Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Tilburg

Professionele WordPress website laten maken in TilburgDit is tegenwoordig een must voor elke ambitieuze ondernemer in deze regio. Een conversiegerichtewebsite laten bouwen in Tilburg is de oplossing voor uw bedrijf. We leven tegenwoordig in een internettijdperk. Uw site is het visitekaartje voor uw bedrijf. Hier wil ons bedrijf u graag bij helpen. Naast dat wij prachtige designs bouwen zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van conversie gerichte websites. Dit wil zeggen een site die een bezoeker omzet in een klant. WordPress website of webshop laten maken in Tilburg?

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Professionele WordPress website laten maken in Tilburg.

Een WordPress website laten maken in Tilburg bij SAM is anders dan bij alle andere bedrijven. Dankzij de manier waarop wij websites bouwen gaan uw potentiële klanten sneller uw producten en/of diensten aanschaffen. Hier zal u als ondernemer het meeste geld mee verdienen!

Bent u op zoek naar een unieke huisstijl voor uw nieuwe of bestaande bedrijf. Of is uw bestaande huisstijl toe aan vernieuwing? SAM ontwerpt uw logo, briefpapier, visitekaartje en enveloppen, standaard druk klaar aangeleverd. Dat betekent een onderscheidende huisstijl compleet met logo, design, letter en kleurpalet. Al uw correspondentie en communicatie krijgt hierdoor een eenduidige, krachtige identiteit aangemeten. De WordPress website die u gaat laten maken in Tilburg zal mee gaan met de toekomst.

 

Moderne WordPress website laten maken in Tilburg.

Een moderne WordPress website laten maken in Tilburg doet u bij SAM. Wij gaan mee met de toekomst, en hoe! Wanneer wij een website laten maken doen wij dit alleen maar wanneer deze is voorzien van een responsive design. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker uw website op optimale wijze kunnen bekijken, ongeacht het medium wat gebruikt wordt!

Website laten bouwen in Tilburg?
Graag gaan wij voor u aan de slag. Neem via de E-mail op info@sam-onlinemarketing.nl of telefonisch op 085 303 5745 contact met ons op om een succesvolle WordPress website te laten maken in Tilburg.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button