Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Professionele website laten maken Utrecht

Professionele website laten maken in Utrecht? Voor een website laten maken in Utrecht, goedkoop en vakkundig kunt u terecht bij SAM. Wij hebben passie voor het ontwerp. We maken unieke designs waarbij gebruikersgemak voorop staat. Een mooie schil is niets zonder simpel werkende techniek. Wij implementeren de perfecte techniek voor u. Een WordPress website maken wij altijd mobielvriendelijk. We zorgen voor een unieke online ervaring. Op elk device zal uw website optimaal werken. Wij bouwen automatisch een responsive en mobiel design in. Ook voor het ontwerpen van een logo, huisstijl of ander visueel aspect op uw website kunnen wij u van dienst zijn. Met het gebruiksvriendelijke WordPress kunt u zelf eenvoudig uw website beheren. Wat heeft u aan een website als u niet vindbaar bent? Wij zorgen dat uw website online succesvol wordt? Professionele website laten maken in Utrecht?

SAM Design is niet alleen werkzaam in Utrecht, maar ook in omringende steden, zoals Zeist, Nieuwegein, De Bilt, Amersfoort en Hilversum. Uw website of webshop laten maken doet u bij SAM Design! 


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Hoe u uw professionele website in Utrecht kunt laten maken

Een professionele website laten maken in Utrecht doen wij volgens een vaste werkwijze. Op deze manier zorgen wij er voor dat we de kosten laag houden, dat uw wensen duidelijk in het design naar voren komen, en dat uw website gericht is op het behalen van conversie.

Luisteren: In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door. Al uw wensen en voorkeuren worden doorgenomen. Zo hebben we een goed beeld en komt u niet voor verrassingen te staan.

Ontwerpen: We maken een functioneel ontwerp. Uw wensen worden vertaald in een passend ontwerp. Vervolgens gaan onze ontwerpers in de conceptfase aan de slag met de uitwerking van een grafisch voorstel.

Bouwen: Als het concept definitief is, volgt de daadwerkelijke realisatie of huisstijl. Tijdens het proces informeren we u over de ontwikkeling van de website. In elke stap houden we u op de hoogte van de gemaakte vorderingen.

De website staat live: Uw website wordt live gezet. Vervolgens zetten we onze samenwerking voort en denken we met u mee om uw WordPress website te onderhouden en te verbeteren.
In deze vier stappen kan u bij ons een professionele website laten maken in Utrecht. Tot nu toe hebben we al meer dan 100 websites gebouwd volgens deze efficiënte methode.

Een greep uit onze portfolio

”Professionele

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Professionele website laten maken Utrecht

Als u een professionele website gaat laten maken in Utrecht, kunt u goedkoop bij ons terecht. Wij hebben alles onder een dak. We bouwen WordPress websites en webshops van het ontwerp tot aan de technische realisatie. Afhankelijk van uw wensen en uw doelstellingen ontwikkelen we voor u een online platform met toegevoegde waarde. Ook zijn wij u graag van dienst met online marketing, SEO, SEA copywriting, hosting en het registreren van domeinen. Voor al uw grafische werkzaamheden kunt u bij ons bureau aankloppen. Kortom: voor een professionele website laten maken in Utrecht zijn wij de specialist.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vandaag nog een professionele website laten maken in Utrecht?

Ook u kunt een website laten maken in Utrecht. Door contact met ons op te nemen, kunt u uw case voorleggen aan een specialist die voor u aan de slag gaat. Een goedkope website laten maken in Utrecht doet u daarom bij SAM.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u direct een professionele website laten maken in Utrecht, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en leg uw case voor aan een specialist!

Call Now Button