijk dan ons portfolio of neem contact met ons op. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien van bedrijven die een website hebben laten maken in Rotterdam bij ons bedrijf, goedkoop en vakkundig.

Website laten maken in Rotterdam: goedkoop en responsive

Website laten maken in Rotterdam, goedkoop of duurkoop. Dat is de vraag die wij altijd stellen. In uw website kunt u beter meer investeren. Dit is namelijk een van de belangrijkste onderdelen in het genereren van online leads. Uit ervaring weten wij dat de kosten nooit opwegen tegen de opbrengsten. Een website die responsive is en een website die vindbaar is in Google. Beiden kunnen we voor u realiseren. Van de opzet tot het live zetten van de WordPress website denken we met uw mee. Interesse in een website laten maken in Rotterdam, goedkoop en vakkundig voor een lage prijs?

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten maken Rotterdam goedkoop en op maat

Website laten maken Rotterdam goedkoop en professioneel. Bij SAM kan het. Bij ons betaalt u voor wat u wil. Wij werken niet met pakketten maar met maatwerk. Als wij 10 uur nodig hebben om al uw wensen te realiseren, zal u 10 uur betalen. De prijs en kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen.

Heeft u interesse in een professionele website laten maken in  Rotterdam? Neem dan contact op met onze specialisten. Een website laten maken in Rotterdam, goedkoop en vakkundig, kan bij SAM!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button