Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Utrecht goedkoop

Wilt u ook een goedkope website laten maken in Utrecht? Dan is SAM Design uw aangewezen specialist. Een professionele website is belangrijk voor een passende presentatie van uw bedrijf in Utrecht. Is uw huidige website is verouderd en trekt u weinig klanten. Dan is het tijd om na te denken over een professionele website laten maken in Utrecht. Uw webdesign zal dan up-to-date zijn en u kunt zichzelf onderscheiden van uw concurrenten. SAM design maakt uw website snel, professioneel en betaalbaar (Voor een lage prijs). U zal een gebruiksvriendelijke website opgeleverd krijgen die u zelf eenvoudig kunt beheren. Ook kunnen we uw website optimaliseren voor de zoekmachines. Wilt u een onderscheidend design op maat laten maken voor lage kosten? Wanneer u een goedkope website wilt laten maken in Utrecht, kunt u terecht bij SAM.

Uw website of webshop laten maken doet u bij SAM Design!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken in Utrecht, goedkoop en vakkundig

Website laten maken in Utrecht, goedkoop en vakkundig en deze zelf eenvoudig beheren? Dat is mogelijk. Elk website is voorzien van een CMS (Content management systeem). Hiermee kunt u eenvoudig uw professionele website beheren. WordPress is een stabiel en veilig beheersysteem. Dit systeem werkt goed en is makkelijk om te leren gebruiken.

Na de oplevering van de site kunt u deze voor uw bedrijf zelf eenvoudig aanpassen en zelf onderhouden. Ook kunt u ervoor kiezen om de website uit te breiden of aan te passen. WordPress heeft veel handige opties en plug-ins. Een van de belangrijkste plug-ins is de SEO-plugin die uw website controleert op de juiste zoektermen. Zo kan u uw website vindbaar maken in de zoekmachines. Wilt u ook een WordPress website laten maken in Utrecht? Neem contact op, wij vertellen u graag meer over de prijs.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Veelzijdige website laten maken in Utrecht goedkoop

Een veelzijdige website laten maken Utrecht die goedkoop is. Dat is de kracht van SAM. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw website bezoekers in Utrecht uw website kunnen vinden. Dat de teksten worden gelezen, er wordt doorgeklikt op de website of er wordt overgegaan tot de gewenste actie.

Een effectief grafisch ontwerp verleidt de bezoekers en stimuleert ze om op de knop ”Vraag een offerte aan” te klikken. Als ervaren bureau gaan we altijd professioneel te werk en bouwen we natuurlijk een opvallende call to action knop of banner in. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs. Een goedkope website laten maken in Utrecht doet u daarom bij SAM Design!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vandaag nog een website laten maken in Utrecht, goedkoop?

Website laten maken in Utrecht, goedkoop en vakkundig. Wij hebben veel ondernemers geholpen bij de realisatie van een mooie, effectieve onderscheidende website. Onze klanten waarderen ons altijd omdat we er in slagen om een professionele website te laten maken in Utrecht.

Benieuwd naar de kosten/prijs van onze service? Wilt u een onderscheidende site op maat laten ontwikkelen kan al vanaf € 999,-. Meer weten? Neem gerust contact met een van onze specialisten op. Wij vertellen u graag meer over onze projectaanpak en onze werkwijze. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en laat uw website goedkoop maken in Utrecht!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button