Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Sittard

Professionele website laten maken in Sittard? U weet hoe belangrijk het internet is. De WordPress webshop die u wil laten bouwen is de visitekaart van uw bedrijf.

Een expert helpt u graag met de bouw van uw online uithangbord. Naast het bouwen van websites die een lust zijn voor het oog, richten we ons op het doel wat u wil behalen met de website. U wil dat de bezoekers worden omgezet in klanten. Dit zullen wij voor u bewerkstelligen. Zo zijn er nog enkele redenen waarom een website laten maken in Sittard door een professional van ons bureau moet worden gedaan.

SAM Design bouwt niet alleen websites / webshops in Sittard. Ook kunt u uw website laten maken in Maastricht, Roermond, Venlo, Heerlen,en Kerkrade.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De professional om uw website door te laten maken in Sittard

Een website laten maken in Sittard is bij ons bedrijf anders dan bij andere bedrijven. Door onze werkwijze worden bezoekers sneller klant. Bij ons bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke WordPress webshop met een duidelijke navigatiestructuur.

Doordat wij ook gespecialiseerd zijn in Search Engine Optimization weten wij hoe bezoekers beslissingen maken en hoe ze op een website surfen. Door deze kennis weten we hoe we bezoekers moeten verleiden tot het aanschaffen van services en producten. Een ander onderdeel wat belangrijk is bij het laten maken van een website of een webshop in Sittard is de huisstijl.
Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Onderscheidende huisstijl laten maken voor uw website in Sittard

Naast het laten maken van een website in Sittard, kunnen wij voor u een visitekaart, logo of ander visueel onderdeel van een website voor u maken. De huisstijl die we ontwikkelen is altijd voorzien van een onderscheidend lettertype, design, logo en kleurenpalet. De bedrijfsidentiteit zal sterker zijn als uw huisstijl consistent is. Als u uw website wil laten maken door een specialist in Sittard bent u de komende jaren voorzien van een moderne site.

Website laten bouwen in Sittard voor alle apparaten?

De website die u gaat laten maken in Sittard biedt op elk apparaat de beste gebruikerservaring. Een design wat responsive is, is tegenwoordig van groot belang voor elke site. Al uw bezoekers kunnen zo makkelijk navigeren op uw website.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met een WordPress professional?

Graag gaan we aan de slag met het bouwen van een aantrekkelijke, conversiegerichte website. Op deze WordPress website worden de doelen van uw bedrijf behaald. Contact opnemen met ons bureau kan telefonisch op 085 303 5745, via de e-mail op info@sam-onlinemarketing.nl of door het invullen van het contactformulier. Vandaag nog een website laten maken in Sittard?

Call Now Button