Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Sittard

Professionele website laten maken in Sittard? U weet hoe belangrijk het internet is. De WordPress webshop die u wil laten bouwen is de visitekaart van uw bedrijf.

Een expert helpt u graag met de bouw van uw online uithangbord. Naast het bouwen van websites die een lust zijn voor het oog, richten we ons op het doel wat u wil behalen met de website. U wil dat de bezoekers worden omgezet in klanten. Dit zullen wij voor u bewerkstelligen. Zo zijn er nog enkele redenen waarom een website laten maken in Sittard door een professional van ons bureau moet worden gedaan.

SAM Design bouwt niet alleen websites / webshops in Sittard. Ook kunt u uw website laten maken in Maastricht, Roermond, Venlo, Heerlen,en Kerkrade.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De professional om uw website door te laten maken in Sittard

Een website laten maken in Sittard is bij ons bedrijf anders dan bij andere bedrijven. Door onze werkwijze worden bezoekers sneller klant. Bij ons bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke WordPress webshop met een duidelijke navigatiestructuur.

Doordat wij ook gespecialiseerd zijn in Search Engine Optimization weten wij hoe bezoekers beslissingen maken en hoe ze op een website surfen. Door deze kennis weten we hoe we bezoekers moeten verleiden tot het aanschaffen van services en producten. Een ander onderdeel wat belangrijk is bij het laten maken van een website of een webshop in Sittard is de huisstijl.
Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Onderscheidende huisstijl laten maken voor uw website in Sittard

Naast het laten maken van een website in Sittard, kunnen wij voor u een visitekaart, logo of ander visueel onderdeel van een website voor u maken. De huisstijl die we ontwikkelen is altijd voorzien van een onderscheidend lettertype, design, logo en kleurenpalet. De bedrijfsidentiteit zal sterker zijn als uw huisstijl consistent is. Als u uw website wil laten maken door een specialist in Sittard bent u de komende jaren voorzien van een moderne site.

Website laten bouwen in Sittard voor alle apparaten?

De website die u gaat laten maken in Sittard biedt op elk apparaat de beste gebruikerservaring. Een design wat responsive is, is tegenwoordig van groot belang voor elke site. Al uw bezoekers kunnen zo makkelijk navigeren op uw website.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met een WordPress professional?

Graag gaan we aan de slag met het bouwen van een aantrekkelijke, conversiegerichte website. Op deze WordPress website worden de doelen van uw bedrijf behaald. Contact opnemen met ons bureau kan telefonisch op 085 303 5745, via de e-mail op info@sam-onlinemarketing.nl of door het invullen van het contactformulier. Vandaag nog een website laten maken in Sittard?

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button