Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten bouwen Tilburg

Website laten bouwen in Tilburg? Een WordPress website laten maken in Tilburg doet u bij SAM. De online wereld zit vol met potentiële klanten, deze kunnen ervoor zorgen dat uw omzet aanzienlijk gaat toenemen. Wij zorgen ervoor dat de kans op sales op uw website het hoogst is. We kijken altijd naar het uiteindelijke doel: een hogere conversie bereiken. Uiteindelijk draait het allemaal om de opbrengsten. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van design. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor de ontwikkeling van websites, webshops, responsive designs en andere online applicaties. Dat betekent voor u een onderscheidende huisstijl compleet met logo, design, letter en kleurpalet. Al uw correspondentie en communicatie krijgt hierdoor een eenduidig doel.

Een website laten bouwen in Tilburg doen wij met een team vol professionals. Lees direct verder over een website of webshop laten maken! 


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten bouwen met ons team in Tilburg.

Voor een website laten bouwen in Tilburg werken bij ons diverse professionals zoals copywriters, marketeers, webdesigners & programmeurs samen aan uw website. Voor elke discipline is een hoop specialistische kennis benodigd. Als u bij ons een website gaat laten maken in Tilburg krijgt u de combinatie van al deze disciplines. Dit ziet elke klant terug in het eindresultaat: succesvolle WordPress websites waarvan de conversie hoog ligt. In andere woorden, u krijgt een winstgevende website. De investering in ons kan snel terug betaald worden uit het geld wat u gaat verdienen met de ontwikkelde website. Een website laten bouwen in Tilburg is de eerste stap naar een rendabele onderneming.

Doelgerichte website laten bouwen in Tilburg.

Vele klanten gingen u al voor en hebben een website laten bouwen in Tilburg door SAM. Websites die wij maken worden gekenmerkt door: doelgerichtheid, aantrekkelijkheid, functionaliteit,  responsive design (website functioneel op alle mobiele apparaten), etc. Wij bieden een totaalpakket en kunnen alles op de website voor u op maat maken. Dit willen we graag aan u laten zien. Uw succesvolle WordPress website laten maken in Tilburg doet u bij ons bureau. Neem direct contact op met een van onze specialisten. Website laten bouwen in Tilburg door een specialist?

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button